• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.03.2016

12:01

AKCIJA SKENER! Uhapšen Zoran Njeguš, bivši fudbaler Zvezde, MULJAO S NEKRETNINAMA!

Vesti

AKCIJA SKENER! Uhapšen Zoran Njeguš, bivši fudbaler Zvezde, MULJAO S NEKRETNINAMA!

Podeli vest

Bivši fudbaler Crvene zvezde Zoran Njeguš uhapšen je u akciji "Skener"

Zoran Njeguš je uhapšen zbog malverzacija sa nekretninama na Zlatiboru, saznaje Tanjug u MUP-u.

Podsetimo, u toku je akcija MUP-a pod nazivom "Skener" u kojoj je uhapšeno 46 osoba, među kojima i jedan sudija i 15 saobraćajnih policajaca.

Njeguš je igračku karijeru započeo u Slobodi iz Užica, potom je tri godine igrao u Crvenoj zvezdi, a onda i u španskim klubovima Atletiko Madridu i Sevilji. Trenersku karijeru započeo je takođe u Slobodi, a vodio je još Javor, Spartak iz Subotice, Borac Čačak i Novi Pazar.

KUPOVALI KUĆE PO ZLATIBORU! Uhapšeno 46 osoba za privredni kriminal i pranje novca!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miki delija

pre 8 godina

slucaj se treba ispitati do raja nema veze o kome se radi i koji je covek u pitanju ako je ovo istinito drasticno ga kazniti i sve mu oduzeti ne samo njega vec sve te mafijase bogatima je sve uvek malo sramota

Marko

pre 8 godina

A STA JE SA DADICEM I GOMILOM POLITICARA ???????????????????

Nemanja

pre 8 godina

Dok god svi politicari kriminalci ,sudije kriminalci ,advokati kriminalci ,tuzioci kriminalci ,tajkuni kriminalci ,advokati kriminalci ,sudije kriminalci ,profesori koji politicarima prodaju diplome kriminalci ne budu pohapseni ,sve im oduzeto i od uze i sire rodbine nema spasa za Srbiju

Slavko

pre 8 godina

GDE SU VELIKE RIBE KOJE LESINARE SRBIJU 25 GODINA?

nikola

pre 8 godina

ZA DVE NEDELJE CE SVI BITI PUSTENI I POJEO VUK MAGARCA ,MOLIM VAS RECITE KO JE ZADNIH GODINA OSUZEN I PRITVOREN ,NORMALNO SVI ZNATE NIKO I NIKO

sudija

pre 8 godina

sva sreca pa nije partizanovac....nadam se da je kompanija zadovoljna...nece vas sada,vas su ostavili posle izbora.....u lazi su kratke pantalonice.....

Slavko

pre 8 godina

A STA JE SA KORUMPIRANIM SUDIJAMA I ADVOKATIMA KOJI CE SVE OVE ZA NEDELJU DANA UZ DOBRU NADOKNADU DA PUSTE

MILE

pre 8 godina

MAZANJE OCIJU GLUPOJ RAJI PRED IZBORE I TO SA SITNOM RIBOM

kostadin

pre 8 godina

Kako je moguće to da tolike prevare i krađe čine tipovi skromne ili minimalne inteligencije. Od škole nemaju ništa, potiču iz ruralnih porodica i krajeva i nemaju radno iskustvo. Naravno treba uzeti u obzir i da ih hapse organi sa takođe skromnim mogućnostima.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija