• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

14.03.2016

11:20

PREVARANT IZ KRAGUJEVCA: Uzeo četiri automobila iz rentakara u Crnoj Gori i nestao bez traga!

Vesti

PREVARANT IZ KRAGUJEVCA: Uzeo četiri automobila iz rentakara u Crnoj Gori i nestao bez traga!

Podeli vest

Crnogorska policija traga za mladićem iz Kragujevca Aleksandrom Erićem (27), koji je od rentakar agencija u Podgorici i Budvi iznajmio četiri automobila i nestao bez traga

 

Erić je iz dve agencije u Podgorici i dve agencije iz Budve uzeo automobile "Hjundai", "Opel insigniju", "Dačiju sandero" i "Suzuki svift", na tri dana i to još 23. januara, a do danas policija ne može da mu uđe u trag, pišu "Novosti".

Vlasnici agencija podneli su protiv njega krivične prijave zbog krivičnog dela prevare, ali nadležna tužilaštva još nisu odlučila po kom osnovu će Erić biti gonjen.

Mladić iz Kragujevca je dolazio u agencije i tražio vozila na tri dana. Zaposleni kažu da je Erić izgledao pristojno, da nijednim gestom nije nagoveštavao bilo kakvu prevaru.

Policija sumnja da su nestali automobili već prebačeni preko granice, a možda i rastureni u delove radi preprodaje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bubasvaba

pre 8 godina

Bravo !!! nek cuvaju svoje ako znaju ako neznaju ko im je kriv .

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija