• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

19.01.2016

08:17

U ZDRAV MOZAK! Kristijan šetka po rijalitijima, a treba da je na robiji!

Vesti

U ZDRAV MOZAK! Kristijan šetka po rijalitijima, a treba da je na robiji!

Podeli vest

Doskorašnji učesnik Farme Kristijan Golubović (46) i dalje se šetka po rijaliti-programima i zarađuje pare, iako je već uveliko trebalo da bude poslat na izdržavanje preostale četiri godine zatvora zbog dilovanja heroina

Prvi osnovni sud u Beogradu, kome je Kristijan 4. januara podneo zahtev za novim odlaganjem odsluženja robije zbog zdravstvenih problema, još nije mogao da odlučuje jer bivši "farmer" nije tom prilikom priložio medicinsku dokumentaciju.

- Pošto nije dostavio neophodna dokumenta, dat mu je rok od osam dana da uredi molbu. Sud još nije dobio povratnu informaciju da mu je taj nalog uručen. Tek pošto nam bude dostavljena dokumentacija, sud će da angažuje veštaka koji će utvrditi da li je Golubović zdravstveno sposoban da bude upućen na izdržavanje kazne - objašnjava za naš list portparol suda Ivana Ramić.

Anketa

Mišljenje veštaka se potom prosleđuje predsedniku suda, koji donosi odluku. Ukoliko Kristijanov zahtev bude odbijen, on ima pravo žalbe Višem sudu u roku od tri dana, čime bi dodatno mogao da prolongira odlazak u zatvor. U slučaju da mu i žalba bude odbijena, u obavezi je da se u roku od naredna tri dana posle pravosnažne odluke javi na izdržavanje kazne.

Golubović je do sada čak tri puta uspeo da prolongira odlazak na odsluženje zatvorske kazne - najpre zbog rođenja deteta, a potom zbog ulaska u Farmu i ugovornih obaveza sa TV Pink. 

KRISTIJAN UŠAO U PAROVE! Preslišava učesnike, lupa vratima i zavodi red!

TAMARA KRISTIJANU: Idi bre tele u zatvor i ne blamiraj se više!

ON NAM JE ZVEZDA?! Kristijan dobio 2.000 evra za tri sata u Parovima!

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marinko

pre 8 godina

Kakva odvratna robijaska faca zinuo moze vranu da proguta.

Milutin Vranjski

pre 8 godina

Дон Говедо има извршну пресуду суда, за дивовање наркотика, и требали су експресно да га ишутирају на робију. Овој циркус је само доказ да нам је судски систем штрокав попут јавног клозета у Доњем Јауковцу. Али подсећања ради, једна естрадна нарикача, код које је нађен у кући товар оружја и муниције, дуговала држави пореза у милионима динара - више него што Дон Говедо има робијашког стажа у годинама, осуђена је била на годину дана - носила тзв. наногицу и била у кућном притвору; иста та је у периоду кућног притвора летовала у Грчкој месец дана, мало отишла у Турску и тако... док јој "притвор" није прошао. Не смем вам рећи да је Дачићева земљакиња, одма би се сетили - која је!

joks

pre 8 godina

tesko drzavi u Goluobovi setaju  i  prodaju pamet nasoj deci i uce se kako je lako biti kriminalac\n\n

Dara

pre 8 godina

Ovo izgleda da ni jendna zatvorska jedinica u Srbiji nema ambulantu i ljekara, pa "Kiki" ne moze na izdrzavanje zatvorske kazne zbog "zdravstvenih" problema. Pustili ga da zaradi pare da moze "podmazivati" sudije da mu odlazu izvdrzavanje kazene.

milorad

pre 8 godina

Kada bude Rodic u zatvoru,i on ima pravosnaznu presudu , sto za njega nepitate kada namerava u zatvor,ostavete se Golubovica ,nije on duzan preko milijarde dinara drzavi i bankama.

vera

pre 8 godina

Dno, dna, šta očekivati od ovakvog pravosuđa...........Pravdu - po ovome nikad pravde i zakona ovde.

milan

pre 8 godina

On bi trebapo vec odavno da je u zatvoru i da se takav čovek ne pusta napolje,ko njega zove i pusta u rijaliti takvi kao on isti. Treba ga pod hitno smestiti tamo de mu je mesto u požarevac u alkatras u samicu.

Izbori 2024

Vesti

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane
Politika

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane

Ambasador SAD u Prištini Džefri Hovenijer izrazio je očekivanje da će delegacije (tzv.) Kosova i Srbije na današnjem sastanku u Briselu pronaći rešenje za pitanje dinara koje je zadovoljavajuće za obe strane dodajući da Amerika ceni poruke koje šalje zamenik kosovskog premijera Besnik Bisljimi u vezi spremnosti da se ponude kompromisna rešenja, prenosi Gazeta ekspres.

18.04.2024

13:52

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija