• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

21.01.2016

17:00

(FOTO) MANIJAK U AUTOBUSU PIPKAO DEVOJČICU! Prišao joj s leđa, a ona se skamenila!

Vesti

(FOTO) MANIJAK U AUTOBUSU PIPKAO DEVOJČICU! Prišao joj s leđa, a ona se skamenila!

Podeli vest

Nepoznati pedofil zlostavljao je danas maloletnu devojčicu u autobusu na liniji broj 8 u Novom Sadu

Fotografija je objavljena na Fejsbuku, uz poziv Novosađanima da ako primete ovako nešto obavezno pozovu policiju.

- Delimo vam šokantnu sliku iz prevoza, sa linije broj 8. Pedofil star oko 60 godina, pokušao je da pipka maloletnicu, a kada je devojka koja je uslikala reagovala, pedofil je pobegao, ali nažalost nije uspela da ga uhvati, niti da mu uslika lice - ističe se na zidu FB grupe ”Uživo sa novosadskih ulica” uz fotografiju.

- Žrtva nije uspela da reaguje i od šoka je bila skamenjena. Apelujemo da se čuvate, i da ako primetite ovakve manijake, obavezno pozovete policiju na broj 192, i da nikako ne uzimate pravdu u svoje ruke - dalje se navodi.

Kako je pojašnjeno, sve se desilo pred samo pristajanje na stanicu, pa zato niko nije uspeo adekvatno da odreaguje, a manijak je izašao iz autobusa, koji, inače, saobraća od Novog naselja do Limana 1.

AKCIJA ARMAGEDON: Uhapšeni pedofili zbog dečije pornografije!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Logičarka

pre 8 godina

Зашто новинар није фотографисао и лице напасника и зашто га није пријавио полицији?

vera

pre 8 godina

" Manijak ne zna za godine, njegov" Problem jedino rešava ........... VETERINAR*

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija