• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs

19.01.2016

17:36

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) NESREĆA U CENTRU BEOGRADA! Pešak pregažen kod Franša

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) NESREĆA U CENTRU BEOGRADA! Pešak pregažen kod Franša

Podeli vest

Stariji muškarac povređen je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Beogradu kod Franša...

Kako se vidi na snimku, pešak je pretrčavao ulicu van pešačkog prelaza, a od udara nije mogao sam da ustane.

NESREĆA ISPRED PETE BEOGRADSKE! Predao se vozač koji je pokosio dve devojke automobilom!

Ipak, sve se odigralo pri relativno maloj brzini tako da je vozač mogao brzo da ukoči i samim tim su izbegnute veće posledice.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stanovnik Beograda

pre 8 godina

Poziv gradskim ocima da srede i postave kamere u podzemne prolaze kod stanice Karadjordjev park a narocto da srede, ociste i ciste neprestano , osvetle i postave kamere u podzemne prolaze od Fransa do autobuske stanice linija 17,18,55 i 48 kao i od Fransa prolazom ulevo prema zgradama u bulevaru Oslobodjenja , ta ulica nije sretno resena , napravljen je neki jednosmerni kruzni tok gde ni automobili ne mogu normalno da prolaze a samim tim ni pesaci .

Olja

pre 8 godina

Svakodnevno pešaci ometaju normalan tok saobraćaja svojim pretrčavanjima ulice, trčanjem za autobusom itd. I posle im je đavo kriv. Jednom sam videla starijeg čoveka koji je "preskakao" žičanu ogradu od 2 metra (na zrenjaninskom putu kod skretanja za Borču) koja upravo služi da pešaci ne nastradaju pretrčavajući ulicu. Ovaj deda će se nadam se opametiti za sledeći put.

LILI

pre 8 godina

COVEK JE ISTOG SEKUNDA ISTRCO DA POMOGNE ,I NIJE DIVLJAO PO PUTU

Dara

pre 8 godina

Ovdje vozac automobila apsolutno nije kriv, cak sta vise izbjegao je direktan udar u pjesaka koji je pretrcavao ulicu van pjesackog prelaza, a isti je udario u bok automobila i pao na ulicu. Sreca da je vozac iza imao kameru i snimio udes,a svaka cast i sto su stali da pomognu neodgovornom pjesaku koji je sam sebi ugrozio zivot.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija