• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

22.02.2016

21:13

SMRT U ŠKOLI! Učenik u Leskovcu preminuo na času fizičkog!

Vesti

SMRT U ŠKOLI! Učenik u Leskovcu preminuo na času fizičkog!

Podeli vest

Učenik četvrtog razreda srednje Tehničke škole "Rade Metalac" Stefan A. (18) iz Mrštana, sela iz okoline Leskovca, preminuo je u popodne na času fizičkog vaspitanja, potvrđeno je Novostima u Urgentnom centru leskovačke Opšte bolnice

- Primljen je bez srčane radnje, bez disanja i sa širokim nereaktivnim zenicama. Nažalost, posle reanimacije koja je trajala sat i po kolegama nije preostalo ništa drugo do da konstatuju smrt - kazao je dr Milan Stojković, načelnik leskovačkog Urgentnog centra.

On je još rekao da se radi o pacijentu koji je operisao srce. Iz škole su saopštili da je Stefanu pozlilo iznenada oko 16 časova i 30 minuta. On je ostao bez svesti i pao na pod, a urgetnu pomoć mu je pružio nastavnik fizičkog vaspitanja.

- Iako je imao ozbiljne srčane intervencije Stefan A. nije od ordinirajućeg lekara oslobođen nastave fizičkog vaspitanja, o čemu su bili obavešteni i profesori. Na časovima fizičkog radio je vežbe koje su bile adekvatne njegovom fizičkom stanju - kazao je Slavoljub Stanojević, direktor škole.

On je dodao da je Stefan bio dobar đak, uzorno, disciplinovano i dobro dete i da je njegova iznenadna smrt, pored roditelja, pogodila sve njegove drugove iz odeljenja, đake i nastavnike škole. Nesrećni mladić je pohađao nastavu na smeru elektrotehničar multimedija i bio je omiljen u društvu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija