• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.04.2016

20:43

MUŽ PEVAČICE STIGAO KUĆI! Otac Vladimir: Pao mi je kamen sa srca, Zoran je s vrata dozivao ćerku!

Vesti

MUŽ PEVAČICE STIGAO KUĆI! Otac Vladimir: Pao mi je kamen sa srca, Zoran je s vrata dozivao ćerku!

Podeli vest

Otac Zorana Marjanovića, muža ubijene pevačice Jelene Marjanović rekao je nakon što je njegov sin pušten iz pritvora da mu je pao "kamen sa srca"!

- Laknulo mi je, možete misliti koliko! Svašta se ovih dana pisalo po novinama, da je moj sin ubica, ali ja sam od prvog trenutka govorio da je to nemoguće. Oni su se mnogo voleli, i nema ni govora da je moj sin ubica - rekao je Vladimi našem izveštaču ispred policijske stanice.

Ivan Dobričić

Nešto kasnije, pošto su već stigli u Borču gde Zoran stanuje, Vladimir je okupljenim novinarima poručio da im se njegov sin neće obratiti.

- Zoran grca, plače, jeca... Nema nikakve šanse da vam bilo šta kaže. U nervnom je rastrojstvu! Ćerka Jana je kod bake i Zoran još uvek ne zna da li će noćas moći da ide da je vidi. Ako bude išao, otićiće kad ona bude zaspala, jer ne bi da je uznemiri - rekao je Vladimir.

Ivan Dobričić

Na pitanja šta je policija poručila Zoranu nakon što je pušten iz pritvora, Vladimir je istakao da Zoran ni o tome neće govoriti.

Podsetimo, Zoran je nakon isteka zakonskog roka od 48 sati pušten iz policije, pošto je DNK analizom utvrđeno da nije došlo do poklapanja sa njegovom DNK.

ISTRAGA SE NASTAVLJA: Muž ubijene pevačice PUŠTEN iz pritvora, DNK ubice nije njegov!

PORODICA MUŽA UBIJENE PEVAČICE ANGAŽOVALA ADVOKATA, policija istražuje i pretnje koje je dobijala na Fejsbuku!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mina

pre 8 godina

Auuu.ljudi tek sada pocinje...Ovo se nece tako lako razjasniti..!! \n

nina

pre 8 godina

Skloni smo da okrivljujemo i osudjujemo unapred. Policija je coveka morala da zadrzi dok se ne uradi DNK analiza, kako bi se otklonika svaka sumnja. Nadam se da ce zlocinac biti pronadjen i da ce dobiti maksimalnu kaznu, a steta sto je ukinuta smrtna. \n

vlade

pre 8 godina

MINISTRE Stefanovicu, pronadji ubicu,dosta smo slusali vasa obecanja,sada se pokazite na delu.

Rango

pre 8 godina

Samo nek ide cerkici to mu je sad najbitnije na svetu...

tetreb

pre 8 godina

Mozda je on platio nekoga aon drzao strazu----cudno se ponasaju i on i njegov otac---kao pao mu kamen sa srca iako mu je snaja ubijena i kao oni su venici a vernici ne ubijaju --kao da su se dogovorili ----Ali policija ce resiti slucaj treba samo vremena

veliki je

pre 8 godina

Svaka čast ovom čoveku. U vrlo je teškoj situaciji, čak tragičnoj, ali je pokazao veliki osečaj za meru dostojanstva i kulturnog komuniciranja i kad je nesrećna snaja u pitanju, i sin, i policija, i agresivni novinari.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija