• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.03.2016

18:42

BEBU BACILI U ŽBUNJE Devojčica preživela, brigu o njoj preuzeli socijalni radnici!

Vesti

BEBU BACILI U ŽBUNJE Devojčica preživela, brigu o njoj preuzeli socijalni radnici!

Podeli vest

Jedno novorođenče pronađeno je danas oko 16 sati pored puta u Rakovici

19.25 U Gradskom centru za socijalni rad kažu da na ovom slučaju sarađuju sa MUP-om te da je dete zbrinuto i da se nalazi u Institutu za majku i dete.

- Stručnjaci centra uključili su se u ovaj slučaj, utvrdiće zdravstveno stanje deteta i uzrast, a preuzeće i dalju brigu o detetu - navode u Centru.

- Žensko novorođenče koje su građani pronašli u travi pored puta u Rakovici prevezeno je kolima Hitne pomoći na Institut za majku i dete u Beogradu - kaže za Informer.rs dr. Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Živo novorođenče ženskog pola pronađeno je danas oko 16 sati u Rakovici u žbunju pored Kružnog puta bb.

U MUP-u kažu da je građanin prijavio da je pronašao kod Kružnog puta bb.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija