• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.01.2016

15:31

MRAČNA TAJNA UBICE IZ ŠAPCA Majka mu pre 6 godina nestala bez traga!

Vesti

MRAČNA TAJNA UBICE IZ ŠAPCA Majka mu pre 6 godina nestala bez traga!

Podeli vest

Majka Vukašina Vilotića, osumnjičenog za ubistvo medicinske sestre u Šapcu, nestala je 2010. godine i od tada joj nema traga

U trenutku nestanka Radmila Vilotić imala je 61 godinu, a nestala je 15. jula 2010. godine. Ona je izašla iz porodične kuće u selu Bojić i više se nije vratila, navodi se na sajtu za nestale osobe.

Radmilin nestanak porodica je prijavila policiji dan posle njenog odlaska iz dvorišta pošto su je najpre tražili u komšiluku i okolini. Kako se nije pojavila ni narednog dana, nestanak je i zvanično potvrđen.

Vilotićeva majka se lečila kod psihijatra i, navodno, je imala suicidne ideje, a očekuje se da istraga koja je pokrenuta za ubistvo medicinske sestre, da odgovore i na nestanak Vilotićeve majke.

Vukašin Vilotić (40) je osumnjičen da je u utorak nožem zaklao medicinsku sestru u šabačkom Domu zdravlja. On je sasalušan i protiv njega je podneta krivična prijava za teško ubistvo. Za ovo krivično delo zaprećena je maksimalna zatvorska kazna do 40 godina.

Nezvanično, Vilotić se izjavio da ne seća da je ubio medicinsku sestru, ali detaljno opisuje kako je došao do noža. Rekao je da je dok je sedeo u hodniku ispered ordinacije došao na ideju da ode do prodavnice i kupi nož, što je i učinio. Njemu će najverovatnije, nakon saslušanja biti određen pritvor.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ime

pre 8 godina

Ko ga je lecio taj je kriv jer nije prepoznao ludaka , pod uslovom da je lud , ako je to tacno Sabac je dobro prosao , a Loncar neka vidi sta ce sa lekarima koji ne umeju da prepoznaju ni ludake a kamoli nesto drugo

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija