• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

06.02.2016

09:14

ROBIJAĆE! Kristijan od sledeće nedelje iza rešetaka u Zabeli!

Vesti

ROBIJAĆE! Kristijan od sledeće nedelje iza rešetaka u Zabeli!

Podeli vest

Višestruki osuđenik Aleksandar Kristijan Golubović mogao bi već krajem sledeće nedelje da se nađe u zatvoru!

On je u petak podneo žalbu na odluku Prvog osnovnog suda u Beogradu kojom mu je odbijeno odlaganje izdržavanja preostale zatvorske kazne. I ovog puta Kristijan se pozivao na svoje loše zdravstveno stanje.

NOVA PETICIJA, FANOVI MOLE: Predsedniče, pomiluj Kristijana!

Kristijan je žalbu poslao poštom, što znači da će ona najverovatnije stići na adresu suda tek u ponedeljak. Pravosnažnu odluku donosi predsednik Višeg suda, koji će odlučivati po hitnom postupku, pa se može očekivati da će u utorak biti poznata Golubovićeva dalja sudbina. Ukoliko žalba bude odbijena, Golubovć je u obavezi da se u roku od tri dana javi na izdržavanje kazne.

Poremetila mu se ravnoteža

Kristijan je 29. decembra u jednoj beogradskoj privatnoj klinici operisao kapilar u glavi koji je, prema tvrdnjama "rijaliti krimosa", pretio da pukne i zbog čega je mogao da oslepi! Posle toga u javnosti se pojavljivao sa štakom jer mu se, navodno, poremetio centar za ravnotežu.

Kristijan je uhapšen poslednji put 19. januara u Kraljevu zbog pretnji starleti i bivšoj farmerki Tamari Đurić preko Fejsbuka. U pritvoru Centralnog zatvora proveo je 14 dana, da bi potom bio pušten, uz zabranu prilaska i bilo kakve vrste komunikacije sa Đurićevom. Takođe, zabranjeno mu je i korišćenje interneta i obavezan je da se redovno javlja nadležnoj policijskoj stanici.

Njegov advokat Gvozden Grgur očekuje da će Viši sud i ovog puta usvojiti Golubovićevu žalbu zbog činjenice da je njegovo "ionako ozbiljno narušeno zdravstveno stanje tokom boravka u pritvoru dodatno pogoršano":

STANIJI PRESELO što je obećala krimosu pola nagrade: Kristijanovi pajtosi JURE ME ZA PARE!

- Čuli smo se telefonom i saopštio mi je da sada mnogo teže hoda, jer za proteklo vreme nije bio u mogućnosti da ide na obaveznu fizikalnu terapiju koju mu je lekar prepisao. Zbog bolova koje trpi dobijao je injekcije i kortikosteroide. Znam i da je išao na dodatne preglede jer se zaista ne oseća dobro.

KRISTIJAN POBESNEO NA STARLETU: Stanija je šljam, prevarila me je za nagradu sa Farme!

Doskorašnji učesnik Farme 4. januara je po četvrti put podneo zahtev za odlaganje preostale četiri godine zatvora zbog trgovine heroinom. Istog dana kada je pušten iz pritvora, 19. januara, Prvi osnovni sud mu je odbio taj zahtev. Do sada je uspeo da prolongira robiju za čak godinu dana! Najpre zbog rođenja deteta, pa zbog učešća u Farmi i ugovornih obaveza prema TV Pink. 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Opklada

pre 8 godina

Aj da se kladimo da nece,odnosno da ce opet dobiti odlaganje ,znate kako znam,ne nije mi niko dojavijo,jednostavno u banana drzavi nema zakona,a Srbija jeste banana drzava. P.S. Vidimo se sledece nedelje.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Питамо их - Људи...докле...?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija