• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

29.02.2016

15:40

KRISTIJAN PRAVI KOMEDIJU OD DRŽAVE I PRAVOSUĐA! Robijaću kad nađem vremena...

Vesti

KRISTIJAN PRAVI KOMEDIJU OD DRŽAVE I PRAVOSUĐA! Robijaću kad nađem vremena...

Podeli vest

Sud ne može da mu uruči poziv za robiju, a on dokazuje da je nevin u Parovima. Kristijan Golubović se sprda sa zakonom, izbegava da se javi na izdržavanje zatvorske kazne. Šest sati se sa tri advokata branio na TV Hepi. Ići ću u zatvor kada budem imao vremena, poručuje Kristijan

U rijaliti je ušao u pratnji svog advokata Nikole Todorovića i njegovih kolega Zore Borovčanin i Dušana Mašića

Kristijan Golubović se sprda sa državom i zakonom!

Sud danima pokušava da uruči žestokom momku poziv za izdržavanje zatvorske kazne od četiri godine, a on svoju nevinost dokazuje u Parovima u emisiji Milomira Marića "Goli život". Preko Informera je poručio da će ići na robiju kada nađe vremena za to.

Goluboviću je u petak stigao poziv na adresu na koju je prijavljen, ali on ga nije primio zato što ne živi tu. Umesto da za svoja nedela već robija u Zabeli, on je u subotu uveče šest sati gostovao na Hepi televiziji. U rijaliti je ušao u pratnji svog advokata Nikole Todorovića i njegovih kolega Zore Borovčanin i Miroslava Todorovića.

Bivši učesnik Farme je u rijalitiju Parovi pred Macom Diskrecijom i Tijanom Ajfon dokazivao da je nevin iako ga je sud pravosnažno proglasio krivim za posedovanje i dilovanje droge.

screenshot

Golubović u Parovima pred Macom Diskrecijom i Tijanom Ajfon dokazivao da je nevin iako ga je sud pravosnažno proglasio krivim za posedovanje i dilovanje droge

Golubovića je uživo u emisiji branio advokat Todorović, koji je tvrdio da je njegov klijent nevin i da mu je hapšenje 2010. godine namešteno.

- Kristijan je teatralno uhapšen 16. januara 2010. To je bilo jedno lepo pripremljeno hapšenje. Droga koja je pronađena u njegovom stanu kasnije je veštačena i utvrđeno je da nigde nema Kristijanovog DNK - branio je advokat svog klijenta, napominjući da je uvek dobijao drakonske kazne samo zato što se medijski eksponira.

Tokom izlaganja svog advokata, Kristijan mu je u više navrata upadao u reč. On je pokušavao da se "opere", tvrdeći da droga sa kojom su ga uhapsili nije njegova. Bez obzira na to što se pred milionima ljudi pravdao, Kristijan bi po zakonu već morao da je iza rešetaka.

Kada izađem iz zatvora, pravim bolji rijaliti

Golubović je u "Parovima" pozvao sve fanove da ga podrže dok je na robiji i obećao im novi rijaliti-šou kada izađe na slobodu.
- Fanovi, ja ću verovatno do kraja nedelje biti u "Zabeli", šaljite mi pisma i crteže. Obećavam vam duplo bolji rijaliti kada izađem odatle - rekao je Golubović.

Kada smo ga pitali zašto izbegava da preuzme poziv, Golubović je objasnio da će to uraditi kad bude imao vremena.

- Stigao mi je u petak poziv za robiju na adresu na kojoj sam prijavljen, ali ja tu ne živim. Ovih dana, kada budem imao vremena, otići ću do pošte da podignem preporučenu pošiljku - rekao je Kristijan za Informer.

On je objasnio da ima mnogo obaveza koje mora da uradi pre nego što ode u zatvorska jedinicu "Zabela".

- Poziv ću podići kada kupim sve neophodne stvari i završim poslove kako bih mirne glave otišao u zatvor i obezbedio ženu Ivanu i ćerku Veru - izjavio je kriminalac.

STANIJA PORUČILA KRISTIJANU: Hteo si moju nagradu, ja sam ispala kriminalac, a ti starleta!

TAMARA ĐURIĆ SE SAŽALILA NA KRISTIJANA: Sve mu praštam, platila bih mu i lečenje!

KRISTIJAN INTERNACIONALE: Francuski Kanal+ snimio dokumentarac o rijaliti gangsteru!

(VIDEO) KRISTIJAN OPLEO PO STANIJI: Mislio sam da je ribetina, a video sam da ima gnojavu bubljicu!

 

 

 


 


 


 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
XXL

pre 8 godina

Uopšte pravosuđe nam je rak rana i ujedno lakrdija od institucije (31-godišnje iskustvo kao i iskustvo u parničnom predmetu gde je sudio korumpirani sudija) pa sam jedno vreme imao živaca da gledam taj promašaj od emisije gde su se učesnici dosađivali jer nisu imali pojima o čemu advokat priča sem onog pčelara koga je zanimalo njegovo sr***. Akosu pak hteli da izvrše uticaj na javno mnenje onda su trebali da imaju posebnu emisiju, a ne pred "intelektualcima" u relityju "Parovi".

del

pre 8 godina

To je ta reforma sudstva. Takve su reforme i u drugim sferama, da znate, da se ne lozite bezveze.

Marcco

pre 8 godina

Sprda se TV Happy, Predrag Ranković Peconi i Milomir Marić. Sprda se i neko iz policje koji, navodno, ne zna gde je Kristijan pa ne mogu da ga privredu. Sprda se i neko iz pravosuđa koji takođe ne zna gde je Kristijan i koji propušta debile izgovore tipa "operisao je mozak" i slicno

Penzioner

pre 8 godina

Sto rece neki pre nekoliko dana : Hapsite njega ili mene, ne mogu vise da ga gledam !!! Sramota za "nezavisno sudstvo" i drzavu da ih ovaj "kromanjonac i budak" za.ebava u lice i otvoreno bez srama !!! SRBIJO REAGUJ !!!

ko se skim sprda

pre 8 godina

Sud ne može da mu uruči poziv za robiju, a on dokazuje da je nevin u Parovima. Kristijan Golubović se sprda sa zakonom " Nije istina da se Kristijan sprda sa zakonom. Zakon tj drzava zna sta je Kristijan naradio, zakon tj drzava zna da je Kristijan osudjen, zakon tj drzava zna da Kristijan treba u zatvor, zakon tj drzava zna da Kristijana treba da privede, zakon tj drzava zna gde se sad Kristijan nalazi, zakon tj drzava ima policiju ili specijalce ili vojsku da privede Kristijana, tako da Kristijan nema nikakve mogucnosti ili sanse da se sprda sa zakonom ili drzavom. DRZAVA(ne zakon ) SE SPRDA SA NARODOM SRBIJE

BROMAZEPAM

pre 8 godina

toliko vredi država ,ovo joj je ogledalo.ovo je slika kako danas izgleda država,inače nas svi bez veze napadaju da je kod nas naj gore u odnosu na ceo balkan.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija