• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.04.2016

00:26

POLICIJA NA TRAGU UBICE PEVAČICE? U toku intenzivna potraga za Nebojšom Rojkom Vihorom!

Vesti

POLICIJA NA TRAGU UBICE PEVAČICE? U toku intenzivna potraga za Nebojšom Rojkom Vihorom!

Podeli vest

Policija intenzivno traga za Rojkom kako bi ga ispitala i prikupila dodatne informacije o ubistvu Jelene Marjanović Krsmanović. Mole se svi koji ga vide da nazovu policiju

Jake snage policije ušle su u četvrtak u dvorište porodice Rojko u naselju Crvenka, koje se nalazi samo nekoliko stotina metara od mesta ubistva pevačice Jelene Marjanović Krsmanović. Oni su na saslušanje odveli Igora, a tragaju za mlađim bratom Nebojšom Rojkom, zvanim Vihor.

Policija, međutim, intenzivno traga za Igorovim mlađim bratom Nebojšom, poznatijim pod nadimkom Vihor, koji je u bekstvu. Kako se nezvanično saznaje, istražni organi u kući Rojkovih tražili su oružje kojim je počinjen zločin, ali i još neke tragove.

Inače, braća Rojko odavno su poznati policiji, zbog raznih krivičnih dela, pre svega krađa i razbojništava, zbog čega su bili i u zatvoru.

PROČITAJTE JOŠ:

STEŽE SE OBRUČ OKO UBICE: Saslušan Igor R., policija i dalje traga za njegovim bratom Nebojšom!

KREMANSKA PROROČICA: Biće sve više sekti i nejasnih ubistava kao Jelene Marjanović zvezde „Granda“!

JELENA SE SPREMALA DA ODE? Nema odgovora na podatak da je veče pred ubistvo vratila dug!

JELENIN UBICA JE BIO NA SAHRANI? Desetine policajaca u masi čekalo da učini bar jednu grešku!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vojo

pre 8 godina

zasto vise niko ne pominje covjeka koji se objesio prije par dana??mislim da je itekako povezano sa jeleninim ubistvom!!!

vojska_spasa

pre 8 godina

Ahaha, da li je moguce, pa ja sam sa Igorom(starijim bratom) bio u vojsci zajedno u Vranju.\nAuuuuu, spavao covek krevet do mog....\n

srbin

pre 8 godina

Neznam ko je počinilac ali znam da ga treba surovo kazniti. Skoro sam gledao kako arapi odrubljuju glavu ženi (na sred ulice) zato što je ubila dete. Da li će država tolerisati ubice,kriminalce,dilere droge i ostali šljam i DOKLE VIŠE. SVAKI TEŽAK ZLOČINAC TREBA DA DOBIJE EGZEKUCIJU. JER ĆE STRAH OD PRAVDE MNOGE ŽIVOTE SAČUVATI A TAKO I IMOVINU!n

Duda

pre 8 godina

A ti prvo nauci da pises bez brojeva i ostalih znakova umesto reci pa da te neko razume !!

miki delija

pre 8 godina

ovome se po faci i vidi da je krvolok a zar se takvi ljudi dobro poznati zakonu smeju i trebali ostavljati na slobodi zalosti moja

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija