• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

18.03.2016

15:19

UŽAS NA VIDIKOVCU: Mladić se bacio sa 11. sprata solitera

Vesti

UŽAS NA VIDIKOVCU: Mladić se bacio sa 11. sprata solitera

Podeli vest

Mlađi muškarac bacio se danas sa 11. sprata jednog od šest vidikovačkih solitera u ulici Vidikovački venac

Komšije su šokirane, pogotovo one koje kažu da su ga baš jutros videle.

Kako Kurir saznaje, muškarac, između 25 i 30 godina, imao je psihičkih problema i u stanu je živeo sa majkom i bakom, koja je nedavno preminula. Prema rečima komšija, i on i majka bili su neko vreme smešteni na psihijatriji, ali su se nedavno vratili kući, pre najviše desetak dana. Ulaz zgrade u kojoj je živeo i sa koje se bacio gleda na ulaz i dvorište OŠ "Branko Ćopić".

Nesrećni muškarac je sin žene po imenu Grana koja je zimus pronađena zaključana u stanu sa beživotnim telom svoje majke Ljubink.

Podsetimo, beogradska policija je 12. decembra na poziv komšija pronašla beživotno telo Ljubinke S. (83) u stanu na Vidikovcu. Pošto su razvalili vrata policajci su unutra zatekli i njenu ćerku Granu (60), koja je pet dana bila zaključana s mrtvom majkom. Da priča bude još bizarnija, ispostavilo se da je njih još 5. decembra zaključao Granin sin, koji je potom otišao u nepoznatom pravcu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija