• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.03.2016

16:28

NIJE PRETIO TAMARI ĐURIĆ? Tužilaštvo odbacilo krivičnu prijavu protiv Golubovića!

Vesti

NIJE PRETIO TAMARI ĐURIĆ? Tužilaštvo odbacilo krivičnu prijavu protiv Golubovića!

Podeli vest

Tužilašto za visoko tehnološki kriminal (VTK) odbacilo je krivičnu prijavu protiv Kristijana Golubovića kojom se teretio da je bivšoj učesnici tv-rijalitija "Farma" Tamari Ðurić ugrozio sigurnost pretnjama preko Fejbuka

Krivična prijava protiv Golubovića je odbačena, jer je Ðurićeva u svom iskazu tužilaštvu nedvosmisleno izjavila da se ne plaši Golubovića, kao i da se ne oseća ugroženom na bilo koji način povodom objavljenog teksa, niti nekim drugim povodom.

DA PREKRATI VREME Kristijan u zatvoru, koristi mobilni!

Imajući sadržaj izjave oštećene u vidu, nisu se stekli zakonski uslovi za dalje vođenje krivičnog postupka protiv Golubovića za krivično delo ugoržavanje sigurnosti, pa je tužilaštvo shodno Zakoniku o krivičnom postupku moglo jedino da donese rešenje o odbačaju krivične prijave, rekao je Tanjugu tužilac za visoko tehnološki kriminal Branko Stamenković.

(FOTO) KRISTIJAN IMA NOVU TETOVAŽU Pogodite kome je posvetio crtež na grudima!

On je dodao da je oštećena Tamara Ðurić o tome obaveštena uz pravnu pouku.

Golubović je bio uhapšen 19. februara zbog svog pisanja na Fejsbuku: "Ona (Tamara Ðurić) je zdrava i živa samo zato što sam ja naredio svima koji me obožavaju da ne smeju ni da je taknu, a kamoli da joj urade sve ono što zaslužuje".

DA PREKRATI VREME Kristijan u zatvoru, koristi mobilni!

Posle 15 dana mu je pritvor ukinut, a 16. marta je ponovo uhapšen i sproveden na zatvor na izdržavanje kazne od osam godina, koja mu je ranije izrečena za trgovinu drogom.


Naime vršilac funkcije predsednika Prvog osnovnog suda Natalija Bobot je tog dana donela odluku o odbijanju pete po redu Golubovićeve molbe za odlaganje suđenja jer je smatrala da zloupotrebljava pravo.

Golubović je tu molbu za odlaganje podneo početkom marta, iz razloga - bolest bliskog člana porodice odnosno majke.

Prethodno je Viši sud u Beogradu pravosnažno odbio njegovu četvtru molbu za odlaganje, pa se očekivalo da će Golubić otići u zatvor, ali se onda dosetio novog zakonskog razloga za odlaganje - bolesti bliskog člana porodice.

Golubovića čeka da izrdži u zatvoru još četiri godine, pošto je ostatak kazne proveo u pritvoru, koji se uračunava u kaznu.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbin

pre 8 godina

Zasto se uopste spominju i pisete o takvim kriminalcima ?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija