• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Cvejić

09.02.2016

08:38

UŽAS! TAKSISTA ZAKLAN ZBOG 2.390 DINARA! Rasvetljen svirepi zločin u selu Metlić kod Šapca

Vesti

UŽAS! TAKSISTA ZAKLAN ZBOG 2.390 DINARA! Rasvetljen svirepi zločin u selu Metlić kod Šapca

Podeli vest

Milić Ilić (20) i Milan Petrović (19) osumnjičeni da su preklali šabačkog taksistu Čedomira Popovića (61) jer nisu hteli da plate vožnju * Prilikom hapšenja pronađen i nož kojim su izvršili zločin

Tresao je nogama, borio se i gledao me u oči. Lekari su sve pokušali da ga spasu, ali mi je bilo jasno da se neće izvući
Zorica Popović, supruga ubijenog taksiste

Šabačka policija rasvetlila je ubistvo taksiste Čedomira Popovića, koji je u nedelju uveče nađen preklan u svom službenom vozilu u ataru sela Metlić. Uhapšeni su Milić Ilić (20) i Milan Petrović (19) iz okoline Šapca, a sumnjiče se da su nesrećnom Popoviću zabili nož u vrat jer nisu hteli da plate račun za vožnju od 2.000 dinara. Kod njih je pronađen i nož kojim su svirepo ubili vozača "Siti taksija".

Kako saznajemo, Čedomir Popović je u nedelju, nešto posle 19 sati, javio dispečeru da je na autobuskoj stanici primio dvojicu putnika i da ih vozi u selo Zablaće, udaljeno oko 20 kilometara od Šapca.

- Nepunih sat vremena kasnije, u 19.42, Čedomir se iz sela Metlić javio dispečeru i rekao: "Uboden sam, puno krvarim, požurite!" Pronašli su ga nedaleko od spomen-kompleksa Ašikov grob, što je oko pet kilometara dalje od mesta sa kog je uputio apel za pomoć - saznajemo u šabačkoj policiji.

UŽAS U ŠAPCU: Preminuo taksista kome je mušterija nožem presekla vrat!

Taksisti su odmah alarmirali Hitnu i pojurili ka Metliću. Svog kolegu pronašli su oblivenog krvlju u automobilu, ali u svesnom stanju. Uspeo je da im kaže da su ga ubola dvojica mladića koje je vozio.

Komšije: Porodica za primer

U naselju Trkalište, gde je brutalno ubijeni taksista živeo sa porodicom, u neverici se prepričava ova tragedija.
- Oni su divna porodica, složni i pristojni. Sin je na fakultetu, ćerka srednjoškolka, a supruga Zorica radi u Zavodu za javno zdravlje. Nikada nismo čuli da iz njihovog stana dopire svađa ili buka, a ovde su zidovi tanki kao papir. Ovo je užasna tragedija - priča komšinica iz zgrade u kojoj živi porodica Popović.

- Čedomiru je vrat prerezan ispod jabučice, ali mu nije bila povređena aorta. Ipak, zbog udaljenosti i lošeg puta na deonici od Metlića do Šapca izgubio je mnogo krvi. Tokom operacije reanimiran je dva puta, ali je, nažalost, podlegao povredama - kažu njegove kolege.

Za sada nije poznato da li je ubijeni taksista opljačkan, a istraga bi trebalo da pokaže i zbog čega je produžio put do Metlića. U "Siti taksiju" navode da je poslednja cifra na taksimetru bila 2.390 dinara.

Čedomirova supruga Zorica Popović u potpunom je šoku zbog ubistva. Oko nje su najbliži članovi porodice i kolege sa posla. Kroz gorke jecaje kaže da još ne može da dođe sebi da njenog Čede više nema.

- Pozvao me njegov kolega i rekao da mi je muž imao havariju u Metliću, a ja jadna pomislila da je saobraćajka. Posle su me nazvali i rekli da ga je neko napao, da je malo zagreban nožem, ali da nije ništa ozbiljno i da ga voze lekaru. Sin i ja smo odmah došli do bolnice da ga sačekamo, ne sluteći kakav užas ćemo videti - jedva izgovara Zorica, opisujući dramatičan poslednji susret sa svojim životnim saputnikom:

- Sav je bio umazan krvlju, ali svestan. Povikala sam: "Čedo!", a on me je pogledao. Tresao je nogama, borio se i gledao me u oči. Lekari su sve pokušali da ga spasu, ali mi je bilo jasno da se neće izvući.

UHAPŠENE UBICE TAKSISTE IZ ŠAPCA! Nesrećnom Čedomiru nožem presudili - dvadesetogodišnjaci!

Zorica dodaje i da na mestu gde je njen muž napadnut nije bilo signala, pa se Čeda automobilom popeo na brdo kod spomenika Ašikov grob. Kada su mu kolege odgovorile da pomoć stiže, okrenuo je automobil i krenuo ka Šapcu, ali je osetio da ga izdaje snaga, pa se zaustavio.

Prema priči koju su joj preneli taksisti, mladiće koje je njen suprug povezao prethodno su odbila dvojica taksista na autobuskoj stanici.

 


 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
misa

pre 8 godina

Uvesti odmah smrtnu kaznu a ne hraniti ih i čuvati u zatvoru. Biće izgovor "bio sam pijan pa ne znam šta sam radio"

Nemanja

pre 8 godina

To je strasno. Mozda treba da se u svim taksi-vozilima ugradi staklena pregrada - izmedju vozaca i putnika, i naravno sa obavezom da putnici se voze na zadnjem sedistu, u svakom slučaju, treba naći rešenje , kako bi taksisti bezbedno zaradjivali svoj hleb! Duboko saucesce porodici i kolegama- taksistima!

goran

pre 8 godina

Poceti sa kaznjavanjem korumpiranih advokata i sudija koji ove pustaju da ubijaju i kolju

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija