• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

12.04.2016

08:57

UHAPŠENA MAJKA MONSTRUM IZ ROMSKOG NASELJA U BEOGRADU! Bebu od 11 meseci polila ključalom vodom!

Vesti

UHAPŠENA MAJKA MONSTRUM IZ ROMSKOG NASELJA U BEOGRADU! Bebu od 11 meseci polila ključalom vodom!

Podeli vest

Ivana Marković iz beogradskog romskog naselja Mali Leskovac uhapšena je juče pod sumnjom da je svoju 11-mesečnu ćerku Zoranu ključalom vodom polila po nogama!

Devojčica je sa stravičnim opekotinama trećeg stepena na obe potkolenice i po tabanima primljena na Dečiju kliniku u Tiršovoj ulici i lekari čine sve da joj pomognu.

Reagovaće i Centar za socijalni rad

O povređivanju male Zorane obavešten je Gradski centar za socijalni rad. U toj ustanovi kažu da će sačekati rezultate istrage kako bi se utvrdilo da li je reč o porodičnom nasilju, nemaru roditelja ili nezgodi. Krajnja mera bi mogla biti oduzimanje deteta i zbrinjavanje u hraniteljskoj porodici.


Mala Zorana je opečena u nedelju uveče u kući u Malom Leskovcu dok je bila sama sa majkom Ivanom. Policija je o povređivanju deteta obaveštena iz bolnice u Tiršovoj.


- Na naše pitanje kako se beba povredila, Ivana je rekla da je njena ćerka prišla šporetu "smederevcu" i rukom oborila lonac u kom se grejala voda - kaže sagovornik Informera blizak istrazi.


U policiji kažu da je Ivana prilikom saslušanja nekoliko puta menjala iskaz u nekim detaljima, zbog čega je Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu tražilo od policije da joj bude određeno zadržavanje. Ona se tereti za zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, zašta je zaprećena kazna do tri godine zatvora.


Ivanin muž Muamet, očuh povređene bebe, juče nije želeo da priča o nesreći i samo je besno rekao:
- Kako policija može za nevinu ženu da kaže da je kriva! Znam da moja Ivana to nije uradila!
Komšije kažu da Muamet i Ivana žive zajedno.


- Muamet se doselio kod nas u ulicu pre četiri godine. Bio je ranije oženjen i iz tog braka ima četiri ćerke i sina, koji sada žive sa njim i Ivanom i njenom ćerkom - kaže komšinica. M. S.

 

DETALJI TRAGEDIJE U BEOGRADU Uhapšena majka bebe (11 meseci) sa SPRŽENIM STOPALIMA!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17