• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.03.2016

09:54

PA, OVO JE SPRDNJA! Kristijan opet NE IDE NA ROBIJU!

Vesti

PA, OVO JE SPRDNJA! Kristijan opet NE IDE NA ROBIJU!

Podeli vest

Kristijan Golubović, koji je trebalo danas da se javi u požarevački zatvor Zabela ponovo je odložio robiju i to novom molbom koju je podneo u Prvom osnonom sudu u Beogradu!

U novoj molbi koju je u petak dostavio sudu, Golubović traži odlaganje zbog iznenadne bolesti majke Milanke.

- S ozbirom da je reč o novim okolnostima, zbog kojih on do sada nije tražio odlaganje, sud će morati da ih razmotri. Ova molba odlaže izvršenje, tako da će Golubović biti na slobodi do nove pravosnažne odluke suda - kaže izvor iz suda.

KRISTIJAN PRAVI KOMEDIJU OD DRŽAVE I PRAVOSUĐA! Robijaću kad nađem vremena...

Golubovićev branilac, advokat Gvozden Grgur, potvrdio je ovu informaciju za Kurir.

- Moj klijent Kristijan Golubović, podneo je novu molbu u skladu sa zakonom. Njegova majka se iznenada razbolela i s obzirom na nove okolnosti za koje je saznao krajem prethodne nedelje, kao i to da o njoj nema ko da brine osim njega, od suda je zatražio odlaganje odlaska na izdržavanje kazne - potvrdio je Grgur za Informer.

KRISTIJAN ISPUNIO ŽELJU IVANI Pre odlaska u zatvor kupio stan u Kraljevu!

KRILE POSLAO FANOVIMA poruku pre odlaska u zatvor!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Hercegov Grad

pre 8 godina

Kako ce ici kad u izborima treba SNS da prisiljava mlade da gladaju za njih. Zato je i mediski pracen celo vreme! \n

Djole

pre 8 godina

Dakle,ovo samo kod nas ima,kako se do sada brinuo o majci?Pola života proveo na robiji,a sad je on valda jedini oslonac?Neću da grešim dušu,možda se žena stvarno razbolela ali nešto mi se čini,da Krile samo ima izvanrednog,advokata koji koristi tehnikalije da mu odloži robiju.Da nije smešno,bilo bi za plakati.Stvarno su za nas banana države postavile letvicu,koju još nemožemo da dostignemo!!

srbija

pre 8 godina

Odlaganje do zastarevanja kazne... Ale zato mora da se plati kazna ili ide u zatvor ako se prekoraci brzina voznje za 1 km.

mina

pre 8 godina

Zakon Srbije ima rupe kao sito zato ovi kokošari mogu do mile volje da da se šetaju i kradu.

Miki

pre 8 godina

Evo skole svima koji cekaju izvrsenje kazne.pozovite se na slucaj kristijana golubovica i odlazite u nedogled. Bas me zanima kako i na koji nacin ce osloziti izvrsenje i sledeci put.

Milutin Vranjski

pre 8 godina

Под хитно урадити лустрацију свих судија у Србији, од 1990. до данас, јер генерички проблем безбедности био је и остао у судству. Част изузецима, али се такав фекални муљ накупио у судству - од родбинских преко мафијашких веза, увезали се као свињска црева, уталили са адвокатима. тако да је само питање времена када ће појединци почети да узимају "правду у своје руке". Све реформе судства код нас су само вређање интелигенције поштенима, јер риба смрди од главе - а у овом случају фекални трулеж базди из судница. Зато гвоздена метла у шаке и отерати олош из судства. У противном, судови ће остати сигурне куће за наркодилере, контраверзне бизнисмене, макрое, рекеташе и батинаше.У светлу тога, ово кромањонско говедо - под хитно у прдекану!

357

pre 8 godina

Ovo je sprdnja od drzave upravo pokazana na primeru jednog okorelog kriminalca.Kako ce Selakovic i kompanjerosi da objasne ovakav obrt u "nezavisnom tuzilastvu i jos nezav9snijem sudstvu" ?

Ljubisa

pre 8 godina

Nemojte narode Srbije da ste na kraj srca,..pa Krile-Kiki-Čak Noris ulazi u parove umjesto u Zabelu jer neko mora da bude prebiven,a možda i ubiven...

SOMI ZAJECAR

pre 8 godina

Bravo Kristijane,nemoj sam da ides u zatvor,. odugovlaci sto duze mozes,jer ko pametan ide sam u zatvor. Ovo ne pisem samo radi tvog slucaja,ovo se odnosi i na ostale gradjane Srbije koji treba da odu na izdrzavanje kazne zatvora. Sta ces u zatvor, nigde ne radis, imas porodicu,i neko valjda o njima trerba da brine, ako neces ti, ko ce,nece valjda zemlja Srbija.Neka svako brine svoju brigu/muku, a ne da gleda tudja posla.

XXL

pre 8 godina

Ne daj se Kiki još malo izdrži pa će i to da zastari ...

sasa

pre 8 godina

Ovo je klasicna bruka i sprdnja sa sudom i tuzilastvom. Izgleda da srpsko pravosudje moze ruku pod ruku sa b0sanskim pravosudjem jer su kod i jednih i drugih kriminalci zasticeni

Cvikeraš

pre 8 godina

Šta vam je ljudi?! Možda nema mesta u zatvoru.

Nikola

pre 8 godina

Svaka cast onima koji su ga osudili na 14 godina, ovi mu smanjili na 8 pustili ga na privremenu slobodu a on ih sve zeza, covek ciji iQ nije veci od 85 zeza citav sistem, Srbijo medju sljivama.

Boban

pre 8 godina

Ako minstar pravde nema uticaj na ,,nezavisno,, sudstvo zasto onda postoji to ministarstvo ? zasto da placamo ministra a da nema uticaj ni na ovakvu sprdnju sa drzavom i postenim narodom ?

dzole

pre 8 godina

Zasto se vi sekirate za Kristijana ,jedite vasu supu i spavajte mirnim sanom,a za Kristijana ima ko da brine,ima para sto vi nemate i dosta vise jednom ime da pominjete Kristijan kristijan barem vama nije nista nazo ucinio jade jedne malogradjanski...!

Marko

pre 8 godina

Miki sledece odlaganje bice sahrana pokojne prababe.

dule

pre 8 godina

Sledece odlaganje ce mu biti zbog bolesti kanarinca tvitija! Covece pre ili kasnije ces morati u zatvor zato bolje ti je sto pre to da resis!

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija