• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

04.04.2016

11:48

UBICA SE JAVIO JELENINOJ MAJCI?! Pozvala je ćerku i čula - 43 sekunde MRTVE TIŠINE!

Vesti

UBICA SE JAVIO JELENINOJ MAJCI?! Pozvala je ćerku i čula - 43 sekunde MRTVE TIŠINE!

Podeli vest

Ubijenu pevačicu Jelenu Marjanović majka je zvala u dva navrata nakon prvog telefonskog poziva, a poslednji put se sa druge strane "žice" čula samo tišina koja je trajala 43 sekunde

Ovo je ispričala Jelenina kuma. Kako navodi, Jelena se prvi put čula sa majkom u subotu oko 15.35, kada joj je rekla da ide na trčanje, nakon čega će joj doneti ručak, pošto je bila bolesna.

- Jelenina majka je ćerku ponovo pozvala u subotu posle podne, oko 10 do pet, kada joj je odbijen poziv. Pola sata kasnije, u 17. 20, majka je pozvala još jednom. Tada se neko javio na telefon, ali se sa druge strane čuo muk, koji je trajao 43 sekunde - rekla je za "Blic" Jelenina kuma.

"PUNO SI LEPA, KIDNAPOVAĆU TE I UBITI!" Ovo je stravična SMS poruka koju je ubijena pevačica dobila pre smrti!

Jelenin mobilni telefon pronađen je samo 30 metara od mesta na kom je kasnije nađeno njeno beživotno telo. Pored telefona policija je pronašla i patike, šnalu i trenerku.

Pevačica je pronađena mrtva u kanalu na teritoriji opštine Palilula nakon više od 20 sati potrage. Ona je nestala u subotu posle podne nakon što je pošla na trčanje u naselju Crvnka, u Borči, a nestanak je prijavio njen suprug Zoran, koji je juče podvrgnut poligrafskom ispitivanju.

MUŽ UBIJENE PEVAČICE DANAS PONOVO NA POLIGRAFU?! Obdukcija će pokazati da li je Jelena silovana pre nego što je brutalno ubijena!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rada

pre 8 godina

I na kraju ce se ispistaviti da je muz ubica. Treba ispitati i devojcicu,jer koliko sam procitala muz i cerkica su krenuli sa njom i cekali da zavrsi trcanje. Pod hitno ispitati i dete. Sve je to jako sumnjivo plus procitala sam da muz ima neke tragove,ogrebotine po rukama! Nazalost nasilje nad zenama u srbiji je sve vec !\n

Furtula

pre 8 godina

Bolje se ti pozabavi pravipisom posto ti nije jaca strana, nego sto trabunjas svasta i zivis tudje zivote...

nikad izvini

pre 8 godina

ajde muz da je sumnjiv uredu a de devojcicu da ispitaju bre zeno sta lupetas\n\n

Ljubica

pre 8 godina

A zasto da ne ispitaju devojcicu,ona ce da kaze dali je tata bio svo vreme sa njom. To je najbolji i najsigurniji dokaz. Deca ne znaju da lazu. Garantujem da je to muz uradio ili neko od njegovih.

miki

pre 8 godina

Naravno da ispitaju dete!Da li je otac bio non stop sa njom dok je majka trcala a i kasnije,jer ako jeste onda otpada sumnja da je on ubica!

Glupa zeno

pre 8 godina

Ti si ocigledno glupa i plitke pameti ! Naravno da treba dete da se ispita gde je bio muz . Gde su bili dok je Jelena trcala. I na kraju ce se i ispostaviti tako. Bolje ne komentarisi ako si takve pameti!!!\n

Nenad

pre 8 godina

Rada hitno da se javi u prvom upisnom roku. Takav kadar nam je neodlozno potreban. U potpisu: Policiska akademija

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija