• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

10.04.2016

22:47

UBISTVO ZVEZDE GRANDA POD VELOM MISTERIJE: Policija veštači nove dokaze, ali još ne hapsi?!

Vesti

UBISTVO ZVEZDE GRANDA POD VELOM MISTERIJE: Policija veštači nove dokaze, ali još ne hapsi?!

Podeli vest

Ubica pevačice Jelene Marjanović i dalje izmiče pravdi. Begunac Nebojša Rojko spreman za izručenje iz BiH. Policija trenutno veštači više predmeta i uzoraka pronađenih u okolini mesta ubistva

Zbog sumnji da imaju veze sa ubistvom Jelene Marjanović policija trenutno veštači više predmeta i uzoraka pronađenih u okolini mesta ubistva, kao i stvari oduzetih tokom pretresa pojednih objekata u samoj Crvenki.

Dok se čekaju rezultati "preklapanja", inspektori su i danas ispitivali žitelje naselja uz reku. Zvanično, nema ništa novo oko smrti pevačice, nezvanično se može čuti da postoji trag koji treba da se potvrdi - ovo je ukratko današnji raport policajaca koji su uključeni u višednevnu neprekidnu istragu brutalnog zločina koji je potresao Srbiju.

U naselju na obodu Beograda reporteri "Novosti" su saznali da su se inspektori minulih dana interesovali kod meštana da li su pretprošle subote uočili čoveka kod nasipa koji je nosio štap. Takvog je navodno video Jelenin suprug tog popodneva. Jelena je ubijena sa blizu 30 udaraca tupim predmetom koji, sem čekića, može da bude i štap.

I dok u Beogradu istraga ide dalje, u Sarajevu spremaju izručenje begunca Nebojše Rojka. On je u petak uveče uhapšen u Brčkom, kako bi bio ispitan u vezi sa ubistvom pevačice. Sad se nalazi u Imigracionom centru u Istočnom Sarajevu. Tu čeka izručenje za Srbiju.

Kako kod sebe nije imao lična dokumenta, prosleđen je Službi za poslove sa strancima.

- Rojko je nakon privođenja saslušan u policiji - kažu u ovoj službi. - Čeka se odluka nadležnih institucija BiH o tom postupku, a u međuvremenu mu je izrečena mera proterivanja iz BiH i zabrane ulaska u ovu republiku na tri godine.

Rojko je pobegao kada je policija "upala" u njegov dom, koji se nalazi dve stotine metara od mesta gde je ubijena Jelena Marjanović.

Već ima kriminalni dosije i nekoliko puta je bio u zatvoru zbog krađa. Tad je priveden njegov brat Igor i saslušan u svojstvu svedoka, a kuća u kojoj žive je pretresena.

Rojko je mislio da je policija došla da ga privede na izdržavanje zatvorske kazne od godinu i po dana, koja mu je preostala, pa je pobegao u Bosnu kod babe. U njenoj kući je i uhapšen

PROČITAJTE JOŠ:

JELENA SE SPREMALA DA ODE? Nema odgovora na podatak da je veče pred ubistvo vratila dug!

SVAĐA PRE UBISTVA! OVO SU POSLEDNJE REČI KOJE JE JELENA UPUTILA SUPRUGU: Zorane, ne možeš ti to da razumeš!

(VIDEO) ANĐEO SLOMLJENIH KRILA: Ko je u stvari bila Jelena Marjanović surovo ubijena zvezda Granda?!

(VIDEO) ISPOVEST ZORANA MARJANOVIĆA, MUŽA UBIJENE PEVAČICE: Pamtiću je nasmejanu, samo mi je dobacila: ODOH JA!

NEBOJŠA ROJKO VIHOR UHAPŠEN U BRČKOM! Da li on zna ko je ubio JELENU MARJANOVIĆ?!

ZNA SE KO JE UBIO JELENU MARJANOVIĆ?! Očekuje se da monstrum uskoro bude UHAPŠEN!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
snezana

pre 8 godina

Nada je zauzeta. Udara samoj sebi lajkove na nebulozni komentar na prethodnoj vesti. I meni dislajkuje komentar gde kazem da je muz ubica. Evo opet kazem da sam 100% sigurna da muz ima veze sa ubistvom ove jadne zene.Tip je hladan kao led dok prica o tek tragicno preminuloj zeni i majci svoga deteta.

Mile

pre 8 godina

Mislim da ce ovde trebati jos mnogo rada, jos uvek nemaju pravog osumnjicenog, ali resice to nasa policija, ucili su i naucili od dobrih predhodnika. \n

Miki

pre 8 godina

Sta kaze muz, sigurno ima neki komentar ili danasnju verziju

Una

pre 8 godina

Posmatrač....Čitam jutros kako muz nesrećne Jelene obilazi astralne svjetove još od desete godine!?Tim povodom su ga roditelji,kao dječaka vodili psihijatru i o njemu je pisao magazin Treće Oko? Citiram; "Kada sam u prvo vreme doživljavao astralnu projekciju, uvek bih na prvim stepenicama primetio da me neko stvorenje prati. Jednom sam se okrenuo i pitao ga ko je i šta hoće od mene. Kazao je da je moj duhovni vođa kroz više svetove i da će se uvek naći na onom mestu gde ja stupim u astral" ???Mozda Nadina priča i nije tako naivna i bezazlena!???

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija