• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

12.04.2016

13:54

OTKRIVAMO! MRAČNA TAJNA SVEKRVE UBIJENE PEVAČICE: Ima čudne moći, beži od groblja i ljudi!

Vesti

OTKRIVAMO! MRAČNA TAJNA SVEKRVE UBIJENE PEVAČICE: Ima čudne moći, beži od groblja i ljudi!

Podeli vest

Zorica Marjanović, svekrva ubijene Jelene Marjanović, navodno se bavi bioenergijom i nadrilekarstvom. Njen suprug Vladimir kaže da na sahrani snaje nije bila "jer je na groblju loša energija". Ne slika se, ne daje izjave i ne pojavljuje se u javnosti zbog crne magije i sekti. Pazite šta pišete o Zorici, ona je mnogo jaka na ovom svetu, zapretio nam je Vladimir!

Mi radimo uz pomoć Boga i kako je Isus rekao, a oni koji hoće da se okoriste od nas na strani su đavola
 

Ivan Dobričić

Vladimir Marjanović, Jelenin svekar

Zorica Marjanović, svekrva pevačice Jelene Marjanović koja je u subotu 2. aprila ubijena na nasipu u Borči, najtajanstvenija je ličnost u ovoj porodici i moguće je da krije neke tajne koje bi mogle da vode ka razrešenju ovog strašnog zločina, saznaje Informer!

Zorica se od Jeleninog ubistva nijednom nije pojavila u javnosti, nije dala nijednu izjavu, čak nije došla snaji na sahranu, što je mnogima zapalo za oko i izazvalo niz kontroverzi. Kako Informer ekskluzivno saznaje, Zorica je veoma čudna ličnost, koja se bavi bioenergijom i nadrilekarstvom i upravo u tome leži razlog njenog veoma čudnog ponašanja. Iako za sada nema nikakvih indicija da je ono čime se Zorica bavi na bilo koji način povezano sa ubistvom njene snaje, mnogi smatraju da ova misteriozna žena ceo zločin čini još težim i komplikovanijim.

NAJNOVIJA VEST! ROJKO PROŠAO POLIGRAF, muž ubijene pevačice ostaje GLAVNOOSUMNJIČENI!

Jelenine strine: Ona je gatara

Informer

Zoranovu majku prošle nedelje su u razgovoru sa novinarom Informera pomenule i strine pokojne Jelene Krsmanović, koje su je nazvale "nadrilekarom i vračarom".
- Ona radi nešto tamo u kući, bog ne zna šta. Valjda gata ili je kao neki nadrilekar. Samo znamo da ima tu sobu prepunu ikona i da joj stalno dolaze ljudi kojima navodno pomaže. Ona priča da je bila u veštačkoj komi i da ima neke posebne moći. E sad, šta je tu istina to niko ne zna - rekle su nam strine ubijene pevačice.

Naša saznanja potvrdio je i Zoričin suprug Vladimir, kojeg smo juče zatekli na kapiji porodične kuće u Borči. Iako nije želeo tačno da nam kaže čime se njegova žena bavi, Vladimir nam je nagovestio da se radi o nečemu veoma čudnom i misterioznom.

- Sa njom ne možete da pričate, niti ona sme da daje bilo kakve izjave za medije, zbog onoga što ona radi i čime se bavi. Takođe, Zorica ne sme ni da priđe grobljima, i zbog toga nije bila na Jeleninoj sahrani, kao ni na ispraćajima mnogih nama dragih ljudi. Ne sme jer je na groblju veoma loša energija i ako bi se tamo pojavila, ugrozila bi svoju energiju. A verujte mi da joj je bilo jako teško zbog toga jer je svoju snaju Jelenu mnogo volela - rekao nam je Vladimir Marjanović.

Dok je razgovarao sa nama kroz zaključanu kapiju, Zoranov otac je otkrio i da bi pojavljivanje njegove žene u javnosti naudilo i njoj i celoj porodici?!

- Kada bi bilo šta rekla za novine, to bi se tumačilo kao reklamiranje koje nije dozvoljeno kada pomažete ljudima verom. Uz to bismo bili na udaru raznoraznih belih i crnih magova, kao i sekti. Cela porodica bi tada bila ugrožena, jer mi radimo uz pomoć Boga i onako kako je Isus rekao, a svi ti koji praktikuju drugačije da bi zaradili novac, oni su na strani đavola - tvrdi stariji Marjanović.

MAJKA BRUTALNO UBIJENE PEVAČICE: Progovoriću čim uhvate MONSTRUMA, e onda ću SVE DA KAŽEM!

Seanse sa političarima
Kod Zorice na seanse dolaze mnoge poznate ličnosti, čak i političari, mnogima je pomogla isceliteljskim moćima
Bivša Zoričina "pacijentkinja"

Na kraju razgovora Vladimir nam je čak i zapretio natprirodnim moćima svoje žene.

- Ne mogu da utičem na to šta ćete napisati, ali vam moram reći da se u životu sve vraća. Ako bilo kako naškodite mojoj Zorici, vama će se to vratiti. Tako da pazite, na ovom svetu ona je mnogo jaka - pokušao je da nas uplaši naš sagovornik.

Informer je juče uspeo da dođe i do jedne žene koju je Zorica "lečila". Ona nam je otkrila nekoliko neobičnih detalja o ovoj čudnoj ženi.

(ANALIZA STRUČNJAKA) OVO JE PSIHO-PROFIL JELENINOG UBICE: Snažan muškarac, blizak njoj i ludo opsednut njome!

Iako nema indicija da Zoričine čudne moći imaju veze sa zločinom, one ovaj slučaj čine još komplikovanijim

- Posle smrtnog slučaja imala sam velike probleme sa snom. Na preporuku sam otišla kod Zorice pošto sam čula da je pomogla mnogim ljudima. Kako mi je ona ispričala, pre mnogo godina je zbog neke bolesti pala u komu i nije bilo nade da će preživeti. Međutim, u komi joj se javila Sveta Petka i rekla joj kako da pomaže sebi i drugim ljudima. Kada se vratila među žive, ona je počela to da praktikuje, i mnogima je pomogla. Ispred njene kuće su često redovi, a mušterije su joj bile brojne poznate ličnosti i političari. Verovali ili ne, i meni je pomogla da ponovo spavam normalno - rekla je naša sagovornica koja je iz razumljivih razloga zamolila da ostane anonimna.

Uz sve ovo o Zorici Marjanović je u više navrata pisao časopis "Treće oko", a kako saznajemo, kod nje su na seanse dolazili mnogobrojni političari, pevači, glumci i televizijski voditelji.

JEZIVO! MALA JANA (5) NAJVEROVATNIJE VIDELA UBICU MAJKE! "Dogodilo se nešto strašno", rekla je devojčica policiji!

 

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nije nego

pre 7 godina

Ma jok. Ja sam cuo da je zombi. Ma daj bre vise . . . . .

buba

pre 7 godina

dali je policija privela svekrvu na saslušanje......pod hitnooo..

Ana

pre 7 godina

Dakle u ovoj porodici niko baš nije normalan....Babu na poligraf! Očigledno su svi u kući pod njenim ogromnim uticajem. Trebalo bi ispitati gde je ona bila u vreme zločina i nije li se šetala sa oklagijom po nasipu?

Noa

pre 7 godina

Zoran je ubica vec jasno al i baba obavezno na poligraf....ma naopaka ceca porodicu....oni su djavlu se dali...pisem a suzemi...zao mi ove djevojke bila je na muka ma sa njima..a dusa draga laka jojzemlja nikog se zali la nije...a trpila je zeestoko...sve ih pobit....danas sam napisala komentar da se dete zastititi obavezno...zoran je ubica

Mila

pre 7 godina

Ako se bavi bioenergijom i lecenjem, to je dobra stvar. Ali pitam se, zasto onda ne otkrije, ko je ubio njenu snaju??

Lane

pre 7 godina

Jadna Jelena, upala je u groznu porodicu cudaka I sektasa. ko zna sta ce na kraju da ispadne; ritualno sektasko ubistvo, prinosenje zrtve , naplata duga itd.

Luna

pre 7 godina

Kakvo sektasko ubistvo? Ti si naivan i lakomislen. Biti nadrilekar, vracara ne znaci biti u sekti.

Leka

pre 7 godina

Ova cudna porodica se pojavila u spotu Riblje Corbe- Pekar,lekar,apotekar-Official video/YouTube

NEKA MI NEKO POMENE ROKENROL

pre 7 godina

Odgajali su oni i bageristu za 5. oktobar a kamoli ove pojedinacne ubice. Sve diskografske kuce su finansirali satanisti jos u Titovo vreme.

Saša

pre 7 godina

Delikatna tema, i tekst vredno INTERESOVANJA. Mup - a... Pribaviti nalog za posetu doma gospodina Vladimira Marjanovica. Gospodin pokusava nekog da PRIKRIJE u ovom momentu, cudno mi je ponasanje vladimira. Zasto? Se obraca pretecim tonom prema novinarima koliko je meni poznato novinari nisu uniformisana lica, vec postoji kancelarija mup - a, za javno mnjenje koje vodi racuna o pisanju i oglasavanju dnevnih listova kao i komentara gradjana republike srbije. Gospodin nesto muva! Opasno! Samo oprezno ispipavati teren - dom porodice marjanovic... Nije mi do sale... Samo mudro i pametno...\n

djurdja

pre 7 godina

Da ona leci rukama a vetovatno je sramota boji se izgubice musterije a ovako ispasce gore sto krije\n

Laza

pre 7 godina

Sve cudnije i cudnije ponasanje najblizih izaziva sumnju,treba ih sve na poligraf

ch

pre 7 godina

Sve mi se vise cini da je ubica zenska osoba, mozda gresim ali po nacinu ubistva( pocupana kosa grebanje, unakazeno lice) mozda je bila ljubomorna na pevacicu! Strasno sta je Jelenu snaslo, a muz zoran je prekasno reagovao!

UZELI SU JE KAO DEVOJCICU

pre 7 godina

Ko zna sta su njoj radili sve te godine ako je pokojna Krsmanovicka imala 17 godina kada je kod njih dosla. Ko pokusa da se iscupa iz njihovih kandzi...to je nemoguce.

Lula

pre 7 godina

Svi ste vi bolesnici koji ovde komentarišete! Ne dao Bog nikom ovaku tragedeju. Ovo je treća žrtva iz Milana Toplice br. 6, 14 i ova. Sve mlade devojke, ubica nikad nije pronadjen. Jednu su pronašli u Pančevu u parčićima, drugu u Rakovici na kružnom putu! Išle su u šetnju posle ručka!

I BAGERISTA ZA PETI OKTOBAR JE

pre 7 godina

Uzas sta su sve zasadili otrovno u ovoj nasoj pitomoj Srbiji.

Posmatrac

pre 7 godina

Z O R I C A . Nada T. da kaze sve sto zna o ritualima

terapeut

pre 7 godina

ne znam ali ovde ima previse nastranih izjava i zanimacija , i nacin na koji je Jelena ubijena upravo tu nastranost i pokazuje , mozda je Jelena prekrsila neko njihovo nazovi sveto pravilo pa su je morali kazniti , da nije baba malo izgrebana dok je koristila drveni cekic iz svoje djavolje kuhinje , pa ne sme da se pojavljuje da ne ugrozi porodicu i biznis. Sve ludji od ludjeg .

deks

pre 7 godina

je li , a zar je dobra i pozitivna energija to da se ne pojavljuje , da se skriva i ne daje izjave dok policija istrazuje ubistvo njene snaje.

Posmatrac

pre 7 godina

Sto pre potrebno je decu skloniti iz te sredine u normalnu. Svi su tamo psiho.

Tomica82

pre 7 godina

Испричаћу своје виђење ствари, ако дозвољавате. Био сам у Украјини када се овај трагичан догађај десио. Случајно сам на интернету у недељу прочитао неки чланак о неком убиству у Борчи и неповезано, брзином, прелетео очима преко слике на којој је био површан лик мужа убијене. Тик, само на трен, погледавши му израз лица схватио сам са 100% убеђености да је овај човек демонизован, тј. има везе са демонским спиритизмом, иако ни саму вест до краја нисам био појмио. Ево данас појављаују се приче да је био као дете прозорљив, гост Трећег Ока, и да му је мајка бајалица-вештица. Када је неко дете прозорљиво, ако не верујете, питајте првог свештеника у близини, то је знак да је дете опседнуто, по учењу Православне цркве, и таквом детету се читају молитве из Требника док му све визије и виђења на престану, зато што се то сматра као знак усељења нечистог духа...

Nemanja

pre 7 godina

lol koji si ti kralj, bog, andjeli, demoni, duhovi itd su plod ljudske maste (isto kao i deda mraz) dakle ne postoje, tako da je jos smesnije cime neki bajko pripovedaci truju narod ALI ako oni (ta porodice) veruje u takve stvari toliko duboko da sebe nazivaju nekim magovima, vidovnjacima ... sasvim je sigurno da nesto psihicki nije u redu sa njima, pa bi istragu trebalo usmeriti u tom smeru!

mirjana

pre 7 godina

Jasno kao dan......Ako je ta nadir-lekarka celoj estradi pa I politicarima bila na usluzi a ne zeli da se reklamira onda verovatno da nije volela da se Jeca vrati na Estradu.Sektasi koji rade tajno su jako surovi kako je I G.Nada topcagic rekla.Nista me nece od te familije iznenaditi.Samo molim Boga da medju istraziteljima nema njenih klijenata.Da ne bih ometali istragu.Ako se boji groblja i kaze da je na groblju negativna energija onda ona nije Hriscanka.Samo se djavo boji krsta.Ovo je nevidjeni horor izjava njenog muza.Ko je jak? koga on upozorava? Jak je samo GOSPOD ISUS HRISTOSLJudi dozovite se pameti i kazite sve sta znate o toj porodici da nebih pala jos neka mrtva glava.Nije ovo sve slucajno.Jelenin otac,stric Jelenina majka bolesna, jelena?????????/.

Stevan

pre 7 godina

Ko god se bavi crnom ili belom magijom,dobro mu od Boga sigurno nece doci! ....a ni od naroda. Ko u te gluposti i budalastine (crna-bela magija) veruje,sam je sebi najveci neprijatelj!

miki delija

pre 7 godina

ona je cista sotonska sluga i lazov , jer ako je dobila moc badava je i treba podeliti sa drugima a ne da joj je dolazak k njoj minimum 100 eura takvoj je mesto iza resetaka sluga sotonska ta vesticea i zna istinu o ubistvu ja mislim da je zoran glavni ubica ali polako

ispektor kluz

pre 7 godina

da nije njegova majka gatara nesto nekom navodno izgatala i dala vidovita uputstva sta da uradi i resi porodicne probleme cekicem.

Silvija

pre 7 godina

Preterujete više sa ovom pevaljkom. Nije bila Akademik, nobelovac ili uzor omladini. Svaki život je neprocenjivo vredan ali zaista više preterujete. Interesantno da niko ništa nije napisao u moguću umešanost u prostituciju, kome je dugovala, koliko i kako je otplaćivala. Kladim se da tu leži odgovor na mnoga pitanja. Suprug je znao i gutao knedle.

banana

pre 7 godina

Nije stvar u tome sto je zena bila pjevacica, vec sto je usred bijela dana ubijena na jako nasilan nacin. Naravno da se mora spominjati sve dok se slucaj ne rijesi.

aleksa

pre 7 godina

pa i da je recimo bila cak i prostitutka , kakve ima veze to , ubistvo nema opravdanje i prostitutke posteno zaradjuju za razliku od mnogih , zena je zena . U Srbiji danas ljudi nemaju posla a ni leba da jedu dok politicari i elita kradu i drogiraju se , zar u toj socijalnoj zabokrecini treba da se prostitutke stide ako se bore nekako da prezive , prehrane decu i porodicu , ili zar treba neko da ih ubija jer je njegovo misljenje o tudjim zivotima superiornije . Celo drustvo je obolelo i bavi se glupostima ne razmisljajuci o stvarnosti zivota , to je najveci problem .

Inspektor Radiša

pre 7 godina

Baba vešticu na poligraf, matori je sve organizovao.Izdao se kad je rekao da je Zoran hteo da se ubije zbog nesuglasica u braku i da bi spasao sina ratosiljao se snaje.

BB

pre 7 godina

Samo se nadam da svekrva nije bila ubeđena da je Jelena zračila negativnu energiju...i da joj kvari njenu "dobru" energiju. Nadam se da nije sina trovala time da im snaja kontaminira energestsko polje ili tako nešto. Mislim, žena mora da bude baš zadrta da ne ode na pravoslavno groblje!? Pa i da jeste tamo loša energija, ako veruje u Boga valjda joj to ne može ništa. Za vernika su valjda molitva i vera jače od zla. Nešto tu debelo ne valja.

SRBIJA

pre 7 godina

najbolje da se pozove Roska iz serie Sojic da dodje zena sa kuglom i da resi problem a Ona moze da pita i tatu, tata sigurno zna.\n

td

pre 7 godina

Ma ona je ona "cuvena" vidovita Zorka, smejao sam se, pa ona je u jeku svoje popularnosti dolazila kod moje komsinice da joj gleda u solju, pustite te price sto prica njen muz, cuvajte se ona je mnogo jaka. Pre ovog dogadjaja bila je gost u Parovima, umalo se nije pobila sa Vesnom Rivas. Kakve moci, strasno je sto nema Jelene i sto je dete ostalo bez majke.

Anna

pre 7 godina

Senzacionalisticki naslovi i novinari koji ne znaju da istraze temu vladaju beznadjem u srbiji... Zorica se bezrezevno davala i pomagala ljudima i vracala snagu za zivot... Retko iskrena i dobronamerna zena... Nikad nije imala cenovnik i deca su isla preko reda i nisu placala nista.. Ko je u njoj video vracaru ili nesto slicno taj je bio na pogresnom mestu... Moje najiskrenije saucesce njenoj porodici a vi dusebriznici pocistite svoja dvorista pre nego sto gurnete svoje strokave njuske u tudja!

Moja verzija

pre 7 godina

Objavite ovu kratku verziju i demantujte me nakon konačne istrage. Meni to liči na ovakav slijed događaja. Žrtva (Jelena) nije ubijena na navedenom nasipu nego u porodičnoj kući. Ubica je njena svekrva. Saučesnicu su svi članovi porodice (muž Zoran, mužev brat i otac). Nakon ubistva tijelo žrtve je odvezeno na nasip i mnogo vremena kasnije je prijavljeno ubistvo.

Jovana

pre 7 godina

Moram da ostavim svoj utisak, posto prica ide u milion smerova. Ne znam ko je ubica, toliko mi je zao jadne zene, svaki dan citam sve vesti vise puta ne bih li nesto novo nasla. Isla sam kod gospodje Zorice pre 2 godine na nekoliko ,,seansi" jer sam imala problem sa jajnikom koji me je boleo non stop, cajevi mi nisu puno pomogli a od koleginice sam cula da gospodja Zorica ima bioenergiju. Otisla sam kao nevernik, nikada nisam to uzimala za ozbiljno. Da napomenem da smo i koleginica i ja visoko obrazovane i normalne osobe, kao i svi vi ovde koji sumnjate u sve i svasta. Zena ne naplacuje svoje usluge, vec ostavite koliko mislite da treba (ili ne ostavite nista, kako zelite). Tretman traje minut-dva, posle toga ste slobodni. Ona mi je pomogla, mene jajnik od ta 3,4 puta nije vise nikada zaboleo. Ta moja koleginia ide redovno kod nje za sinuse, a njena cerka zbog kicme koja joj je bolja za 25%, za sta su i lekari ostali zacudjeni. Ovo pisem samo da demantujem neke price da zena naplacuje 1000 eura tretman, stvarno je ruzno da se laze. Volela bih da oni nemaju veze sa ovim jer je zena na mene ostavila predivan utisak, i kao osoba i kao pedagog. Pozdrav za sve i jedva cekam razresenje.

Justice

pre 7 godina

Tragedija ove mlade zene je vanokvirna, ali jos je veca tragedija srpskog mentaliteta, koji tako olako preuzima u svoje ruke uogu sudije iako se masa "komentatora" busa cinjenicom da su vernici pravoslavci. Zaboravljaju da ne treba suditi drugome, pre nego se pogleda u svoje dvoriste. Cinjenica je da su mediji svojim pisanjem ovu porodicu gurnuli u prvi plan praveci od nje Adamsove a od slucaja Twin Peaks, ali isto tako dali prostora armiji budaletina poput folk pevaljki kao sto je Nada Topcagic da glume istrazitelje i sektologe u ime mizerne besplatne reklame. Suludo je na osnovu cega " narodne sudije" procenuju neciju krivicu: na osnovu snimka iz detinjstva, na osnovu toga sto svekrva nije otisla na groblje, na osnovu brbljivog svekra koji glumi PR porodice, i na osnovu iskljucenog mobilnog telefona... kao da baterija nije mogla da se isprazni tada... Mediji dozvoljavaju svakavim " deliocima pravde" da javno upiru u komsije, i da tako na medijski nisan stavlajju sve nevine ljude iz njihovog okruzenja. Jer svi su nevini dok se ne dokaze suprotno.. A od svega najgore je kolicina mrznje koja izvire iz postojecih komentara. Srpski narod i dalje uziva u tudjim tragedijama i suzama vise nego sto ce ikada uzivati i sopstvenoj radosti ma bila ona kao i kap rose...

Pravi komentar

pre 7 godina

U pravu ste,Zabrinjavajjuci su komentari ljudi zelji da osude, ponize, stave na giljotinu bez dokaza, bez uopste poznavanja situacije..Zar je vase da osudjujete bilo sta u zivotu, gledajte sebe i vase zivote, Bog vam nije namenio nadredjenu poziciju u odnosu na druge, to nije vas posao.

myra

pre 7 godina

I ja sam osetila uzasan strah kada sam gledala intervju sa Jecinim suprugom. Nesto tu nije u redu. Njegove izjave, govor tela, izraz lica, one cudne njegove oci... ali mislim da je on umesan u zlocin. Ako je nije licno on ubio, sigurno je znao sta se Jeci sprema. Ubedjena sam u to.

Danica

pre 7 godina

Pa ta vracara je zavrnula pevacicu Indi za 3000€ dok joj je isterivala djavola, pa je Indi prijavila policiji za prevaru. Zoran je iz osvete onda naganjao da ne sme da uvrsti pesmu Bato bre na nosače zvuka... Bilo u novinama pre par godina.

mirjana

pre 7 godina

ako ima boga a ima ga i to verujem.Samo tako- samo tako jos novosti sa te Trule Estrade.A i ti Indi otvori usta I potvrdi ako je istina.Neboj se Ni Zorana ni Zorke samo dajte iskrene informacije.Pocela je klijentela La kanpanela da se javlja sa velikim hvalospevom mozda ce je za koji dan posetiti kada joj se otvori radnja.Zar i ti anna .Sramota. daleko vam lepa kuca.

Shokingblu

pre 7 godina

Neverovatno je kako su se primili! Kao, svi su nešto posebno j. Ovaj j. kao superinteligentan, ne može j. aparat skalu IQ da mu odredi. J. i poligrafi se tope. Baba je nadrilekar, što j. nije dozvoljeno a, deda, j. plaši medije, toliko ih poštuje. J. močvara.

Milovan

pre 7 godina

I Demon ima silnu moc , jer je od Gospoda stvoren kao 9 ti Andjeo Decica pa je ga Gospod zbog Gordosti oterao u Pakao i nazvao Luiciferom. Sve cini samo nemoze da se Prekrsti a cak i u Crkvi moze da udje al nemoze u Oltar. I na Groblju nemoze kad Svestenik vrsi Opelo.

Slavujka

pre 7 godina

Proverite vi lepo kumu Veru Vukomanović na poligraf

bobby2709

pre 7 godina

Kakve bre energije,kakvi bakrači...klasični prevaranti kojih smo se nagledali devedesetih poput onog trandže Dušana Ilića iz Bjeljine alias Kleopatre...poznato je kako oni i šta rade i da je autosugestija čudo..zato babu u prdekanu i da ispeva sve,jer ovo vredja zdrav razum i inteligenciju.Grehota je mrcvariti jadnu pokojnicu nagadjanjima,nebulozama po medijima..dok ubica ili ubice slobodno hodaju ili su vec utekli..ko zna..sumnjivi su svi u toj porodicin

pesniki

pre 7 godina

Hteo bih pridodati ovde se stalno vrti oko Jelenine svekrve svašta je moguće,al me čudi da policija prelazi preko samo jednog elementa.Koje nosio tako daleko stvari iz kuće i zašto su prane pa bačene,čija je krv na njegovim rukama ako se to ozbiqno radi i zna posao onda se nije smelo toliko dugo odugovlačiti.A ovako se čini da neko u tom lancu namerno odugovlači kako bih se svi tragovi sklonili,i kako neko može bilo ko da je da izbegava poligraf kada se radi o tako tragičnom zločinu bilo ko da je a ne estradna pevačica Jelena.Dali samo novinari treba da se bave iztraživawem,a ne oni koji su za to godinama plaćani pa su morali i da se usavršavaju.Već se ponašaju kao da su juče od ovaca došli.

Izbori 2024

Vesti

TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija