• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stojadinović

23.01.2016

11:43

MONSTRUOZAN ZLOČIN U JAGODINI! Silovao i mučio zaostalu devojčicu (16) OBOLELU OD RAKA!

Vesti

MONSTRUOZAN ZLOČIN U JAGODINI! Silovao i mučio zaostalu devojčicu (16) OBOLELU OD RAKA!

Podeli vest

Radovan V. (53), kao porodični prijatelj namamio u svoju kuću teško bolesnu i zaostalu u razvoju I. S., pa je zaključao vrata, svukao joj pantalone i gaćice i sat vremena se seksualno iživljavao nad njom

 

Radovan V. (53) iz Jagodine uhapšen je pod sumnjom da je silovao 16-godišnju I. S., obolelu od raka i zaostalu u razvoju! Zločin se dogodio 13. januara, a monstrum je priveden šest dana kasnije, kad je istragom i lekarskim pregledima nedvosmisleno utvrđeno da je nemoćna devojka zverski zlostavljana u njegovoj kući. Dan kasnije nesrećna devojčica se poverila majci šta joj je uradio porodični prijatelj, kod koga je njen stariji brat učio zanat.

N. S., majka nesrećne devojke, kazala nam je da je Radovan bio njihov porodični prijatelj i da joj ni na kraj pameti nije bilo da će joj napastvovati ćerku. Pritom, stariji sin N. S. je ranije učio automehaničarski zanat kod Radovana i imala je puno poverenje u njega.

STRAVIČNI DETALJI SILOVANJA U KOVINU 4 dečaka se iživljavalo nad devojkom u svlačionici!

Uoči dočeka srpske Nove godine I. S. je, uz majčin pristanak, otišla do Radovana da joj ovaj popravi laptop.

- Sećam se da je otišla iz kuće tačno u 17.15. Kada je stigla kod Radovana, tamo je bio i njegov komšija. Sve je bilo u redu dok je taj čovek sedeo tu. Međutim, čim je on otišao, Rade, koji je bio pripit, ustao je, zaključao vrata i ugasio svetlo - priča šokirana N. S.

Ćerka joj je ispričala da ju je Radovan prvo pomazio po glavi, a onda je počeo da je ljubi po vratu.

- Zavukao joj je ruku pod majicu i dirao je, a onda se skinuo go. Postavio ju je da mu sedi u krilu. Moja ćerka nije umela da se snađe, jer je malo zaostala u razvoju, i psihički i fizički. Izgleda kao desetogodišnje dete... Ona se samo sledila od šoka i slušala Radovana - priča naša sagovornica i dodaje da je baš u tom trenutku pozvala ćerku da je pita kad će se vratiti kući:

Obolela od agresivnog kancera

Nesrećnoj I. S. odmalena su konstatovali veliki broj oboljenja, a od decembra 2014. dijagnostikovan joj je agresivni Juving-Askin sarkom. Rak joj je "pojeo" dva rebra i redovno odlazi u bolnicu u Beograd na hemioterapiju, zbog koje je izgubila kosu.

- On se javio na telefon i rekao mi: "Tu je ona, ne brini. Sad će kući." Prekinuo je vezu i isključio telefon. Ćerki je rekao da im sad niko neće smetati. Uspravio ju je i nagnuo preko stola i prišao joj s leđa. Skinuo joj je pantalone, unihop čarape i gaćice i silovao je analno. Onda ju je stavio na krevet i ponovo je to uradio. Ona je zapomagala, plakala, rekla mu je da je boli i da je pusti kući.

N. S. kaže da je manijak posle toga ispratio njenu ćerku iz kuće i rekao joj: "Ćuti o ovome... Sledeći put će da ti bude lepo."

Saznala je za silovanje, kaže, tek dan kasnije. Ćerka joj se čudno ponašala, a onda je primetila tragove krvi na njenim gaćicama.

Informer

- Najpre sam pomislila da je dobila menstruaciju, a na kraju mi je rekla: "Mama, mislim da me je čika Rade silovao." Kad sam to čula, sve mi se srušilo... Htela sam da se ubijem. Nesrećno dete je rođeno sa teškim oboljenjima, zaostaje u psihičkom i fizičkom razvoju, a u decembru 2014. godine joj je dijagnostikovan agresivni rak i od tada je na hemioterapiji. Naposletku i taj zlotvor da je siluje... Sve mi se zacrnelo pred očima. Popila sam punu šaku bensedina iz očaja - priča N. S.

Od sigurne smrti spasao ju je brat Petar, koji je posumnjao da nešto nije u redu jer mu se nije odazivala na telefon. Čim ju je čuo kako zvuči, pozvao je Hitnu pomoć i lekari su joj isprali želudac i spasli je. Kad je došla sebi, ispričala je bratu šta se desilo i sve su prijavili policiji.

UHAPŠEN MANIJAK U VALJEVU! Silovao mentalno zaostalog komšiju​

- Otišla sam do Radovana, van sebe od besa, vikala sam: "Šta si to uradio mom detetu?!", a on je počeo da plače. Ušla sam u kuhinju i zgrabila nož, a on mi ga je oteo. Pitala sam ga ponovo: "Samo mi kaži! Je l' istina?", a on je rekao: "Jeste. Ne znam zašto sam to uradio..."

Radovan je potom otišao od kuće, pre nego što je došla policija da ga privede. Pronađen je dva dana kasnije, 16. januara. U policijskoj stanici u Kragujevcu je pao na poligrafu i priznao je šta je uradio. Određen mu je pritvor do 30 dana 19. januara, na dan kad je I. S. napunila 16 godina. 


U DERVENTI UHAPŠEN OTAC MONSTRUM! Mesecima silovao ćerku (15), rodila mu i dete!

KAKO POMOĆI ŽRTVI SILOVANJA Potresna priča doktorke koja zlostavljane devojke čupa iz kandži prošlosti!

PROSUO SAM MOZAK KOMŠIJI, SILOVAO MI JE ŽENU! Gorka ispovest ubice iz sela Vidrovac kod Negotina!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vera

pre 8 godina

Odvratno,bolesno,đubre, Ovde je jedini lek ,"VETERINAR

poka

pre 8 godina

Koja bi kazna mosim smrti bila dovoljna..................j..........evropu

Sta nije jasno

pre 8 godina

Ma kakvo sudjenje, kakvi bakraci. Ovaj bi meni ziveo sto godina. Svaki dan bih ga mucio.

snezana

pre 8 godina

E sav se raspada u mukama Dzukelcina Bog mu vratio na njegoj ,ako je imA to obesiti na Trg \n

Deniro

pre 8 godina

Sada ce sudija da ga odere...jedno sest meseci, uslovno, da mu vise ne padne na pamet, a Apelacioni da doda po deset cucnjeva i sklekova... takvo nam je sudstvo, pravedno i strogo i napredno!!!

lokalni

pre 8 godina

I sotona sluge svoje ima. Dajte mi dozvolu i napismeno oslobadjanje od svakog gonjenja i pravdu cu nad monstrumom licno izvrsiti.\n

Maja

pre 8 godina

Odseći mu onu stvar naživo odmah satarom.To je jedina kazna za ovakve.Ništa drugo oni ne razumeju.Pa sad ako treba nemojte objaviti ali jako sam besna.

VLAJKO

pre 8 godina

Bacite ga u celije sa pederima da mu bulju odvale!

Dr za rock and roll

pre 8 godina

Nadam se da ce mu se neki momci u cz-u oduziti na isti nacin, psihopata je to i prezasluzio--- nisam mogao da citam vest pogledah samo naslov

O Bože

pre 8 godina

Koji je ovo bolesnik, kukavica i luzer ako ti već treba žensko idi u Bugarsku i kupi ženu, ili u javnu kuću.

pedja

pre 8 godina

Dajte ga ovim p.ederima da ga propuste kroz noge da vidi kako je

Osvetnik

pre 8 godina

Svet je pun ludaka psihopata treba se paziti i suprostaviti... Ulice nisu bezbedne ali boga ima. Pomognimo jedni drugima! Srbijo probudi se!!!

Ivana

pre 8 godina

Vi jos uvek verujete medijima? Da je to uradio treba ga ubiti, slazem se, ali sta ako nije sve tako pise, a vi ste ga vec osudili? Uvek sam se "divila " ljudima koji donose zakljuce na osnovu onogo sto obajve mediji i kada cuju samo jednu stranu, jako smelo, priznajem, ja se ne bih usudila da tako lako osudim nekoga. Devojcici, zelim sve najbolje, a ostalo necu da komentarisem.

Dragan M

pre 7 godina

Vi i vaša država ste ga tome naučili, putem televizije, filmova, scenama nasilja, golotinjom na ulici, porno filmovima, lošom muzikom koja poziva na blud i nasilje, lošom ishranom koja uništava i telo i duh, lošim verskim i obrazovnim sistemom, lošim zdravstvenim sistemom, lošim vaspitanjem u porodici, bahatom policijom...itd, itd.. i zašto se sada žalite, jer što posejete to će te i požnjeti.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija