• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

05.02.2016

08:28

DRAMA NA SUĐENJU LJUBIŠI BUHI! Čumetu pozilo, zamalo UMRO U SUDU!

Vesti

DRAMA NA SUĐENJU LJUBIŠI BUHI! Čumetu pozilo, zamalo UMRO U SUDU!

Podeli vest

Bivšem vođi "surčinskog klana" pozlilo od stresa kad je čuo da se ročište odlaže i da njegova žena Ivana neće biti saslušana, iako joj je spremio čak 4.000 pitanja

Čume je spremio čak 4.000 pitanja kojima je želeo pred sudom da diskredituje ličnost Ivane Tulović
Izvor iz suda

Ljubiša Buha Čume umalo nije umro juče u Trećem osnovnom sudu u Beogradu! Bivšem vođi "surčinskog klana" skočio je pritisak od stresa kad je čuo da njegova supruga Ivana neće biti saslušana, iako je on spremio čak 4.000 pitanja za nju!

Čumetu se sudi zbog optužbi da je Ivani poklonio ukradeni "ferari" i da je, dok je bio u zatvoru, pretio njoj i policajcu koji je obezbeđuje!

Na jučerašnjem ročištu sudija Siniša Babić je u jednom trenutku odredio pauzu, jer je drugooptuženi Stevan Petošević došao nepropisno obučen u trenerci, i saopštio je da će saslušanje Ivane Tulović i policajca Milana Ljubenovića biti odloženo za sledeće ročište.

KONTROVERZNI "SURČINAC" GAZI PO PORODICI! Čume: Ivana je laka ženska i aljkava majka!

To je, kako saznajemo, strašno potreslo Čumeta, koji se "naoštrio" da konačno minira suprugine optužbe.

- Buha je spremio čak 4.000 pitanja kojima je želeo pred sudom da deskredituje ličnost Ivane Tulović, samim tim i sve njene optužbe koje je do sada iznela protiv njega. Međutim, kada je čuo od sudije da će ona tek na sledećem ročištu biti saslušana, to ga je baš potreslo i pogoršalo inače narušeno zdravlje - otkriva naš izvor iz suda.

NEVEROVATAN OBRT U RIJALITIJU PORODICE BUHA Policajac uhapšen jer je obio Čumetov sef!

Kum nije pokrao sef!

Buhin kum Darko Đuričić, koji je uhapšen 18. januara zbog sumnje da je u aprilu prošle godine opljačkao njegov kućni sef u Surčinu, pušten je na slobodu zbog nedostatka dokaza! Dokumenta i nakit, u vrednosti od oko dva miliona evra, nestali su iz sefa u vreme dok je Buha bio u pritvoru. On je od početka optuživao za krađu Ivanu, ali je ona odbacila te tvrdnje.

U sudnicu je stigla i Hitna pomoć, pa su ga pregledali i dali mu injekciju. Za to vreme bivši šef "surčinskog klana" sedeo je naslonjen na sto, bled kao krpa, sve dok mu se posle 15-ak minuta stanje nije stabilizovalo.

Od početka suđenja, koje je krenulo u novembru, Čume je koristio svaku priliku da proziva Tulovićevu, sa kojom je u brakorazvodnoj parnici. Tvrdio je da mu je ona smestila robiju i da je u sprezi sa "kriminalcima iz Tužilaštva", jer je odbio da joj plati "reket" od tri miliona evra! Zbog toga je najavio da će podneti krivičnu prijavu protiv nje Specijalnom tužilaštvu.

Takođe je više puta izjavljivao da je ona "psihički bolesna osoba, laka ženska i aljkava majka"! Kao najdrastičniji primer zanemarivanja njihove zajedničke ćerkice naveo je da je dete četiri i po meseca imalo vaške, dok je on bio na robiji, a da to nju nije uopšte tangiralo:

- Zbog toga i njenog švalerisanja pred detetom zatražio sam da se angažuju socijalni radnici i uvere se u to kakav je ona nepodoban roditelj! Imam dokaze da je bila sa brojnim muškarcima pred našom ćerkom, i to gola u krevetu. Zbog male me duša boli!

MAFIJAŠ U KRIZI: Čume u zatvoru napisao 2.055 pisama, moli za slobodu!

Prvi srpski svedok saradnik trenutno je u pritvoru u CZ, pošto je sud više puta odbio njegov zahtev da se brani iz kućnog pritvora. Prethodno je u "Padinjaku" odslužio jednogodišnju kaznu zatvora zbog napada na Ivanino obezbeđenje, na Mitrovdan 2014. godine. .

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Košarka

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija