• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.01.2016

08:50

RODITELJI SILOVANE DEVOJČICE OČAJNI: Kućni prijatelj nam uništio bolesno dete!

Vesti

RODITELJI SILOVANE DEVOJČICE OČAJNI: Kućni prijatelj nam uništio bolesno dete!

Podeli vest

Ivan S., čiju je ćerku obolelu od raka silovao Radovan V. (53) iz Jagodine, kaže da je njegova naslednica u teškom psihičkom stanju

Ivan S., otac maloletne I. S. (16) iz Jagodine, ne miri se sa činjenicom da mu je kućni prijatelj Radovan V. (53) silovao teško bolesnu ćerku.

Moja ćerka ceo život plaća neke tuđe dugove. Ona ništa nije zgrešila da joj ovako neko naudi
Ivan S., otac silovane devojčice

- Ne smem ni da mislim kroz kakvu golgotu prolazi ovo moje dete. Duša me boli što pored teške bolesti moja naslednica sad mora da se bori i sa psihičkim traumama zbog silovanja - skrhan od bola priča otac I. S., koja je ometena u razvoju, a pre dve godine ustanovljeno je da boluje od raka kostiju.

Radovan V. iz Jagodine uhapšen je pod sumnjom da je 13. januara silovao I. S. Priveden je tri dana kasnije, a istragom i lekarskim pregledima nedvosmisleno je utvrđeno da je nemoćna devojka zverski zlostavljana u njegovoj kući.

- Srce moje me boli zbog nje. Ceo život plaća neke tuđe dugove i sad ovo da joj se desi. Ona ništa nije zgrešila da joj ovako neko naudi - dodaje devojčicin otac, a na njegove reči nadovezuje se supruga N. S.

Informer

- Radovan joj je stalno pričao da su ljudi pokvareni i zli, da se čuva i pazi sa kim se druži. Na kraju je iskoristio zadobijeno poverenje i brutalno je silovao. Šta dalje da vam kažem. Čak mi je to i priznao. Mrtav hladan je rekao da ne zna zašto je to uradio. Ovo je ozbiljan udarac za našu porodicu. Gori čak i od onog dana kada sam sa njom u stomaku među poslednjima pobegla od rata iz Prištine. Zbog stresova i radijacije ona je i obolela - objašnjava N. S.

Majka nesrećne devojke kaže da je Radovan bio njihov porodični prijatelj i da joj ni na kraj pameti nije bilo da će joj napastvovati ćerku. Pritom, stariji sin N. S. je ranije učio automehaničarski zanat kod Radovana i imala je puno poverenje u njega. Uoči dočeka srpske Nove godine, I. S. je, uz majčin pristanak, otišla do Radovana da joj ovaj popravi lap-top.

MONSTRUOZAN ZLOČIN U JAGODINI! Silovao i mučio zaostalu devojčicu (16) OBOLELU OD RAKA!

- Sećam se da je otišla iz kuće tačno u 17.15. Kada je stigla kod Radovana, tamo je bio i njegov komšija. Sve je bilo u redu dok je taj čovek sedeo tu. Međutim, čim je on otišao, manijak je ustao, zaključao vrata i ugasio svetlo - priča šokirana N. S.

Ćerka joj je ispričala da ju je Radovan prvo pomazio po glavi, a onda je počeo da je ljubi po vratu.

- Zavukao joj je ruku pod majicu i dirao je, a onda se skinuo go. Postavio ju je da mu sedi u krilu. Moja ćerka nije umela da se snađe, jer je malo zaostala u razvoju, i psihički i fizički. Izgleda kao desetogodišnje dete - ogorčena je devojčicina majka.

Nesrećnoj I. S. odmalena su konstatovali veliki broj oboljenja, a od 2014. dijagnostifikovan joj je agresivni karcinom. Rak joj je "pojeo" dva rebra i redovno odlazi u bolnicu u Beograd na hemoterapiju, zbog koje je izgubila kosu.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala Novi Sad

pre 8 godina

Dali je zasluzio ovaj Kreten da zivi???? Da ima malo morala i karaktera sam bi se ubio...\n

kastrirati

pre 8 godina

Pobegli sa Kosova od šiptara a sačeko ih "brat" Srbin. Kakva kazna? Pa kastracija je najpravednija. Zivot bez jaja!

lav

pre 8 godina

"Veterinar"...Zakon* za Manijake... drugo ne pomaže........................

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija