• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

06.04.2016

22:55

UBICA ĆE DOĆI NA JECINU SAHRANU? Ovo su potezi koje policija očekuje da monstrum uradi!

Vesti

UBICA ĆE DOĆI NA JECINU SAHRANU? Ovo su potezi koje policija očekuje da monstrum uradi!

Podeli vest

Još nema rešenja za slučaj brutalno ubijene pevačice Jelene Krsmanović. Zločin je od početka obavijen velom misterije

Nesrećna pevačica i majka petogodišnje devojčice biće sahranjena u četvrtak , a postoji li mogućnost da ubica dođe na sahranu?

Obzirom da je u slučaju Jelene Krsmanović u pitanju zločin iz strasti, potkrepljen velikom količinom mržnje, kriminolog Zlatko Nikolić odgovara da ni sam ubica još uvek ne zna hoće li prisustvovati sahrani, ali da su šanse za to skoro nikakve.

On objašnjava da postoji nekoliko neočekivanih poteza kod takvih osoba kao što je ubica pevačice.

- Neki se odmah ubiju nakon ubistva iz strasti, drugi nekoliko dana posle, ali sve manja je verovatnoća da će sebi oduzeti život ako to nisu učinili odmah. Ne mogu oni da vide svoje ružno ogledalo na sahranama i najčešće ne prisustvuju i kada bi mogli, iz tog razloga kažem da to ne zna ni sam ubica.

Ovde se ne možemo voditi time da se ubica vraća na mesto zločina, jer je ono na nasipu, a ne na groblju.

Prema rečima sagovornika, ubice znaju da će tamo biti drugih očiju koje prate šta se radi i kako se neko ponaša…

-  Ovde je, kako sam ranije rekao, mržnja u pitanju, ona je sada “ispražnjena”, a kada je destruiran objekat mržnje - ubice se ne vraćaju. Na sahrane dolaze planeri koji hoće da to bude savršeno ubistvo, oni koji to rade npr. iz koristoljublja, a ovde je u pitanju mržnja - konstatuje kriminolog Zlatko Nikolić

Podsetimo, pevačica Jelena Krsmanović (33), udata Marjanović nestala je oko 16 sati prekjuče u naselju Crvenka u Borči. Kako navodi porodica nestale pevačice, ona je oko 15 sati juče otišla da trči, međutim nije se vratila.

Pevačica je pronađena mrtva u kanalu na teritoriji opštine Palilula nakon više od 20 sati potrage. Ona je nestala u subotu posle podne nakon što je pošla na trčanje u naselju Crvenka, u Borči, a nestanak je prijavio njen suprug Zoran, koji je juče podvrgnut poligrafskom ispitivanju.

PROČITAJTE JOŠ:

TUGA U BORČI! Porodica Jelene Marjanović objavila umrlicu, policija traži predmet kojim je pevačica ubijena!

(VIDEO) OVO JE JELENIN POSLEDNJI NASTUP: Zverski ubijena pevačica, zadnji put pevala u Parovima!

KUM UBIJENE JELENE U ČUDU: Zašto njenog muža Zorana toliko drže u policiji?

MUŽ PEVAČICE NIJE UBICA: Zoran Marjanović prošao ispitivanje na poligrafu?!

MISTERIJA! ŠTA KRIJE JELENIN MUŽ?! Suprug ubijene pevačice mora da objasni zašto su mu RUKE MU BILE KRVAVE I IZGREBANE!

BRUTALNO UBIJENA Pevačica Jelena Marjanović poznavala ubicu, zadobila 30-ak udaraca u glavu!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
namojlo

pre 7 godina

а ви га на време обавеститеn

Bane

pre 7 godina

Da, da, posebno kad ovo procita, jos ce nositi i transparent umesto venca.

Jox

pre 7 godina

I sada ga vi upozoravate ovim tekstom sta da ne radi?

Denis

pre 7 godina

Izvinite ali moram da vam skretim paznju na ovo sto je Blic postavio na naslovnoj strani. Mozda sam samo neko nebitan iz negdedaleko. Ali ja sam zaprepascen ostao kad sam video naslov. I slike od devojcice ne vise od 5 godina. Neko je porodici ukrao slike i prodao redakciji Blica da bi napravili haos i uspostavili psiholosku skemu da smo kao narod divljaci i pedofilci kao na zapadu. Molim vas pokrenite peticiju koje ukrao i kupio te fotke, i da se krivicno terete. Ono nije normalno, obidjite sajt i pogledajte komentare...da se imenuje porodica, i nanese jos veca steta detetu, itd. Otac uopste nije uradio nista negativno. Zeza se sa sopstvenom cerkom bre....a ovi stranci hocu da lincuju celu porodicu zato sto je neki funkcioner. Ja zivim na zapadu gde sistemski siluju decu i niko ne odgovara, aman nikad. A sada axel springer hoce da uvede tu skemu kod nas. Basic projection. To zna da bude i te kako stetno po narod. Pogledajte sami i procenite sta je zdravo ponasanje i sta nije. Samo moraju da se kazne i lopov i kupac tog privatnog materijala. Loyal reader. P.s. Izvinite za gramaticne greske.

iks

pre 7 godina

naravno da ce doci, bilo.bi jako cudno da se ne pojavi s obzirom da su bili u braku

Mile

pre 7 godina

Verujem da ce nasa policija pronaci ubicu, a tada treba analizirati tekstove ovih nasih strucnjaka. \n

Beria

pre 7 godina

Nekoliko vaznih detalja: -da li je bilo porodicne svadje u kuci I da li je planirala da napusti kucu i muza? - sta njena "najbolja" drugarica sa "estrade" zna o njenim tajnama posto se zene obicno poveravaju jedna drugoj - sa kim je imala intezivnu komunikaciju sms, whatsup, messenger obzirom da se neke komunikacije vode malo skriveno...u zadnjih 24 sata odnosno 7 dana

Ljubica

pre 7 godina

Po ovom tekstu mozete zakljuciti da informer pise samo gluposti .Cuj, ubica ce doci na sahranu pa ce ga tu policija uhvatiti,tako da ubica moze to da procita. Svasta!

tačku po tačku

pre 7 godina

Ovo sve više liči na filmsko teoretisanje. Ubicu prvo treba tražiti u krugu emotivne povezanosti. Ubistvo nije planirano, na to ukazuje oružje, neko drvo, veliki broj udaraca od kojih su samo dva bila smrtonosna, zatim mesto, vidljivo iz svih pravaca, i vreme, usred dana, Oružja još nema, a nije jasno ni je li ubica bio sam, jer trebalo je žrtvu vuči više od 100 metara do kanala. Ima li tragova vučenja, tragova automobila? Rešenje bi za istragu bilo da je ubio muž, ali zašto na trčanju, na vidnom mestu, to se ne uklapa ni u planirano ubistvo, ni u ubistvo na mah od strane muža, jer bi se desilo bar na drugom mestu, drugi način. Verovatnije je da bi je udavio, upotreba drvene motke ima svoju poruku. Naknadno sakupljanje dokaza i istraživanje ukazuje na nečiju brzopletost.

BRAVO

pre 7 godina

policijo, ne znam da li znate ili mozda malkice pretpostavljate ali i ubica mozda, ali mozda ima mobilni i moze da procita vesti. Zar ne bi ovakav detalj trebao da bude tajna?\n

tisko

pre 7 godina

Niste objavili moj komentar,sto znaci niste razumeli intelektualni sarkazam,na zdravlje.

Posmatrac

pre 7 godina

Mozda ubicu ( ili saucesnika ) policija uhapsi na sahrani .

adam

pre 7 godina

jelena je zverski ubijana .slazem se sa vasim komentarom da je ubica mozda bio i na sahrani ,ja predpostavljam daje bio i prvu noc kadasu trazili jecu .zato sto nije mogao daleko odmaci ,ondaje odlucio ostati u blizini '' toje u mozgu svih koji pocine zlocin,zaomije jelene i deteta,jasam ubedjen daje ubica blizu hapsenja.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija