• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

16.03.2016

15:22

UHAPŠEN KRISTIJAN! Nije pomoglo vađenje na majku, KRIMINALAC IDE U ZABELU!

Vesti

UHAPŠEN KRISTIJAN! Nije pomoglo vađenje na majku, KRIMINALAC IDE U ZABELU!

Podeli vest

Kristijan Golubović uhapšen je danas po poternici Prvog osnovnog suda, koji je odbio njegovu molbu za odlaganje odlaska na izdržavanje kazne

Sud je procenio da je njegova molba neosnovana i da on zloupotrebljava prava.

Kristijan će biti sproveden u Zabelu na izdržavanje zatvorske kazne u trajanju od četiri godine, pošto je isto toliko već odslužio.

Još juče žestoki momak Kristijan Golubović rekao je da mu je sada na prvom mestu zdravlje majke Milanke, a da će o robiji misliti kada za to dođe vreme. Bivši farmer je u ponedeljak odveo majku na Institut za onkologiju u Beogradu.

- Mama ima problema sa štitastom žlezdom, a sumnja se i na tumor, šećer, demenciju i psihičke tegobe. U bolnici su nam dali upute za 25 pregleda, ja sam im rekao: "Ljudi, kad vi mislite da ja sve ovo završim, treba da idem na robiju." Ali prvo to mora da se završi, mama mora da se leči - rekao je Golubović.

Kristijan je rekao da je četvrto odlaganje zatvorske kazne puka slučajnost.

- Ne želim da ispadne da se vadim na mamino zdravlje. Pa meni slučaj zastareva tek 2032. Ne mogu toliko dugo da odlažem robiju. Mene samo čekaju na nož i ja to znam - pričao Golubović koji je u ovom monetu na putu prema Zabeli.

NE BIRA SREDSTVA! Kristijan doveo bolesnu majku da odloži robiju!

Pravni zastupnik Kristijana Golubovića Gvozden Grgur, potvrdio je za Pink.rs da je Kristijan uhapšen u svom stanu i odveden u policijsku stanicu u Kraljevu, odakle će biti premešten u Zabelu na izdržavanje četvorogodišnje kazne.

Razgovarao sam sa Kristijanom pre dvadesetak minuta, dobro je i pomalo iznenađen.

Grgur  je objasnio da je molba za odlaganje odsluženja kazne ponovo odbijena po nalogu predsednika suda, kao i da je po nalogu istog sudije odlučeno da se Kristijan odvede na odsluženje zatvorske kazne u trajanju od četiri godine.

Mi ćemo uložiti žalbu, to je naše pravo, i to je ono što nam sada ostaje. Međutim, ulaganje žalbe, ne odlaže izvršenje kazne.

Grgur je rekao da hapšenje nisu očekivali i da su i on i Kristijan iznenađeni, s obzirom na to da poziv za izvršenje kazne nije došao do Kristijana regularnim putem.

Zahtev za izvršenje kazne ne upućuje policija, već sud, a u slučaju Kristijana Golubovića, njemu je zahtev uručen preko policije. Želim da dodam i da sam bio svedok praćenja mog štićenika. Golubović je bio pod stalnom prismotrom, kao da će pobeći i pokušati da izbegne od izvršenje kazne. Kao da se konstantno pravi presedan u slučaju Kristijana Golubovića.

SPRDAČINA! KRISTIJANE, EVO NA ŠTA JOŠ MOŽEŠ DA SE VADIŠ! Počni da obrađuješ zemlju, ili upiši faks!

Podsećamo, Golubović je podneo petu po redu molbu za odlaganje izdržavanja zatvorske kazne od osam godina zatvora početkom marta, zbog bolesti bliskog člana porodice odnosno majke. Tim potezom opet je, ali samo za kratko, odložio odlazak u zatvor.

Viši sud u Beogradu nedavno je pravosnažno odbio njegovu četvrtu molbu za odlaganje, pa se očekivalo da će Golubović otići u zatvor, ali se onda dosetio novog zakonskog razloga za odlaganje zbog bolesti bliskog člana porodice.

Golubovića čeka da izrdži u zatvoru još četiri godine i četiri meseca, pošto je ostatak kazne proveo u pritvoru, koji se uračunava u kaznu.

Goluboviću je uspevalo da poslednih 15 meseci odlaže izvršenje kazne od donošenja pravosnažne presude Apelacionog suda kojom je u novembru 2014. godine pravosnažno osuđen na osam godina zatvora zbog preprodaje heroina.

Do pravosnažne odluke kojom je Viši sud odbio da mu odloži izdržavanje kazne, po četvrti put, prethodno mu je tri puta prihvatana molba za odlaganje, u dva navrata zbog rođenja deteta, a treći put zbog učešća u rialitiju Farma.

Četvrto odlaganje, koje mu je prošlo bezuspešno tražio je iz zdravstvenih razloga, ali je Golubović iskoristio novi zakonski razlog za novo odlaganje odlaska u zatvor.

Protiv njega se u tužilaštvu za visoko tehnološki kriminal vodi još jedan postupak zbog pretnji učesnici rialitija Farma Tamari Đurić.

KRILE POSLAO FANOVIMA poruku pre odlaska u zatvor!

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
XXL

pre 8 godina

Šta sad je došlo vreme da misli na robiju? Pa dobro nek' ga odvedu i imaće dosta vremena da razmišlja. Bolje i to nego da luta.

paja

pre 8 godina

dali je moguce da je uhapsen srpski dobrocinitelj koji ni za jedno krivicno delo koje je napravio nije kriv.Posle bolesne majke razbolelo bi mu se mace pa kuce pa vrabac pa ptica na grani i td i td tako da se gospodin nadao na jos desetak odlaganja\n

zabac

pre 8 godina

Olosu,srecan ti put u Zabelu.Tamo pripadas,ne zuri u civilizaciju jer si suvisan.\n

nina

pre 8 godina

Napokon, jrimos je tamo gde treba da bude. Dosta je izrugivanja i omalovazavanja drzave i pravosudja.\n

dragan

pre 8 godina

kad on moze ovako sta li tek mogu zesci kriminalci koji imaju mnogo para\n

bogster

pre 8 godina

Pa kad niste pohapsili lopove političare, bankare i ostale pljačkaše Srbije najsigurnije je uhapsiti Kristijana

Nero

pre 8 godina

Napokon da se drzava seti da spase svoje sjebano dostojanstvo, to je trebalo odavno uraditi i zatvoriti sitnoga sisnjara da odlezi dug prema drzavi pa neka tamo zamislja da je na Farmi ali bez medija, kamera i novcane nadoknade.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17