• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

26.02.2016

10:26

PRITVOREN ULTIMAT-FAJTER! "Tasmanijski Đavo" pretio ženi da će je iseći sekirom!

Vesti

PRITVOREN ULTIMAT-FAJTER! "Tasmanijski Đavo" pretio ženi da će je iseći sekirom!

Podeli vest

Ultimat-fajter Miljan Đurašinović na saslušanju tvrdio da je u pitanju bila bezazlena verbalna svađa

Ultimat-fajter Miljan Đurašinović (38), zvani Tasmanijski Đavo, negirao je juče pred dežurnim tužiocem da je u utorak fizički nasrnuo na nevenčanu suprugu i da joj je pretio sekirom u njihovom stanu u beogradskom naselju Mirijevo. Međutim, sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana zbog ranije osuđivanosti i opasnosti od uticaja na svedoke.

Kako saznajemo, Đurašinović je prilikom saslušanja naveo da je u pitanju bila "samo bezazlena verbalna svađa" i ništa drugo. S druge strane, njegova supruga, sa kojom ima dvoje maloletne dece, navela je u krivičnoj prijavi da ju je jednom udario i pretio da će je iseckati sekirom!

Đurašinović je poslednji put pravosnažno osuđen u februaru 2012. godine na pet godina i tri meseca zatvora zbog teškog povređivanja vlasnika kladionice "Kalčo" Stefana Dimitrovskog, kog je četiri godine ranije isekao mačetom po licu i ruci. Tu kaznu je u potpunosti izdržao polovinom 2014. i od tada je na slobodi.

Rođen je u Đavoljoj Varoši, a odrastao je u vaspitno-popravnom domu. Profesionalno je počeo da se bavi ultimat-fajtom 1998. godine, kada je upoznao sada pokojnog Miodraga Stojanovića Gidru (ubijenog 2001. godine kod stadiona Partizana). Đurašinović je bio svetski prvak u tom sportu.

Iako visok svega 167 centimetara i težak 67 kilograma, taj manjak je nadoknađivao izuzetnom srčanošću zbog čega je i stekao nadimak Tasmanijski Đavo. U poslednje vreme bavio se obezbeđivanjem elitnih beogradskih klubova. 

GOCA BOŽINOVSKA ŠOKIRALA SRBIJU: Muž me je tukao iz ljubavi!

SVE VIŠE PORODIČNOG NASILJA U Kruševcu više od 500 prijava

NASILJE U SREMSKOJ MITROVICI Pritvor 30 dana muškarcu osumnjičenom da je pretukao nevenčanu suprugu!

HOROR U BATAJNICI Polio bivšu benzinom, pa je zapalio!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija