• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B. T.

23.03.2016

16:10

POTERA ZA MONSTRUMOM JOŠ TRAJE! Ubica iz Mola utekao žutim "mini morisom"

Vesti

POTERA ZA MONSTRUMOM JOŠ TRAJE! Ubica iz Mola utekao žutim "mini morisom"

Podeli vest

Bane Jovanović (49) zvani Safet, koji je u nedelju uveče u Bečeju i Molu ubio prijatelja i još petoro ranio, i dalje izmiče poteri policije * Porodica ubijenog strahuje da je Safet pobegao iz zemlje

Bane Jovanović (49) zvani Safet iz Mola, koji je u nedelju uveče u tom mestu i u Bečeju ubio jednu i ranio pet osoba, pobegao je posle zločina u žutom "mini morisu", model "one"!

Policija danonoćno traga za ovim opasnim i naoružanim čovekom, ali porodice njegovih žrtava strahuju da je on već pobegao iz zemlje!

Možda je Safet poslao prijatelja "minijem" u jednom pravcu, da zavara trag, a on drugim autom prešao granicu
Matijina majka Zagorka

Pomahnitali trgovac automobilima je najpre u Bečeju pucao u usta supruzi Jeleni Stojkov (29) jer ga je ostavila, a ranio je i njenog stanodavca Imrea Jožu (70), koji je pokušao da je zaštiti. Potom je otišao u Mol i tu je ubio poslovnog saradnika Matiju Petrovića (28), a ranio njegovu suprugu Renatu Vrecko (31), sina Petra (11) i njihovu snaju Natašu Sunomar (23).

Bane je tokom krvavog pira urlao i pretio da će pobiti još ljudi, a onda je seo u svoj žuti "mini" i izgubio mu se svaki trag.

Matijina majka Zagorka Guljaš (47) veruje da je Bane još iste večeri prešao granicu.

KRVAVA NOĆ U BANATU! Poludeli ubica ubio jednu i ranio tri osobe u Molu! Pobegao posle zločina, NAORUŽAN JE I OPASAN!

- Možda je u "mini morisu" poslao nekog svog prijatelja u jednom pravcu, da zavara trag, a on se u drugom automobilu zaputio ka granici - priča ova žena i dodaje da će danas sahraniti sina na Pravoslavnom groblju u Molu.

Obogatio se zelenašenjem

Informer

Meštani ovog sela nemaju lepu reč za Baneta. Kažu da je bio veoma imućan i da je mnogo para zaradio zelenašenjem i trgovinom polovnih automobila.
- Bio je klasični nasilnik i razbojnik. Niko nije smeo da mu se zamera jer se nije odvajao od pištolja. Nadam se da će završiti na dugoj robiji za ovo što je uradio - kaže meštanin Mola.

- Spremamo sahranu i proklinjemo ubicu... Teško nam je, mnogo teško.

Alen kaže da mu je supruga Nataša ispričala kako je Safet kobne večeri uleteo u Matijinu kuću i s vrata počeo da puca.

- Matija je tad večerao sa porodicom i mojom suprugom. Safet je prvo pucao u Matiju, a onda i u ostale. Nataša mi je ispričala da se ranjeni Matija u jednom trenutku pridigao i pošao za Safetom, ali se stropoštao mrtav u hodniku. Safet je pogodio Natašu u grudi, a malog Petra u noge. Matijina supruga Renata je svojim telom zaštitila najmlađe dete, četvoromesečnu Huanitu i tad je ranjena - navodi Alen.

Matijina tetka Marija Jovanović (73) još ne može da dođe sebi od šoka.

- Koliko znam, Safet se i ranije "hvalio" da će ubiti Matiju. Svi znaju da ga se i Jelena bojala. Crko dabogda... - kukala je starica ispred Matijine kuće u Molu.

Bane je, inače, bio bolesno ljubomoran na svoju suprugu Jelenu. Ona nije mogla više da trpi njegovo maltretiranje, pa ga je ostavila i iznajmila deo kuće od Imrea u Bečeju. Jovanović, pobesneo od ljubomore i besa, rešio je da presudi i Jeleni i svima koji su mu se zamerili. Jelena je u teškom stanju zbrinuta u KCV u Novom Sadu i nije životno ugrožena.

(FOTO) OVO JE SUMANUTI UBICA ZA KOJIM TRAJE POTERA! Ubio jednog i ranio troje ljudi, NAORUŽAN JE I OPASAN!

Pojedini meštani Mola kažu da se Matija zamerio Banetu jer mu, navodno, nije isplatio neki skupoceni "audi A8", ali Matijina porodica to negira. Oni tvrde da je Matija nedavno rekao Banetu da neće više da sarađuje s njim i da ne želi više da ga vidi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija