• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.01.2016

11:44

AKCIJA REZAČ: Željku Žuniću ukinut pritvor!

Vesti

AKCIJA REZAČ: Željku Žuniću ukinut pritvor!

Podeli vest

Vlasniku "Beohemije" Željku Žuniću i Bojanu Drobnjaku, koji su uhapšeni u antikorupcijskoj akciji "rezač", danas je ukinut pritvor i oni će se u daljem toku postupka braniti sa slobode

- Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu rešenjem od 18. januara je ukinuo pritvor prema Žuniću i Drobnjaku, imajući u vidu da su prestali razlozi zbog kojih im je pritvor određen - rekla je portparol suda Tanja Koljenšić Tanjugu.

Oni su uhapšeni 26. decembra prošle godine zbog sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica, a na saslušanju u tužilaštvu su se branili ćutanjem.

Sumnja se da su zloupotrebama oštetili Alfa banku i Vojvođansku banku za oko 580 miliona dinara, odnosno da su pribavili protivpravnu imovinsku korist privrednom društvu „Beohemija" u tom iznosu, saopšteno je nakon njihovog hapšenja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mare

pre 8 godina

Strasno a nekom bi za mnogo manje kradje pritvor bio produzavan po dve tri godine i ako su prvi put nesto protiv pravno ucinili. Sve su to Tadiceve sudije i Tadicevi krimi biznismeni

zemunac

pre 8 godina

E to je vlast koja želi nove izbore. Pa dolaskom na vlast sns pa zar nije mogo da smeni pola sudija za koje se zna da su korumpirani jel drže predmete po par godina. Sada da opere svoje neznanje i sličnost sa njima daje izbore. Glasosamte Vučko e sad neće niko iz moje porodice a velikaje. Pokazao si ili neznanje ili (ne)smelost , jer ništa nisi poboljšao standard. Pa privatnici starnci imaju veće pogodnosti nego mi domaći zar nije tužno vođo naš koji se smeješ ali u pogrešnom pravcu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija