• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.03.2016

10:44

BAĆOVIĆ: Kurir i Blic da prestanu da iznose laži o Darku Šariću!

Vesti

BAĆOVIĆ: Kurir i Blic da prestanu da iznose laži o Darku Šariću!

Podeli vest

Radoslav Baćović, branilac Darka Šarića, reagovao je na pisanje "Kurira" i "Blica" o umešanosti njegovog klijenta u korupciju i malverzacije zbog kojih je u policijskoj akciji "Skener" uhapšeno nekoliko osoba

- Netačni su navodi da je u policiskoj akciji "skener" u kojoj je uhapšen određeni broj lica zbog korupcije, novac kojim je činjena ta korupcija, pripada mom klijentu Darku Šariću - saopštio je Baćović.

Prema njegovim rečima, Darko Šarić se već dve godine nalazi u posebnoj pritvorskoj jedinici i od prvog dana pa do danas je pod posebnim merama nadzora bez mogućnosti da osim branioca, članova porodice i zatvorskih čuvara, vidi bilo koga, a kamoli da organizuje trgovinu, korupciju, zidanje i slično.

- Protiv Darka Šarića u navedenoj akciji "Skener" nije pokrenut krivični postupak pa je bilo kakvo dovođenje njega u vezi sa navedenim krivičnim delima zloupotreba i nastavak kampanje koju određeni broj novinara u sprezi sa pojedincima iz tužilaštva i pojedincima iz policije već godinama sprovode protiv Darka Šarića - poručio je advokat Baćović, uz opasku da se na ovaj način vrši opasan pritisak na pravosuđe u procesima koji se vode protiv Darka Šarića.

- Pozivajući se na Zakon o informisanju i medijima na kodekse novinarstva, na Ustav i zakone ove zemlje, na prezumpciju nevinosti, tražim u ime svog klijenta da pored objavljivanja ovog odgovora prestanete sa iznošenjem neistina o Darku Šariću i da zaustavite kampanju koju vodite protiv njega ili ćemo početi, koristeći zakonska ovlašćenja, da podnosimo tužbe za svaku sledeću izgovorenu ili napisanu neistinu - zaključio je Baćović u saopštenju.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija