• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.04.2016

11:00

MISTERIJA! ŠTA KRIJE JELENIN MUŽ?! Suprug ubijene pevačice mora da objasni zašto su mu RUKE MU BILE KRVAVE I IZGREBANE!

Vesti

MISTERIJA! ŠTA KRIJE JELENIN MUŽ?! Suprug ubijene pevačice mora da objasni zašto su mu RUKE MU BILE KRVAVE I IZGREBANE!

Podeli vest

Zoran Marjanović, suprug ubijene Jelene Marjanović, ne zna da objasni zašto je njen nestanak prijavio tek posle četiri sata i zašto je novinarima davao lažne izjave. Neće da kaže ni zašto su mu ruke bile krvave i izgrebane. Na mestu zločina pronađeni tragovi krvi, policija ispituje da li je Zoranova

 

Ako je krv nađena na mestu zločina Zoranova, stvari su poprilično jasne... Ali ako nije, onda je ubica treća osoba
Izvor Informera iz istrage

Zorana Marjanovića, muža ubijene pevačice "Zvezda Granda" Jelene Marjanović, policija od nedelje pre podne neprekidno ispituje zbog niza kontradiktornih izjava koje je dao, ali i činjenice da su mu ruke bile izgrebana i krvave!

Istražni organi sumnjaju da krije neku tajnu u vezi sa ubistvom jer je Jelenin nestanak prijavio sa četiri časa zakašnjenja, dok je novinarima davao lažne izjave da policija ne može odmah da krene u potragu za njegovim ženom.

Kako saznajemo, Zoran tokom saslušanja u policiji nije znao da objasni zašto je to uradio, a nije bio ni dovoljno ubedljiv u objašnjenju odakle mu ogrebotine i krv na rukama. On je dva puta ispitan na poligrafu jer se njegovi odgovori na prvom testu ne mogu smatrati sasvim pouzdanim pošto je bio pod sedativima.

Darko Cvetanović

Povredila napadača?

Jelenino telo pronađeno je u kanalu petnaestak metara od staze gde je trčala, skoro smrskane lobanje i sa brojnim povredama po telu. Pretpostavlja se da je udarena većim čekićem, možda i maljem. Delovi odeće, trenerka, patika, šnala i mobilni telefon pronađeni su nekoliko metara dalje od tela. To, ali i činjenica da su na mestu zločina pronađeni tragovi tuđe krvi i nekoliko pramenova Jelenine kose, govori da se ona neko vreme borila sa napadačem i da ga je čak i povredila. 

U međuvremenu, policija je na mestu zločina pronašla tragove krvi koja nije Jelenina i sada se DNK analizom utvrđuje da li pripada Zoranu ili nekoj drugoj osobi, što bi mogao da bude ključ ovog zločina.

Zbog svih ovih okolnosti Jelenin suprug je zadržan u policiji, ali se još ne smatra osumnjičenim za ubistvo i protiv njega se zvanično ne vodi istraga.

Ipak, činjenica da mu je određeno zadržavanje od 48 sati, što znači da ga više ne ispituju u svojstvu građanina, navodi na to da postoje osnovi sumnje da je umešan u zločin.

- Zoran je zadržan u policiji jer u njegovim izjavama ima mnogo nedoslednosti. Odgovori su mu veoma konfuzni i kontradiktorni. Kada smo ga pitali zašto je nestanak supruge prijavio tek oko 20 časova, četiri sata posle njenog nestanka, nije znao precizno da nam kaže. Nije bio baš ubedljiv ni kada smo mu tražili da objasni zašto je novinarima pričao da policija ne može odmah da krene u potragu iako je Interventna brigada sa psima već bila na terenu. Krv i ogrebotine na svojim rukama pokušao je da objasni činjenicom da je očajnički tražio suprugu posle nestanka, ali nije baš sasvim uspeo da nas ubedi u svoju priču. Deluje da nije baš sasvim u stanju da daje precizne odgovore i zato je odlučeno da se zadrži do daljnjeg. To, međutim, ne znači da je osumnjičen za Jelenino ubistvo - kaže izvor Informera iz policije blizak istrazi. 

PORODICA BRUTALNO UBIJENE PEVAČICE: Nećemo da čujemo za Zorana dok se ne utvrdi da li je ubio našu Jelenu!

Ne mogu ni da zamislim da bi Zoran ubio Jelenu. Bila mu je sve. Uveren sam da će istraga krenuti u drugom pravcu
Vladimir Marjanović, Zoranov otac

Sa druge strane, Zoran je dva puta podvrgnut poligrafskom ispitivanju. Prvi put, u nedelju uveče, prošao je detektor laži, ali je tada bio pod sedativima, pa se to ispitivanje ne smatra pouzdanim. Rezultati drugog poligrafa, kojem je bio podvrgnut juče po podne, nisu objavljeni do zaključenja ovog broja.

- Zoran je u nedelju uveče bio pod lekovima za smirenje i njegove reakcije nisu bile prirodne. Normalno je da su vam, kada ste pod sedativima, puls, pritisak i srčane reakcije potpuno drugačije nego u normalnim okolnostima - otkriva naš sagovornik.

ISTINA O POSLEDNJEM POZIVU: Policija utvrdila da Jelena nije stigla da se javi na telefon majci!

Ključ ovog zločina mogao bi da se krije u tragovima krvi koji su pronađeni na mestu zločina, a koji ne pripadaju ubijenoj Jeleni. Očekuje se da DNK analiza pokaže da li je u pitanju Zoranova krv.

Dosije čist kao suza

Jelenin suprug Zoran Marjanović nema policijski dosije i do sada nije bio ni u kakvom sukobu sa zakonom. Važi za porodičnog čoveka, koji se zajedno sa suprugom bavio muzičkom produkcijom, a radio je i na njenoj karijeri. Niko od rodbine ili prijatelja nije ni nagovestio mogućnost da su Jelena i Zoran imali problema u braku.

- Ako se ispostavi da je njegova, stvari su poprilično jasne... Ali ako nije, onda je ubica treća osoba i tada imamo sasvim novu situaciju - objašnjava naš izvor.

Zoranov otac Vladimir Marjanović, koji je i sam ispitivan u policiji ali je pušten u nedelju oko 22 časa, potvrdio je da će njegov sin biti zadržan do daljnjeg. 

- Mog Zorana neće još da puste, ništa još ne znamo. Neka rade ljudi svoj posao. U cilju istrage ne mogu da kažem ništa više. Po proceduri svi smo osumnjičeni, prvo on, pa ja, pa svi redom. Oni treba da otklone svaku sumnju - ispričao je Vladimir Marjanović i dodao da veruje da je njegov sin nevin:

NAJNOVIJI DETALJI IZ ISTRAGE: Ispod noktiju ubijene pevačice pronađeni tragovi kože!

- Ne mogu ni da pojmim da bi Zoran mogao da ubije Jelenu. Bila mu je sve u životu. Ubeđen sam da će istraga odvesti policiju u sasvim drugom pravcu.

 

Hronologija zločina

Informer

subota
15h: Jelena Marjanović se na rampi kod naselja Crvenka u blizini Borče rastaje sa mužem i ćerkom i odlazi da trči
16h: Suprug Zoran počinje da brine zašto Jelene nema, kreće joj u susret, ali je ne nalazi. Posle nekog vremena počinje da je traži
20h: Četiri časa pošto je shvatio da Jelene nema, Zoran prijavljuje slučaj policiji, koja odmah izlazi na teren
23h: Policija uspeva da locira njen telefon, psi tragači njuše prve tragove
nedelja
4h: Policija pronalazi Jeleninu patiku, šnalu i trenerku, potom i mobilni telefon, a nešto kasnije, nekoliko metara dalje, nalazi i njeno telo u vodi u kanalu, na polovini staze kojom je trčala. Glava joj je bila praktično smrskana, a na telu su pronađene brojne povrede
12h: Jelenin suprug Zoran odlazi na saslušanje u policiju. Saslušava se i njegov otac Vladimir
19h: Zorana podvrgavaju poligrafskom ispitivanju, ali on prolazi test
21h: Pojavljuje se nezvanična informacija da Zoran ima ogrebotine i krv na rukama
ponedeljak
14h: Zorana podvrgavaju još jednom poligrafskom ispitivanju i zadržavaju u policiji
18h: Ispod noktiju ubijene pevačice pronađeni tragovi kože!

 


   


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
konesava

pre 8 godina

Kakva glupost cist dosije,po tome znaci on nije mogao da bude ubica a da ga ima onda bi bio ili ?

ivica

pre 8 godina

ja mislim da ju je on ubio bio je ljubomoran previse \n

Lela

pre 8 godina

Pre ce biti da ga drze i ubedjuju da je nestanak prijavljen posle cetiri sata a ne odmah jer se digla u medijima velika prasina oko onih"24h".Kako to jos i pred izbore....

Riki

pre 8 godina

Koliko se ja razumem sve je jasno,sedativi,koza ispod noktiju pokojne pevacice,razne izjave supruga....

mikas

pre 8 godina

Krv koja ne pripada pokojnici,koji je pronadjen,to ce biti kljucno.Poligraf i sve drugo pada u drugi plan.Ako je njegova krv,gotov je,mora ce sve da prizna,a sta ako nije njegova....onda je ubica za sve ovo vreme,mogao da zbrise iz zemlje.

Mobilni

pre 8 godina

Ako se izgubila i nije mogao da je nadje, logicno bi bilo da je pozivao na mobilni!? Kako razumem da nema tragova od poziva na njenom mobilnom. Bas cudno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija