• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

06.04.2016

17:31

OCA ISKASAPIO SATAROM ZBOG NASLEDSTVA: Surovo ubistvo šokiralo žitelje Mladenovca!

Vesti

OCA ISKASAPIO SATAROM ZBOG NASLEDSTVA: Surovo ubistvo šokiralo žitelje Mladenovca!

Podeli vest

Radivoje Ignjatović (63) počinio surov zločin u centru Mladenovca. Nesrećni Živorad (83) preminuo na VMA usled teških povreda glave

Radivoje Ignjatović (63) ubio je satarom svog oca Živorada Ignjatovića (83) u sredu ujutru oko 9 časova, u Mladenovcu, u Kralja Petra, nasred ulice kod broja 99. Nesrećni čovek podlegao je teškim povredama glave na VMA, a uzrok zločina, navodno su, nerašćišćeni porodični odnosi oko nasledstva.

Nesrećni čovek je kolima mladenovačke Hitne pomići prevezen na Vojno-medicinsku akademiju, gde je oko 13 časova podlegao teškim povredama na glavi. Sinu je određeno zadržavanje od 48 časova i biće priveden tužiocu.

Kako "Novosti" saznaju, sin je, neposredno pre ubistva, navodno išao ulicom iza oca neko vreme, a onda ga je sustigao i udario satarom po glavi. Iako se tragedija odigrala na glavnoj mladenovačkoj ulici, ovaj deo nije toliko prometan, pa očevidaca nije bilo mnogo.

- Sedeli smo u kafiću i čovek je samo upao i rekao: "Ubio sam čoveka, zovite Hitnu pomoć" - priča Slobodan, mušterija iz bifea "Kvatro" u blizini kog se tragedija dogodila. - Čovek je otrčao uzbrdo, niz ulicu, a mi smo zvali policiju. Prvo sam pomislio da ga je udario automobilom. Ostali smo u šoku nad prizorom koji smo zatekli. Čovek je ležao na trotoaru, u lokvi krvi.

Kako smo saznali, sin i otac navodno su se godinama sporili oko nasledstva, pošto je otac želeo da svoju imovinu podeli jednako, sinu Radivoju i ćerki Ljiljani.

- Godinama se oni svađaju oko te kuće - navodi komšinica Dragica, koja živi nedaleko od zgrade u kojoj je sa suprugom stanovao nastradali. - Živorad je želeo da jednu kuću prepiše ćerki, a jednu sinu. Mislim i da su se i sudili oko toga. Sin ga je godinama zbog toga pritiskao, maltretirao, pa se Živorad sa suprugom odselio iz te zajedničke kuće u stan.

U stanu u Ulici Vladimira Ćorovića 10, gde je nesrećni Živorad živeo sa suprugom, šokirana ćerka Ljiljana Mutavdžić, ali i ostali članovi njene porodice, nisu mogli da veruju kakva ih je nesreća snašla.

- Strašno je ovo što nam se dogodilo - govori Ljiljana. - Svi smo u šoku. Godinama smo bili odvojeni, u svađi. Nešto je moralo da se dogodi. Ali čovek nikada ne očekuje baš ovako nešto.

PRITUŽBE NA HITNU

U Mladenovcu su u sredu mogle da se čuju brojne pritužbe na rad Hitne pomoći, odnosno da njihova ekipa nije došla na vreme. Ipak, oni koji drže radnje u blizini mesta gde se dogodila tragedija, tvrde da su bili u šoku i da su svi prvo zvali policiju, a ne Hitnu.

- Oko 9 časova smo dobili poziv za pomoć - navodi dežurni lekar Hitne pomoći u Mladenovcu. - Nama su iz policije javili da na ulici leži čovek sa povredama glave i da krvari. Ekipa je zatekla čoveka bez svesti sa povredama glave, a pošto je davao znake života, prevezli smo ga na VMA.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
david

pre 8 godina

dokle vise hrvatskih reci zitelji fotka itd. zasto se ne borite da nam se vrati srpski jezik a ne hrvatski. Apelujem na vaseg urednika i vlasnika gospodinaVucicevica kojeg postujem jer je veliki patriota i Srbin kao i ja, da se povede polemika oko srpskog jezika koji je otrovan sa hrvatskim recima i radi se sve kako bi izgubili nas izvorni srpski jezik.\n

matory sa Ceraka

pre 8 godina

Sto bi rekli oni zaostali srbi :svaka ti je na mestu !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija