• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

05.04.2016

12:19

NESTALA DEVOJČICA (13) IZ NEGOTINA iskrala se iz kuće i dečku poslala porku da će ga ZAUVEK NOSITI U SRCU!

Vesti

NESTALA DEVOJČICA (13) IZ NEGOTINA iskrala se iz kuće i dečku poslala porku da će ga ZAUVEK NOSITI U SRCU!

Podeli vest

Marija Belčić (13) iz Negotina, učenica Osnovne škole "Branko Radičević" nestala je u noći između nedelje i ponedeljka. Deda, kod koga je živela jer se školovala u Negotinu, poslednji put je čuo oko dva sata, kada je iz svoje sobe prošla kroz sestrinu i otišla u kupatilo. Nakon toga se devojčici gubi svaki trag

 

Da je nema, videla je ujutru baka kada je došla da je probudi za školu.

- Moja majka je nije zatekla u krevetu. Probudila je našu stariju ćerku Natašu, ali ni ona nije čula ništa. Moj otac, Marijin deda, čuo je da je tokom noći otišla u kupatilo, ali nije pustila vodu. Iskrala se iz kupatila i izašla na bočni ulaz, jer na glavni nije, čuli bi je moji roditelji kada bi otključavala vrata - kaže Goran Belčić, Marijin otac.

Za Marijom Belčić se intenzivno traga, ističu u policiji. Sve službe su operativne i svi navodi se pomno proveravaju. Roditelji nestale devojčice mole da sve koji su videli ili bilo šta znaju o njihovoj Mariji da im jave na 063-802-5979, 065-802-5979 ili najbližoj stanici policije.

Sa mlađom ćerkom, vele Belčići, koji inače zbog Goranovog posla žive u obližnjem selu Mihajlovac, nikada nisu imali problema. Za razliku od starije koja je povučena, Marija je društvena i komunikativna, vrlodobar je učenik, bivša odbojkašica. Dozvoljavali su joj da povremeno izlazi, ali samo do 22 sata sa izuzetnom dočeka srpske Nove godine kada su je do kuće dopratili roditelji njene simpatije Stefana. 

- Taman posla da smo bili preterano strogi prema njoj. Nikad na nju nismo podigli ruku. Nije bila nezadovoljna, primetili bi da se nešto dešava. 

U petak smo razgovarali sa razrednom jer je malo popustila u školi i malo se više viđala sa dečkom, pa smo joj zabranili upotrebu mobilnog i interneta i izlaske. To joj je bila uobičajena kazna kada ne ispuni svoje školske obaveze, koje se uvek pridržavala. Ovoga puta mi je, međutim, krišom iz tašne uzela svoj mobilni telefon, što nikad ranije nije uradila - očajan je Goran.

(FOTO) DEVOJČICA (13) NESTALA RANO JUTROS! Ako negde vidite Mariju, POZOVITE POLICIJU!

Niko ne može pouzdano da kaže ni kada je tačno nestala devojčica, ali ni šta je imala na sebi. Pretpostavljaju da je obukla farmerice, a jedino što su primetili da fali je crna dukserica. Sa sobom je imala mobilni koji je u ponedeljak čitav dan bio dostupan, ali više nije.

- Zvali smo je na mobilni, zvale su je drugarice, dečko, bivši treneri, rođaci i nije se javila. Sestra joj je proverila Fejsbuk, ali nije ulazila, niti je čitala poruke koje su joj stizale. Utvrdili smo da je u 2.45 sati poslala dečku poruku u kojoj mu se zahvalila što je bio uz nju i rekla mu da će ga uvek imati u srcu makar on bio sa drugom. Ni tu poruku ne znam kako da razumem - pripoveda Goran.

Majka Tina kaže da su od ponedeljka ujutru pretražili su sva mesta na koja je izlazila, razgovarali sa njenim drugaricama, nastavnicima, komšijama. Niko od njih nije primetio da je eventualno bila potištena ili da ju je nešto mučilo.

- Naša kuća je na Samarinovačkom putu pa je Marija često koristila taksi. Zvali smo sve taksi službe u gradu i okolini, ali iz tog dela grada, u doba kada pretpostavljamo da je nestala, između dva i šest ujutru, niko nije zvao. Sve smo alarmirali i ništa - kaže Tina Belčić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija