• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

16.03.2016

21:16

POLICIJSKA PRATNJA ZA KRISTIJANA Golubović sa kesama krenuo u Zabelu!

Vesti

POLICIJSKA PRATNJA ZA KRISTIJANA Golubović sa kesama krenuo u Zabelu!

Podeli vest

Kristijan Golubović je večeras oko 20 sati krenuo iz Kraljeva put Požarevca, gde će naredne četiri godine provesti u zatvoru Zabela

Nakon što ga je danas u toku dana, kraljevačka policija privela iz njegovog stana u prostorije PU Kraljevo, nekoliko sati se čekalo da iz Beograda stigne pratnja koja će ga odvesti na izdržavanje zatvorske kazne.

Policija je negde oko 15.30 sati došla u Kristijanov stan, kako bi ga odveli u Zabelu. Kako saznajemo, Golubović je bio u porodičnom okruženju sa suprugom i ćerkom.

UHAPŠEN KRISTIJAN! Nije pomoglo vađenje na majku, KRIMINALAC IDE U ZABELU!

NE BIRA SREDSTVA! Kristijan doveo bolesnu majku da odloži robiju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nero

pre 8 godina

Hvala bogu da se neko napokon setio da toga sisnjara posalje gde mu je mesto pa neka u zatvoru prodaje jaja za bubrege.

Km

pre 8 godina

A od Kraljeva do Pozarevca ima 10000 kilometara,polako,stici ce taman kad zastari slucaj.

ljubisa

pre 8 godina

samo je Kiki uspio dok spava da napravi selfi,..maestralno,sa sve zavojima na vugla,....sad će da prosipa šuplju u Zabeli,a na kraju će i batine popušit...

seljak

pre 8 godina

ne volm ga ja a samo su njega zatvorili,,,,seljak i tamo ce da im jebe kevu

Da li je

pre 8 godina

....dao "autogram" policajcima, koji su ga - privodili?!

miomir ostojic

pre 8 godina

Od tih policajaca koi su ga pratili u Zabelu bar polovina bi trebalo zajedno sa njim da ostane u Zabeli na zasluzenom odmoru.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija