• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.01.2016

09:36

BELA SMRT U REKOVCU! Dvoje mrtvih u snegu!

Vesti

BELA SMRT U REKOVCU! Dvoje mrtvih u snegu!

Podeli vest

Dve osobe Jelica Stevanović (87) iz Lomnice i Milorad Živanović (68) iz Siljevice, sela u opštini Rekovac, pronađeni su mrtve u snegu, potvrdio je jutros Tanjugu predsednik opštine Rekovac Predrag Ðorđević

- Nije reč o beskućnicima i ne znamo dali je uzrok smrti smrzavanje ili je u pitanju prirodna smrt - rekao je Ðorđević, navodeći da je Jelica pronađena u dvorištu kuće u kojoj je živela.

- Mnogo je domaćinstava u ovoj opštini u kojima sami žive stariji ljudi, a potomci su im u drugim gradovima Kragujevcu, Beogradu, Jagodini i Jelica ima dve kćerke u Kragujevcu - dodao je Ðorđević.

Živanović je, navodno, u Siljevicu došao taksijem da poseti majku koja ima 90 godina, a nađen je smrznut oko 30 metara od kuće u kojoj mu živi majka.

Smrt se dogodila 4.januara.

Ðorđević je istakao da su svi putevi, i oni u najudaljenijim selima, očišćeni i može se doći u svako selo, svaki zaseok.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragomir

pre 8 godina

Имамо на хиљаде самих старих људи којима треба стална помоћ.Бар да буде обавезна када захладни?А наш прецедник би примио шест хиљада азиланата на стални боравак и издржавање?Куће и џамије а све по њиховом?Такви су дошли у један немачки омањи градић и ојадили миран народ својом бахатошћу и прљавштином!Ето почели су да нападају жене?Власт сваког места мора тачно да зна какве особе живе по забитима Срије.Ма,бре,и у центру Београда имамо старе и изнемогле особе.Ја са 80 и приде година се још држим ваљано јер сам поклоник система заштите живаца а и добро сам се оженио!Мобилни је спас!Одеш негде сам и породица те позива на сваких пола сата.Мене једино зову пошто им увек требају паре ,, на зајам,,!Редовно ми враћају око Светог Никада!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija