• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs

05.04.2016

20:29

ISTRAGA SE NASTAVLJA: Muž ubijene pevačice PUŠTEN iz pritvora, DNK ubice nije njegov!

Vesti

ISTRAGA SE NASTAVLJA: Muž ubijene pevačice PUŠTEN iz pritvora, DNK ubice nije njegov!

Podeli vest

Zoran Marjanović, suprug svirepo ubijene zvezde Granda Jelene Marjanović pušten iz policije, pošto je istekao zakonski rok za njegovo zadržavanje u pritvoru!

Kako saznajemo od odlično obaveštenog izvora, rezultati DNK analize nisu pokazali poklapanje sa njegovom DNK. Ipak, pošto sve analize nisu završene, istraga se nastavlja.

Podsetimo, njegova porodica angažovala je advokata koji će preuzeti njegov slučaj. 

- Istina je da smo angažovali advokata Dragana Maričića, jer smatramo da je našem sinu potrebna pravna pomoć iako nije ništa kriv - potvrdio je naša saznanja Zoranov otac Vladimir.

Kako javlja naš izveštač ispred policije, Vladimir je u pratnji advokata stigao ispred policijske stanice.

Informer

Inače, Zoran je dva puta ispitivan na detektoru laži i oba puta je prošao poligrafsko ispitivanja, ali je zadržan u policiji pošto se njegove izjave o ovom zločinu nisu poklapale sa izjavama drugih svedoka.

On, naime, nije mogao da objasni su mu ruke bile krvave i izgrebane. Na mestu zločina pronađeni tragovi krvi.

Inače, inspektori su iz njegove kuće odneli sportski luk i strele, kao i kutiju od sintisajzera u kojoj su Marjanovići, kako se saznaje, držali oružje!

MISTERIJA! ŠTA KRIJE JELENIN MUŽ?! Suprug ubijene pevačice mora da objasni zašto su mu RUKE MU BILE KRVAVE I IZGREBANE!

ŠOK! Inspektori iz kuće muža ubijene pevačice izneli LUK I STRELE, KAO I KUTIJU U KOJOJ SU MARJANOVIĆI DRŽALI ORUŽJE!

PORODICA MUŽA UBIJENE PEVAČICE ANGAŽOVALA ADVOKATA, policija istražuje i pretnje koje je dobijala na Fejsbuku!

ĆERKA UBIJENE PEVAČICE ZAĆUTALA OD ŠOKA! Posle bolnih vapaja za majkom, mala Jana (5) danas NE PROGOVARA NI REČ!

"PUNO SI LEPA, KIDNAPOVAĆU TE I UBITI!" Ovo je stravična SMS poruka koju je ubijena pevačica dobila pre smrti!
 

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
V L T

pre 7 godina

Trazeci zenu i jureci po nepristupacnom terenu,sigurno je naletao na granje i siblje i ko zna kakve prepreke i izgrebao se. Ako je kao laik dva puta pod ovakvim pritiskom prosao poligraf i ispitivanje ,onda je malo verovatno da je kriv.

Mile

pre 7 godina

Eto koliko policija ima poverenja u poligraf kada su ozbiljne  stvari u pitanju.n

Miroslav

pre 7 godina

Inspektori gube vreme sa suprugom ubijene Jelene, a pravi ubica je na slobodi. Sve snage su koristil;i da ovom od bola poremecenom coveku dokazu krivicu. Koji vam je??

komsija

pre 7 godina

Zanimljivo da i otac i sin kazu da je nije on mogao ubiti je je vernik...bas zanimljive izjave, nimalo se nisu dogovorili...jadna zena...

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija