• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

07.01.2016

18:14

KRISTIJAN ZA BOŽIĆ U BOLNICI: Bolje i zatvor nego ovo što sad proživljavam!

Vesti

KRISTIJAN ZA BOŽIĆ U BOLNICI: Bolje i zatvor nego ovo što sad proživljavam!

Podeli vest

Kristijan Golubović najmanje još dve nedelje neće otići u zatvor jer nije dostavio lekarsku dokumentaciju uz molbu za odlaganje služenja kazne

Kristijan Golubović poslao je novu, četvrtu molbu za odlaganje odsluženja pravosnažne kazne zatvora zbog "zdravstvenog stanja".

U sudu su potvrdili da je u sredu stigao njegov zahtev za odlaganje, ali da nije dostavljena medicinska dokumentacija na koju se poziva.

Njemu je tako dato još osam radnih dana da je dostavi. U slučaju da posle osam dana ne podnese lekarske nalaze, predmet će biti poslat veštaku-lekaru koji, pak, nema zakonski rok do kada treba da da svoje mišljenje.

Tako će Golubović i pored praznika i dana kada sud ne radi, još moći da uživa na slobodi, što mu omogućava sam zakon.

- Sve se radi po hitnom postupku, ali i za veštačenje je potrebno vreme, što ne zavisi od suda, koji mora da primenjuje postojeće zakone - kažu u Prvom osnovnom sudu, koji je zadužen za izvršenje kazne.

- On je lično, kako zakon nalaže, poslao zahtev sudu 4. januara da mu se odloži odlazak na odsluženje kazne zbog zdravstvenih razloga i pozvao se na medicinske nalaze - potvrdio je advokat Gvozden Grgur, koji brani Golubovića.

printscreen

- Trenutno se nalazim u bolnici i čekam drugu operaciju. Nakon prve operacije, nisam slušao savete lekara pa sam gostovao po emisijama, išao u Šimanovce na finale "Farme". Rana se sada inficirala i sve se zakomplikovalo, pa će mi opet operisati glavu kroz desno uho. Ako mene pitate, bolje i na robiju da sam otišao nego što ovo proživljavam.

Čitam po portalima da sve činim kako bih izbegao zatvor, a to su budalaštine. Ja da hoću da ga izbegnem, pobegao bih iz zemlje. To je bar lako, a i živeo sam godinama u inostranstvu, imam tamo veze.

U interesu mi je da što pre to otaljam pa da normalno živim. Međutim, ja sam, pre svega, ugovorom s "Pinkom" vezan do 31. januara. U obavezi sam da se pojavljujem u svim njihovim emisijama koje se tiču "Farme" kako ne bih plaćao kaznene poene.

Na konto tog ugovora ja sam već odlagao zatvor. Međutim, sada se desila i ova situacija sa zdravljem. Priložiću svu potrebnu medicinsku dokumentaciju, ugovore na uvid.

Ništa neće promeniti istoriju pravosuđa ako meni bude služenje zatvorske kazne odloženo tri meseca - rekao je Kristijan Golubović.

facebook

Ovo je Golubovićev četvrti zahtev za odlaganje odlaska u zatvor od novembra 2014, kada je pravosnažno osuđen na osam godina zatvora.

Osuđen je zbog preprodaje heroina i uhapšen je nakon primopredaje droge u Beogradu 16. januara 2010. U pritvoru je bio od hapšenja naredne četiri godine, tako da mu je ostalo da odsluži još pola kazne.

Goluboviću je pravosnažna osuđujuća presuda bila potvrđena još u novembru 2014.

Jure ga i zbog nasilja u "Farmi"

Protiv Golubovića su pokrenuti postupci zbog nasilja u "Farmi". Ti postupci su još u pretkrivičnoj fazi, a dokazi su i snimci koje su gledaoci ovog rijalitija mogli već da vide.

PROČITAJTE JOŠ

(FOTO) KRISTIJANOVA DRAMA! Danas ide na operaciju glave!

KRISTIJAN NA RUBU ŽIVACA: Ko me maltretira dobija metak u glavu!

STANIJA U SUZAMA: Strašno, moj Kiki ide u zatvor, a ja moram u Ameriku!

KRISTIJAN IMA TUMOR NA MOZGU? Umesto u zatvor Golubović opet mora na operaciju!

KRISTIJAN IZBEGAO ZATVOR Goluboviću odložena robija!

(FOTO) MUKE PO KRISTIJANU Golubović objavio fotografije iz bolnice!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vladimir

pre 8 godina

POSLATI SUDIJE ,ADVOKATE U ZATVOR KOJI SU GA OSLOBODILI I NEKA ONI SLUZE UMESTO NJEGA

Nesanica

pre 8 godina

U potpunosti se slazem. Sve oko sebe pravi budalama.Daje primer omladini kako da kradu,lazu i pritom varaju drzavi i nas.

borovo

pre 8 godina

KLOSARCINA,,,,ISMEJAVA DRZAVU....E MOJE SUDIJE,,,CEMU VI SLUZITE KAD JEDNOG DRIPCA I NARKO RASTURIVACA TOLERISETE,,,,GDE JE UGLED ZAKONA I PRAVOSUDJA.

ja

pre 8 godina

Znala sam odavno da smo zaglibili, ali nisam znala bas u ovolikoj meri da smo dotakli dno. Ovaj covek radi sta hoce i za njega bukvalno zakoni ne vaze ! Srbijo, stidi se, politicari, sram vas bilo !

Tupadžija

pre 8 godina

U Pink državi sve je moguće, pa i "opetacija" mozga kroz uši...n

saki

pre 8 godina

Pogledajte jadnika kako leži,zar vam ga nije žao, greota velika baš je jadan !!! Smiluj se bože! !!! Prava slika srbije.

zlatko

pre 8 godina

Parovi i farma su postali "Sivi Dom", cirkus od drzave. U drugim zemljama postoje socijalni radnici koji rade sa tim ljudima. Kod nas se zaradjuje na tudjim slabostima i manama. I to treba da zabavlja i uveseljava ljude. Uzas.. Kristijan pravi reality show iz bolnice, ako ovako nastavimo necemo stici bruto rast godisnje ni za 100 godina kako premijer obecava 2% godisnje. Bojim se sa ovakvim neradnicima u drzavi nece niko da radi svi bulje u reality ceo dan i noc.

Drina

pre 8 godina

Sreća da imaš samo 2 uha pa neće biti potrebe za trećom operacijom!Osim ako ne smisliš da taj zahvat može da se radio i kroz nos!?!...ili neku drugu telesnu šupljinu...n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija