• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

10.04.2016

11:11

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) TRAGEDIJA NA AUTOPUTU!  Jedan vozač ostao na mestu mrtav, drugi preminuo u bolnici!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) TRAGEDIJA NA AUTOPUTU! Jedan vozač ostao na mestu mrtav, drugi preminuo u bolnici!

Podeli vest

Na autoputu Niš-Beograd kod Velike Plane dogodila se užasna saobraćajna nesreća, u kojoj su oba vozača koja su se sudarila preminuli

Kako se navodi u policijskom saopštenju, nesreća se desila jutros oko 9:15. Automobil marke "volvo" kretao se suprotnom trakom na autoputu, kada se sudario sa teretnim vozilom.

Informer

Posle sudara, automobil se zapalio, a za sada nepoznat vozač preminuo je na licu mesta.

Informer

Poručnik Slavko Raičević koji je učestvovao u spasavanju kaže da osoba iz putničkog vozila nije davala znake života.

- Kamion je sleteo sa nadvožnjaka, sa visine od 10-15 metara. Vozač je davao znake života i uz pomoć zdravstvenih radnika iz Velike Plane smo ga izvukli iz kabine. On je transportovan u Smederevsku Palanku - rekao je poručnik Raičević.

Vozač kamiona D.V. (60) prebačen je u bolnicu, gde je kasnije preminuo. kako saznajemo, reč je o muškarcu iz Bijeljine.

- Vraćali smo se sa izvršenja zadatka iz Kopnene zone bezbednosti, videli smo jedno vozilo zapaljeno, a drugo je, kamion, sletelo sa nadvožnjaka na poljski put. Obezbedili smo mesto događaja i oslobodili jednu traku da bi saobraćaj mogao da se odvija - kaže poručnik žandarmerije Slavko Raičević, čija je jedinica prva naišla na mesto nesreće.

Informer

Mesto nesreće je obezbeđeno, a pripadnici Žandarmerije su ugasili vatru nakon što se putničko vozilo zapalilo. 

Saobraćaj u kolovoznoj traci prema Beogradu se odvija usporeno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zlatko

pre 8 godina

predlazem da se vise koriste bicikli i ekoloski i zdratsveno je bolje a za sigurnost da nepricam

Putar

pre 8 godina

Jadni ljudi. Saučešće porodicama nastradalih. Ponekad ni Volvo ne može da ti sačuva glavu u ovakvoj situaciji iako su to najbezbedniji automobili.

taxista

pre 8 godina

Ne može budali koja vozi autoputem u suprotnom smeru ništa da spase život; i ne treba! Skotina! Žalosno je što je poginuo kamiondžija zbog budalčine!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17