• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.02.2016

17:26

(FOTO) IZDALO GA SRCE?! Vozač autobusa preminuo posle svađe sa biciklistom!

Vesti

(FOTO) IZDALO GA SRCE?! Vozač autobusa preminuo posle svađe sa biciklistom!

Podeli vest

Slobodan Korać (60) vozač gradskog autobusa, na liniji 55, preminuo je u ponedeljak oko 16 sati u Ulici Lazarevački drum na Čukaričkoj padini u Beogradu, nakon svađe sa biciklistom D.M. (41)...

Kako saznajemo u saobraćajnoj policiji za sada se ne zna da li su vozač i biciklista imali i fizički obračun ili samo verbalni pre nego što je nesrećni  Korać naprasno preminuo.

- Prema izjavi putnika iz autobusa biciklista je još od Beogradskog sajma konstantno vozio žutom trakom ispred autobusa i stalno je porvocirao vozača autobusa, koji je kod crkve na Čukarčkoj padini izašao iz vozila i žestoko se posvađao sa njim. Nakon svađe Korać je krenuo nazad u autobus i kada je seo za volan samo se srušio. Putnici su pokušali da mu pomognu, a pozvana je i ekipa Hitne pomoći koja je nažalost mogla samo da konstatuje smrt - kažu u policiji.

Kada je vozač preminuo besni putnici su navalili na biciklistu i samo nailazak patrole policije sprečio da ga linčuju.  

Policija je na licu mesta uzela izjave svih svedoka ove tragedija, a nakon što je završen uviđaj telo nesrećnog vozača, za koga se veruje da je umro od srčanog udara, prevezeno je na Institut za sudsku medicinu gde će biti urađena obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
pettar

pre 8 godina

Znam da nije u redu ovo što ću napisati, ali policija i sve ostale Državne službe su se toliko osilili da ne rade svoj posao ni minim koliko bi trebalo, a i ono što rade je bez ikakve odgovornosti. Prvo, ludak sa biciklom, kako se slobodno šeta a nije pod nadzorom, drugo, policajaca ima samo kada postavljaju sačekušu na otvorenom putu i ko drumski razbojnici iskaču iz žbunja. Patrole policije koje su zadužene za određeni rejon spavaju u nekom budžaku ili pijuckaju kafu u kafiću gde ne moraju da plate. Da su radili odgovorno svoj posao od Ade pa do mesta nesreće mogli su nekoliko puta da vide manijaka na biciklu. Zaključak, spasite sebi život tako što ćete preuzeti stvar u svoje ruke i zna se šta se radi sa budalama....

Nesanica

pre 8 godina

Kakvo strasno izivljavanje naroda nad radnim ljudima?. Katastrofa bre i sramota. Kako bi bilo lepo da se vrate godine postovanja pravih vrednosti, vreme Tita. Znao se neki red a sad je samo nered na sve strane i javasluk. Dok je Tile bio ziv smeo si i u parku spavati a da te niko ne pipne a sad ni u svojoj kuci nisi siguran. Tuga i zalost. Saucesce porodici ovog coveka koji izgubi zivot na pravdi Boga :(

Dusko

pre 8 godina

Kako sam ja cuo (u vestima), vozac je udario biciklistu autobusom, ali nije hteo da stane pa je biciklista posao za njim, i kada ga je stigao, vozac je izasao, doslo je do svadje, vozac se vratio u bus i umro. Nedavno se desio slican slucaj kada je vozac udario decaka od 11 godina i takodje pobegao. mislim da do danas nije otkriveno koji vozac je u pitanju, svedoci se razisli i nikom nista...

igor

pre 8 godina

Kako čovek sa bolesnim srcem moze da upravlja autobusom? Zar ne postoje periodični lekarski pregledi za vozače autobusa? Kako god laka mu zemlja i saučešće porodici.n

Vlada Miskovic vozac autobusa

pre 8 godina

Slobodan uopste nije imao sta da raspravlja s njim.Cim mu je taj s biciklom terao inat u zutoj traci,namerno usporavajuci saobracaj,trebao je samo da ga pregazi i da nastavi dalje!Ne bi ni sata robijao.

Dusan

pre 7 godina

Koji ste vi svi debili koji pisete ovakve stvari a ne znate sta se u stvari uopste desilo... Ovaj vozac autobusa koji je napisao komentar iznad... Kako je on prosao psihijatra? Pa preko veze naravno, ako je na pregled uopste i isao... Takvi su opasnost za ucesnike u saobracaju.. Takav ce necije dete sutra da zgazi bez ikakve grize savesti.. Takav je spreman da ubije.. Ljudi... citate li vi sta pisete i slusate li sebe... ? Ili vam je mozak popio rialiti?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija