• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. V.

22.02.2016

15:06

STARAC (67) BLUDNIČIO NAD DEVOJČICOM (12)! Uhapšen pedofil u Smederevskoj Palanci!

Vesti

STARAC (67) BLUDNIČIO NAD DEVOJČICOM (12)! Uhapšen pedofil u Smederevskoj Palanci!

Podeli vest

B. A. (67) iz Smederevske Palanke, koji je priveden zbog sumnje da je seksualno uznemiravao maloletnicu, određeno je policijsko zadržavanje, a u tužilaštvu će biti saslušan sutra, nakon čega će biti poznato da li će protiv njega biti pokrenut postupak

Prema nepotvrđenim saznanjima osumnjičeni je uhapšen u nedelju uz krivičnu prijavu za nedozvoljene polne radnje, nakon što je policiji prijavljeno da je neprilično dodirivao dvanaestogodišnju devojčicu.

- Tek posle saslušanja znaćemo kako će delo biti kvalifikovano i u kom pravcu će dalje ići postupak. Detalje još uvek ne znamo ni mi, za sada imamo samo obaveštenje o privođenju - rečeno je u policiji. 

Kako nam je potvrdio izvor blizak istrazi, privedeni B.A. bio je pre dvadesetak godina osuđen za silovanje.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan

pre 8 godina

pedofile sve na kolac kao u vreme otomanskog carstva\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija