• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.02.2016

13:15

KRISTIJAN MORA U ZATVOR! Viši sud doneo KONAČNU ODLUKU!

Vesti

KRISTIJAN MORA U ZATVOR! Viši sud doneo KONAČNU ODLUKU!

Podeli vest

Viši sud u Beogradu rešenjem od 17.2. odbio je kao neosnovanu žalbu osuđenog Aleksandra Kristijana Golubovića i odlučio da se osuđnik mora da se javi u zatvor na izdržavanje robije!

Viši sudu u Beogradu pravosnažno je odlučio da Kristijan Golubović mora da počne sa izdržavanjem kazne zatvora od osam godina, pošto je danas odbio kao neosnovanu njegovu žalbu na rešenje o odbijanju molbe za odlaganje izvršenja.

 Kristijan Golubović moraće da se javi na izdržavanje zatvorske kazne prvog narednog radnog dana po prijemu rešenja Višeg suda, koji je danas pravosnažno odbio njegovu molbu za odlaganje služenja kazne.

- Viši sud u Beogradu rešnjem 17. februara odbio je kao neosnovanu žalbu osuđenog Aleksandra Kristijana Golubovića izjavljenu protiv rešenja Prvog osnovnog suda u Beogradu kojom je odbijena njegova molba za odlaganje izvršenja kazne zatvora - rekla je portpparol suda Tatjana Koljenšić.

Tom odlukom je povrđeno prvostepeno rešenje Prvog osnovnog suda u Beogradu od 2. februara odbio molbu Golubovića da mu se po četvrti put odloži izvršenja zatvorske kazne od osam godina, a ranije tog dana je pušten iz pritvora u kojem je bio 15 dana zbog pretnji učesnici rijalitija "Farma 6" Tamari Ðurić.

Prethodno mu je tri puta prihvatana molba za odlaganje služenja te kazne, u dva navrata zbog rođenja deteta, a treći put zbog učešća u Farmi.

Novo odlaganje je tražio zbog "zdravstvenih razloga".

Golubovića čeka da izrdži u zatvoru još četiri godine i četiri meseca, pošto je ostatak kazne od osam godina proveo u pritvoru.

Na tu kaznu osuđen je zbog preprodaje heroina.

STIGLA ŽALBA Viši sud odlučuje o sudbini Kristijana Golubovića!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Seka

pre 8 godina

Boze mili hoce li vec jednom otici tamo jer se jezim kada otvorim novine i svaki dan on na naslovnoj strani i prestala sam kupovati bilo koje novine jer mi je mucno vise to gledati i citati. Kada bi svi pametni bojkotovali svu stampu gde je on glavna vest sigurno bi se to pomenilo.

VLADA

pre 8 godina

Potpuno ukinuti Srpski pravosudni sistem i dovesti nov sa zapada

pero

pre 8 godina

Stvarno ste jadni ex "braćo" .Pratm vas ali ostali ste talog kao sto ste i bili u ex Yu.

pop

pre 8 godina

starletan valjao gudro u crkvi .... robijao decenijam, a nije kriv .... mnogo je glup!

Cirkus

pre 8 godina

Mora a kad ce to se ne zna,vi svaki dan pisete sad ce samo nikad ne napisete kog dana u koliko sati,to vase sad ce ja citam vec 2 meseca,i prosle nedelje je bio tekst do kraja nedelje u zatvoru,samo se ne zna koja nedelja je u pitanju,da se razumemo nemam ja ni protiv vas ni protiv doticnog nista licno i znam da vi samo prenosite informacije da ne odlucujete vi,ali svi ovi natpisi su cist dokaz amaterizma,javasluka i korupcije u sudstvu odnosno u ovoj drzavi,tako nam je ovde za sve,sad ce,polako ,bez zurbe,neka nije strasno,evo samo ovaj primer najbolje oslikava stanje,to sad ce samo sto nije traje skoro koliko i kazna,sve ovo je tuzno i zalosno,ko ima mogucnosti(nazalost ja nisam jedan od tih srecnika) treba da bezi iz ove banana drzave u tri lepe.Pozdrav.

Rade

pre 8 godina

Više mi je muka od njaga. O njemu se više piše negoli o predsedniku. Strah me je da otvorim frižider, imam utisak da će i iz njega izaći. Neznam zbog čega mu se pridaje ovoliki značaj, kao da je završio 18 fakulteta, a jadan ne ume ni palcem da se podpiše.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija