• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

01.02.2016

12:28

DETALJI MAFIJAŠKOG OBRAČUNA U NOVOM PAZARU! Izet Ajdinović upucan dok je ležao u bolničkom krevetu!

Vesti

DETALJI MAFIJAŠKOG OBRAČUNA U NOVOM PAZARU! Izet Ajdinović upucan dok je ležao u bolničkom krevetu!

Podeli vest

Izet Ajdinović za kojim je EUROPOL izdao poternicu, označivši ga kao organizatora međunarodne kriminalne grupe, ranjen je rano jutros dok je ležao u bolničkom krevetu Specijalne bolnice u Novopazarskoj Banji, saznaje Informer.

Napadač E.B. je, kako saznajemo od izvora iz istrage, neometano naoružan ušao u bolnicu u kojoj se Ajdinović nalazio na lečenju, ušao u bolničku sobu i zatim ispalio jedan hitac ranivši Izeta u nogu.

Povređeni Izet Ajdinović je nakon ranjavanja prebačen u Opštu bolnicu gde su mu lekari ukazali pomoć nakon čega je njegovo stanje stabilizovano. E.B. je posle pucnjave pobegao i policija traga za njim.

RANJEN PAZARSKI KRIMI-BOS! U pucnjavi povređen Izet Ajdinović, lice s poternice Europola!

Informer

Direktorka Specijalne bolnice u Novopazarskoj banji Sonja Radetinac rekla je za Informer da joj je policija zabranila da daje izjave za medije ovim povodom, s obzirom da je reč o osobi sa Europolove poternice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran miljkovic

pre 7 godina

Куда клизи овај брод, сваки дан пуцњава, неко овде не ради свој посао, сви знамо ко, јесу ли нестручни или саботирају, ту треба тражити одговор.Треба престати са праксом, постављања партијских људи на важна места у држави.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija