• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/B92

11.04.2016

19:56

ŠIPTARSKI TEROR NA KOSOVU: Napadnute dve srpske devojčice, stric ih spasao!

Vesti

ŠIPTARSKI TEROR NA KOSOVU: Napadnute dve srpske devojčice, stric ih spasao!

Podeli vest

U srpskom selu Preoce nedaleko od Gračanice nepoznate osobe su iz automobila u pokretu pokušale da povrede dve srpske devojčice, javlja TV Most

Jedna od njih je rekla da su napadnute u večernjim satima kada su se vraćale kući, automobil se gotovo zaustavio pored njih, a potom ju je nepoznata osoba udarila, posle čega se pojavio stric i spasao ih.

Takođe, dodala je da je čula da napadači govore albanskim jezikom i da je gotovo sigurna da su ih napali Albanci. 

Prema rečima majke devojčica, slučaj nije prijavljen policiji iz straha, ali i zbog sumnje da bi policija bilo šta preduzela kako bi pronašla napadače. 

Istakla je da su napadi njihova svakodnevica, da su na meti radnika koji grade put i često nasrću automobilima na njih, kao i da ne zna da je neko od Srba prijavljivao slučne napade. 

Portal televizije Most navodi da su ulice u Preocu prometne, neosvetljene kao i da nema ležećih policajaca koji bi usporili saobraćaj. 

U Preocu ima 150 srpskih kuća i ovo selo važi za svojevrsnu saobraćajnu raskrsnicu puteva zbog čega je neophodno da se preduzmu neophodne mere u cilju povećanja ukupne bezbednosti meštana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miso

pre 8 godina

Sta reci,a ne zaplakati.Dokle vise sa ovim siptarskim ludilom?

Pavlović Dušan

pre 8 godina

Strašno, neverovatno. Čudi me da predsednik Vlade danas nije to pomenuo i nije se osvrnuo na to. Nadam se da će sutra imati hrabrosti da izrazi razočarenje Kolindi Kitarović što je bila na inouguraciji takozvanom predsedniku takozvane Republike Kosova Tačiju. Naravno da neće smeti jer se plaši da je ne naljutimo pa ona onda neće da da odobrenje da otvorimo neka tamo poglavlja, a od nas će napraviti najobičnije miševe. Ako mi ne verujete, videćete. Nažalos biću u pravu.

miki delija

pre 7 godina

to su bezboznici sta reci pametno o njima nemaju nijednu rec lepu koja bi se mogla za njih reci sotonske sluge su to

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija