• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

06.04.2016

09:28

BRUTALNO UBIJENA Pevačica Jelena Marjanović poznavala ubicu, zadobila 30-ak udaraca u glavu!

Vesti

BRUTALNO UBIJENA Pevačica Jelena Marjanović poznavala ubicu, zadobila 30-ak udaraca u glavu!

Podeli vest

Svirepo ubijena pevačica Jelena Marjanović je poznavala ubicu, smatra kriminolog Božidar Spasić i ističe da je ubica morao da ima pomagača. Jeleni je ubica smrskao glavu s najmanje 30 udaraca, saznaje Informer!

- Glava joj je potpuno unakažena. Prema prvim nalazima, ubica ju je udario više od 30 puta u glavu, dok na telu postoje jedan ili dva traga. Zasad se pretpostavlja da je zločin počinjen drvenom palicom, ali oružje još nije nađeno- kaže Informerov izvor iz policije blizak istrazi.

Češljaju Jelenin Fejsbuk profil

Policija intenzivno proverava i Fejsbuk profil Jelene Marjanović jer sumnja da bi njeni statusi i poruke mogli da budu trag do ubice. Podsetimo, odmah posle ubistva Jelenin suprug Zoran i bliska prijateljica, pevačica Nada Topčagić, potvrdili su da je Jelena dobijala ozbiljne preteće poruke preko Fejsbuka.
Takođe, i Jelenin svekar Vladimir Marjanović tvrdi da se ubica njegove snaje "krije" negde u porukama na njenom Fejsbuk profilu.

Za valjanu DNK analizu potrebno je minimum 48 sati, da bi mogla da se koristi na sudu. Nije isključena mogućnost da mužu, ako bude bilo potrebe, ponovo bude određen pritvor. Direktorka Savetovališta protiv nasilja u porodici Vesna Stanojevićkaže za Tv Pink da toliki broj udaraca u glavu ukazuje na veliku mržnju.

Ukazavši da se u ovom slučaju još ne zna da li je u pitanju porodično nasilje, ili ubistvo druge vrste, Stanojević je ukazala da je od početka godine osam žena ubijeno u porodičnom nasilju.

Prema njenim rečima u 2015. godini ubijeno je 36 osoba, među kojima i tri bebe. Na ovom prostoru je teško da se dogodi ubistvo, osim ako nije naručeno ili unapred pripremljeno, naveo je Spasić i dodao da plato kojim je Jelena trčala pregledan što ukazuje da je da je ubica veoma sposobna osoba.

MUŽ UBIJENE PEVAČICE JOŠ U POLICIJI, NJEGOV OTAC TVRDI: Moj sin je veliki vernik, VERNICI NE UBIJAJU!

Spasić smatra da je zanimljiva i činjenica da se pevačica odvojila od porodice i ubrzala, te ističe da treba istražiti šta se dogodilo noć pre ubistva u porodici, ali i kakve kontakte je imala i da li je nekome najavila da ce trčati.

ŠOK! Inspektori iz kuće muža ubijene pevačice izneli LUK I STRELE, KAO I KUTIJU U KOJOJ SU MARJANOVIĆI DRŽALI ORUŽJE!

-Morala je biti praćena, ili da se ubici dojavi kretanje, a pitanje je i zašto je ubrzala – istakao je on.

PORODICA BRUTALNO UBIJENE PEVAČICE: Nećemo da čujemo za Zorana dok se ne utvrdi da li je ubio našu Jelenu!

On je dodao i da ubica ne mora da bude muškarac, kao i da platoom gde je trčala ubica nije mogao da prođe peške i da je morao da ima pomagača.

Prema mišljenju Spasića, postoje dve opcije – da je neko likvidirao Jelenu i bacio u jarak, pa razbacao njene stvari, a druga da je ubica ščepao i vukao je tako da je izgubila patiku, pa telefon.

Kako je dodao, važno je istražiti motiv ubistva. Prema njegovim rečima, ne treba zanemariti porodične okolnosti, ali ni isključiti takozvano moderno ubistvo, koje bi bilo povezano sa pratiocima na društvenim mrežama.

Spasić je ocenio da je DNK kada su u pitanju članovi porodice, potpuno izlišan.

MISTERIJA! ŠTA KRIJE JELENIN MUŽ?! Suprug ubijene pevačice mora da objasni zašto su mu RUKE MU BILE KRVAVE I IZGREBANE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovan

pre 8 godina

Kako to misli izlisan DNK kada su u pitanju clanovi porodice. Ovo verovatno nije dobro shvaceno sto je rekao ovaj inspektor Spasic.

Nikita

pre 8 godina

Zašto je normalno da nađu njihov DNK na njoj.

momo

pre 8 godina

malo deluje nalađeno otac sa izjavom vernici ne ubijaju..Jasenovac fra majstorović i razni dtepinci..n

Amater

pre 8 godina

Drzavu treba da bude sramota jer novinari iznose tezu da je muz ubica a STA CE BITI SNJIM AKO SE DOKAZE SUPROTNO,KAKVE POSLEDICE PRAVITE PORODICAMA A POGOTOVO DETETU.

Laza

pre 8 godina

Covek se predstavlja kao strucnjak a nikada nije radio ni na jednom slucaju ubistva. \n

Posmatrac

pre 8 godina

Trag ide sa fejs buka. ( ko se krije iza laznog imena ).Policija ce brzo resiti slucaj . Rezultat ce sokirati javnost.

Me

pre 8 godina

Konkurencija koja je bila jako ljuta koja ju je smatrala tvrdoglavom. Oni imaju zelje koje moras ispuniti ili te nema. Odbila je neciju zelju pa ga je znala. Sama je skrenula sa puta. Zato nije vidjen nestanak. Verovatno nije bila svesna dokle mogu ici.

SSUDIJA

pre 8 godina

Jeddini ko zna pravu istinu je muž 1 000 000 posto sam siguran

Sparta

pre 8 godina

Glavni dokaz je cinjenica da je njen muz njen nestanak prijavio tek 4 sata nakon sto ju je izgubio iz vida i to na vidljivom i brisanom prostoru na kojem je trcala ispred njega. Nemoguce dakle da nije nista video ili cuo, jer je to cistina. Isto tako, policija je pronasla njen mobilni na samom bedemu, iako njen muz tvrdi da su je trazili sa prijateljima i rodbinom puna 4 sata i tek tad su pozvali policiju. Ako su je trazili toliko dugo culi bi da zvoni njen mobilni na tom bedemu, odnosno, pokusavali bi prvo da je kontaktiraju telefonom, pa bi sigurno vrlo brzo pronasli i njen mobilni. A muz ubijene je tvrdio da nije pronasao njen mobilni na tom bedemu, u stvari navodno je on nije ni zvao posle nestanka na njen mobilni.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija