• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

05.04.2016

21:39

DETALJI UBISTVA U AUSTRIJI: Novopazarac rasparao ženu i svastiku nasred ulice, pa ih gazio!

Vesti

DETALJI UBISTVA U AUSTRIJI: Novopazarac rasparao ženu i svastiku nasred ulice, pa ih gazio!

Podeli vest

Kao što je Informer.rs već ovjavio, u austrijskom mestu Kapfenberg Novopazarac R.R. ubio je, nasred ulice, svoju suprugu i njenu sestru

Sestre su imale, jedna 30, a druga 29 godina, dok je ubica suprug starije žrtve. Ubica je žene, kako je saopšteno, u ponedeljak, sačekao ispred jednog tržnog centra.

Starija žrtva je majka troje, a njena sestra majka dvoje dece.

Brojni svedoci dvostrukog ubistva obavestili su policiju, koja je ubicu uhapsila nedaleko od mesta zločina na jednoj benzinskoj pumpi.

Prema prvim informacijama, motiv za zločin je predstojeći razvod bračnog para, koji ubica nije mogao da prihvati. Njega je supruga napustila dve nedelje pred ubistvo.

On je, prilikom hapšenja, naveo da je ubistvo izvršio pod dejstvom alkohola i narkotika.

KRVAVA SVAĐA U AUSTRIJI: Novopazarac ubio suprugu i njenu sestru!

Svedoci tvrde da je bio veoma surov prilikom ubistva dve žene, da ih nije samo izbo, već po njima i skakao. Žene su usled napada zadobile brojne ubode nožem, a policija ukazuje da još uvek ne može navesti broj, te da je to predmet obdukcije.

U napadu na žene povređen je jedan muškarac koji je pokušao da pomogne žrtvama.

Jedan njegov zemljak, koji poznaje ubicu, pod imenom Rade, preneo je medijima da je napadač pre dve godine naprasno postao veliki vernik, inače musliman. On je bio nezaposlen i često je išao u džamiju.

Tokom prepodneva on je navodno najavio zločin, rekavši: "Danas ćete čuti o meni".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jelena

pre 8 godina

Zlo ne bira ni veru ni nacionalnost. Zao čovek je - zao čovek, dobar čovek je - dobar čovek. Ko zna šta su jadnice trpele od njega pre ubistva...

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija