• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.02.2016

16:57

KRISTIJAN NA SLOBODI! Doneta odluka o ukidanju pritvora Goluboviću!

Vesti

KRISTIJAN NA SLOBODI! Doneta odluka o ukidanju pritvora Goluboviću!

Podeli vest

Kristijan Golubović, koji je u pritvoru od 19. januara zbog pretnji Tamari Đurić, pušten je iz pritvora, saznaje Informer

- Očekivao sam da će vanpretresno veće višeg suda odlučiti da ukine pritvor iz razloga što se u radnjama mog branjenika ne ističu dela koja mu se stavljaju na teret, te samim tim je i pritvor bio neosnovan. Takođe, u toku ovog krivičnog postupka očekujem i da će krivična prijava biti odbačena - rekao je Golubovićev advokat Gvozden Grgur.

Golubović je bio priveden zbog pretnji koje je putem "Fejsbuka" uputio klaberki Tamari Đurić, kada mu je i određen pritvor od mesec dana koji je danas ukinut.

Takođe, Golubovića čeka zatvorska kazna od tri godine i četiri meseca, koja mu je dosuđena zbog preprodaje heroina. Tri puta mu je prihvatana molba za odlaganje služenja te kazne, a nedavno je odlaganje tražio i četvrti put, obrazloživši to "zdravstvenim razlozima".

KRISTIJAN NIJE KLONUO DUHOM: Golubović iz zatvora pozdravio fanove!

NOVA PETICIJA, FANOVI MOLE: Predsedniče, pomiluj Kristijana!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gagi

pre 8 godina

STRAŠNO, STRAŠNO, ili da kažem SRAMOTA ZA PRAVOSUDJE!!! SRBIJA ZEMLJA SA NAJVIŠE ČUDAKA!!!n

Saša

pre 8 godina

Obrni, okreni na isto... Dolazi!... Sam, sagovornik to objasnio... Pravnik! Nista, vredno, paznje!\n

milos NS

pre 8 godina

Ovo je zasluga advokata Grgura koji je iskoristio los pravosudni sistem. Nije ni cudo kad razbija krivicu.\n

Mrgud

pre 8 godina

Pa normalno da je pusten.. Proslo mesec dana od farme to je cist fol. Sramota za drzavu da jedan krimos bude na slobodi. Ne cudite se onda i sto je Rodić na slobodi kad je Golubovic pustenn

Milutin Vranjski

pre 8 godina

Под хитно урадити лустрацију свих судија у Србији, од 1990. до данас, јер генерички проблем безбедности био је и остао у судству. Част изузецима, али случај овог пилићара Голубовића, потврђује правило да се такав талог накупио у судству од родбинских преко мафијашких веза, увезали се као свињска црева, уталили са адвокатима. тако да је само питање времена када ће појединци почети да узимају "правду у своје руке". Све реформе судства код нас су само вређање интелигенције поштенима, јер риба смрди од главе - а у овом случају трулеж базди из судница. Зато гвоздена метла у шаке и отерати олош из судства. У противном, судови ће остати сигурне куће за наркодилере, контраверзне бизнисмене, макрое, рекеташе и батинаше. Правда за све - све за правду!

PAVLE Prvi

pre 8 godina

PRETNJA PREMIJERU : To je ta nasa DRZAVA i njeno KRIVOSUDJE o kojima ja cesto pisem. Dali su to dvostruki "arsini" Krivosudja ili tako zeli neko mocniji. O cemu se radi; o dve potpuno iste "stvari", pretnja K. Golubovica nekoj Tamari i pretna tamo neke "SMINKERKE" Premijeru Vucicu,Premijer je institucija Drzave Srbije, bez obzira kome se to ne svidja I nije isto slusati svakodnevne pretnje svakog svakome, a pretnj poziv : Ubij te Premijera I Drzava Srbija nemocna i mi obicni smrtnici treba da verujemo da nas stiti ta Drzava, a ne moze zastititi Premijera i to od poznatog imena i prezimena sa likom i slikom na tvitu. Pitam i pitajmo svi sta Premijer zeli postici sa time. U americi, mrskoj nama, 10 godina bi bilo malo u cuzi, pa ti tamo preti i razmisljaj. Los je ovo PRIMER gosp. PREMIJERU VUCICU, sve ovo sto slusamo oko bilo cega lici na KUKAVICLUK.

del

pre 8 godina

Pa zar nije pocela reforma sudstva 2012. godine, koju je najavljivao premijer? Koliko cemo jos da se reformisemo? Da ne pricamo o policiji, zdravstvu i skolstvu, ne mozete ni da zamislite sta se desava po manjim gradovima.

mrkela

pre 8 godina

Ovo je samo zasluga advokata, i to najboljeg u Srbiji

Dejan

pre 8 godina

Pa taman da udje na Farmu i opet edukuje stanovnistvo kako krimosi lepo prolaze,država banana.

kariminiii

pre 8 godina

da li ovaj covjek zasluzue toliku paznju medijaa i stampanih i elektronskih,ko je on,sta je on,samo mi recite radi cega ovaj lik uvijek bude u novinama..evo recimo ovaj portal informer je ok portal ja ga pratim iako sam iz BIH ne zivim u srbiji ali vas cjenim i postujem..samo me nervira to sto dajete prostora kriminalcima koji su ubijali,krali,pljackali,dilali heroin najgoru drogu koja je ubistila i ubila hiljade i hiljade srpske djece i bosanske,unistlaj je jos toliko djece jer su roditelji ili ostali ne plodni ili majke frigidne i nemaju volje niti za sexom niti za djecom jer im je unistena buducnost(oboljeli od hepatitisa C).i vi sada "velicate"oovg monstruma koji je dno dna..veliki pozdrav i nadam se da ce te ovo objaviti jer ja sam samo objektivan citaoc vasih novina i vaseg portala..pozz iz bjeljine..

Novosadjanin

pre 8 godina

Svaka cast za advokata Gvozdena Grgura, sto pronalazi rupe u ovom nasem urusenom sistemu.Najbolji krivicar u Novom Sadu znam iz pouzdanih izvora.Jos neke klijente je oslobodio zahvaljujuci svom znanju i losem sistemu.Sve preporuke za advokata Gvozdena

zlatko

pre 8 godina

Po zakonu ako ne platis kaznu jer si stao tockom na neuredjenu livadu ili presao ulicu mimo pesackog prelaza ides u zatvor i to ti jos prete,a dileru droge osudjenom na 8 godina odlazu robiju tri puta,pitas se gde zivis. i sta sudije rade.SVE KORUMPIRANO NEMA NAM SPASA.

ja

pre 8 godina

ja cu ipak reci i da je za ovo kriva bivsa vlast,jer inace tako biva.ma glasam za DS bilo je lose ali ovako nije bas.uskoro ce i Legija na slobodu.

Shedow

pre 8 godina

Sigurno je ocinkario nekog jer on samo tako se odrzava u zivotu,kao kriminalac je nula,kao covek je nula,a nase pravosudje moram da konstatujen je isto nula. Moram priznati da u zadnje vreme postoji odredjeni strah kod mene da ce napokon LOSE nadvladati sasvim nad DOBRIM,posle cega sledi RAT i Istrebljenje i jednih i drugih.

Zemun

pre 8 godina

Srbija je kao majka za razne Kikije! Ovog Kikija bar prosetaju po sudu i provere i sta prica . Nego sta cemo sa obesnim ubicama koji javno setaju po Zemunskim kaficima sa pistoljima,poput Marka Guzijana-Cunera!? Mozda je u zatvoru dobio dozvolu,osim doskilavanja!? Sta gradjani Zemuna da rade!?Da mirno cekaju da opet nekog bez razloga iz ciste obesti ubije!?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija