• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

10.01.2016

08:40

MALER Soraja ostala bez još jednog skupocenog automobila!

Vesti

MALER Soraja ostala bez još jednog skupocenog automobila!

Podeli vest

Soraja Vučelić Sara baš nema sreće sa automobilima. Dve nedelje nakon što su joj zapalili "rendž rover" u Podgorici, Soraja je kupila nov "Mercedesov" džip od 85.000 evra, ali je ostala i bez njega

Soraji su auto oteli crnogorski mafijaši jer veruju da joj ga je poklonio njihov prijatelj Miloš Čujović, koji se nalazi na odsluženju zatvorske kazne u Spužu. Zbog toga oni smatraju da polažu pravo na taj auto.

- Nakon što su joj zapalili džip u novembru prošle godine, Sara nije gubila vreme, već je odlučila da kupi novi. Pozvala je vlasnika jednog salona u Podgorici, odabrala model koji joj se sviđa i za njega iskeširala 85.000 evra - priča dobro obavešten izvor.

SORAJA ZVEZDA CRNE HRONIKE Više se pojavljuje u policiji nego na duplericama!

Da ne bi ponovo imala problema sa mafijom, odlučila je da se automobil vodi na njenog ujaka, koji je i preuzeo automobil iz salona.

- On je predao papire za saobraćajnu i stavio tablice na kojima piše "Sara". Međutim, grupa kriminalaca bliska Milošu Čujoviću ne veruje da je Soraja svojim novcem kupila auto, već da joj ga je poklonio upravo Miloš, s kojim su je dovodili u vezu. Zato su uz pretnje primorali Sarinog ujaka da potpiše ugovor kojim je dozvolio da automobilom upravljaju Čujovićev otac, a zatim su odlučili da ga prodaju za 60.000 evra - tvrdi izvor dodajući da je Soraja o svemu obavestila policiju i da se nada da će sve uskoro biti rešeno.

ŠOKANTNI DETALJI ISTRAGE: Čujke naručio paljenje džipa, JER GA JE SORAJA ODBILA!?

Soraja nije htela naširoko da govori o ovoj temi.

- Dok se slučaj ne reši, trudiću se da ne govorim na tu temu jer ionako zbog svega toga imam dovoljno problema i pretnji - rekla je Soraja.

(FOTO 18+) PODIGLA NOGU I KLIKNULA! Soraja baš zna da raspali maštu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mrsomud

pre 8 godina

odakle ovoj individui toliki novac, gde je ta poreska uprava da to izreseta? Hahaha, kad bi mi bili ozbiljna drzava,,,\n

aleksandar

pre 8 godina

Pa od kviza sa Mandom,evo i Manda se upravo razmislja sta da kupi ali jos nije odlicio koji natpis da stavi na tablice.\n

XXL

pre 8 godina

Ovde se više ne zna ni da li je Soraja ili Sara, džipac rendž rover ili mercedes, ni ko je kupio mercedes Soraja, Sara, ujka ili prijatelj na "službenom putu" ... i ko ga je "odvezao" da li na "punomoć" ili samo "pozajmio" ... ludnica ... a čiji je sad to mercedes? Je l' ima kasko?

nikolic miroslav

pre 8 godina

zna to biti cudna stvarcica....toliko ni kole,ni misko,ni beko i svi ostali ne mogu zaraditi za dva zivota....

Ivan

pre 8 godina

Xaxaxaxa SARA :):):) Pa vi novinari ste po 100 puta gori od starleta...Danas se imena menjaju kako ti se svidi kako koji mesec\n

Sejdo

pre 8 godina

Pa koliko kod ove košta sat, kad za tako kratko vreme skupi za džip?\n

Luka Laban

pre 8 godina

Da li je moguće da njene rupe vrede toliko !

don kihot

pre 8 godina

DOK JE TVRDIH KLIPOVA, BIĆE NOVIH DŽIPOVA! Ej, Soraja- Saro, reko Nijagaro, koliko se ute slilo,tri bi reke bilo! Briga te za džipove-biće ih još pet, kad ti noge raširiš,gleda te sav svet! Međ` nogama tvojim, mašina je za novce, ti debile nanamiš-šišaš ih ko ovce! Ispred tebe dva su ogromna balona, to su sise plastične-vredne miliona! Nemoj Saro plakati, briga te za džip, stotine već spremno je da ti menja klip! Ovo tužno vreme je za shvatanja stara, a za nove prilike, tu je za vas Sara!

bosa

pre 8 godina

što bih narod rekao kako došlo tako i otišlo. ha ha ha nadomestiće sad vlasnik tv heppi. ha ha ha

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17