• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.01.2016

09:35

AKCIJA MUP! U Beogradu uhapšeno više osoba zbog droge, krađe i razbojništva!

Vesti

AKCIJA MUP! U Beogradu uhapšeno više osoba zbog droge, krađe i razbojništva!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u nekoliko odvojenih akcija na teritoriji Beograda, uhapsili su više osoba osumnjičenih za različita krivična dela i zaplenili 47 paketića heroina težine oko 15 grama

Kako je navedeno u saopštenju Biroa za saradnju sa medijima MUP Srbije, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, policija je uhapsila M.S. (29), kod koje je prilikom pretresa stana koji koristi, pronađeno 47 paketića heroina, 220 evra i 19.000 dinara.

Policija je rasvetlila više krivičnih dela razbojništva počinjenih na teriritoriji glavnog grada i uhapsila sedam osumnjičenih.

Zbog postojanja osnova sumnje da su sa još trojicom maloletnika 9. januara ove godine uboli nožem u leđa oštećenog i ukrali mu iz torbice dve hiljade dinara, policija je uhapsila P.B. (20) i P.B. (20).

Policija je uhapsila i N.M. (22), zbog postojanja osnova sumnje da je maskiran, uz pretnju nožem iz jedne prodavnice ukrao 30.000 dinara.

Zbog postojanja osnova sumnje da su nasilno otvarali vrata i prozore na vikendicama i iz njih krali tehničke uređaje i prodavali ih na otpadima za otkup sekundarnih sirovina, policija je uhapsila M.M. (24), D.M. (21), M.M. (23) i J.Š. (27).

Svi osumnjičeni, uz krivičnu prijavu, privedeni su nadležnim tužilaštvima, navedeno je u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ROMAN

pre 8 godina

Srpska Policija je jaka, jedan od najboljih na svetu. Nasa policija ima veoma ponosnu istoriju. Srpska policija je policija naroda. Pozdrav iz inostranstva.

Erdogan

pre 8 godina

Srpska Policija , jedan od najboljih na svetu !!!! Ja mislim da si ti jedan od najboljih glupa na svetu.

Srbo

pre 8 godina

Auu ozbiljni kriminalci coveceee...da ne sumnjamo u nasu policiju i sud rekli bi pustaju velike a hvataju male ribe.

Saša

pre 8 godina

Kapa, dole! Za ministarstvo unutrasnjih poslova.... Nastaviti po planu i programu. Utverdjenim zakonom r. srbije... Svaka, cast!... Mup - u... Samo, bez javnog \"KULINA BANA, I KRALJEVICA MARKA\"... Kratko, jasno, precizno... Ko, razumeo - razumeo... Jos, jednom... Svaka, cast... Sektorskim momcima i operativcima... Bravo! Momci...\n

Saša

pre 8 godina

Svakom! Operativciu u ovoj akciji .NOVCANA STIMULACIJA U EVRIMA... POD HITNO! Od, strane grada Beograda... ZASLUZENO! Molim nesto nije jasno! Odgovor sledi: BEZBEDNOST GRADJANA REPUBLIKE SRBIJE NA PRVOM MESTU!!! Da, se razumemo... Oko stimulacije... \n

Saša

pre 8 godina

Stimulativne mere NOVCANE prirode u klasi DEVIZA... Zasluzuju, i operativci iz sastava ARMAGEDON!... Operativcima armagedona... Povecati primanja... Vise, puta smo bili u situaciji da pratimo UMNO BOLESNE LJUDE, po javnim servisima... \n

milos

pre 8 godina

bravo policijo,a gde su velike zverke,njih ste zaboravili sto su opljackali i unistili ovaj narod i drzavu-HAPSI POLICIJO NE SPAVAJ.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija