• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

16.04.2016

15:33

NAJNOVIJI DETALJ SA OBDUKCIJE! Jelenu Marjanović slomljene glave ubica živu bacio u kanal!

Vesti

NAJNOVIJI DETALJ SA OBDUKCIJE! Jelenu Marjanović slomljene glave ubica živu bacio u kanal!

Podeli vest

Istraga i obdukcija tela svirepo ubijene pevačice, pokazali su da je Jelena Marjanović još neko vreme davala znake života, konako što je bačena u kanal ispod nasipa u Borči, piše Telegraf.rs

Ona je tada već bila brutalno pretučena i bila joj je smrskana lobanja, što je i uzrok smrti, ali je i dalje bila živa, navodi ovaj portal.

O ubistvu pevačice i dalje bruji cela Srbija, a policija za ubicom i dalje intenzivno traga...

STRAVIČNI DETALJI ISTRAGE! Vatrogasac u kanalu nagazio na unakaženo telo Jelene Marjanović!

NAJČUVANIJA TAJNA IZ ISTRAGE UBISTVA: Jelenin svekar pao na poligrafu, svekrva odbila da ide na detektor laži!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljiljana

pre 8 godina

Kako kad ste rekli da je bacena u kanal dan kasnije? S druge strane, ako je bacena odmah, kako povrede mogu biti uzrok smrti? Ako je ziva bacena, uzrok smrti je davljenje. Koliko god da je narod nemiran i zeljan pravde, prekinite iz sata u sat da iznosite neproverene informacije, neukusno je s obzirom na tezinu tragedije. Jedino sto zelimo da procitamo je policijsko zvanicno saopstenje, do tad odmorite porodicu i javnost od ove teme.

rade

pre 8 godina

Policija jos traga za neoborivim materijalnim dokazima.Govor tela Zorana pokazuje nesumnjivo da nesta zna i krije.Pogledajte video gde odgovara novinarki na pitanje ko je mogao ubiti Jelenu.Pogledajte njegovu reakciju kada u toku razgovora jedna zena iznrnada otvara vrata nudeci kafu ili vec sta.Sve je potpuno jasno.Neko iz porodice je ubica ili nalogodavac.

tara

pre 8 godina

A sta mislis kakav bi bio tvoj izraz lica da si na njegovom mjestu?! Da si na takav nacin izgubio nekog kog volis? Ne branim ga, mozda i je umijesan u ubojstvo, ali mi je nevjerojatna ta silna ljudska glupost, takvo povrsno interpretiranje ljudi, tolike osude, a zapravo bez iti jednog konkretnog dokaza?! Pa ljudi moji, zamislite sebe u takvoj situaciji, zamislite kakav je to gubitak, kakav je to sok i nevjerica svima, a pogotovo njenom muzu.A vi u svakoj rjeci, pokretu, pogledu vidite ubojicu.Stvarno ste mahom vrhunski strucnjaci!!!:-(tuzno i sramotno kako mediji to plasiraju, i jos tuznije i sramotnije kako narod na to nasjeda.

Dr za rock and roll

pre 8 godina

90 posto informacija normano nije tacno. To se radi namerno a sve sa ciljem sa se ubici zavrti u glavi--normalko je da policija ne daje tacne informacije zato krvnice ako citas ovo da znas--- GOTOV SI I PROVALJEN SI !!!!! NEMAS GDE !!!

Mirjana

pre 7 godina

Svi bi mi rado procitati da je konacno ubica uhvacen i zatvoren...ali policija jos nema dovoljno dokaza, indicije i sumnje su dva razlicita pojma...Neka traje koliko hoce samo nek se zlocinac nadje i zatvori dozivotno...Rjetko koji slucaj je kod nas ostao nerjesen!! Vjerujem da cemo vec sutra s radoscu procitati istinu!! Nece to nasoj Jeci vise pomoci ali njenim najblizima, familiji i prijateljima. da konacno imaju svoj mir!! Nek te andjeli cuvaju Jelo :'(

juka

pre 7 godina

zoran marijanovic ili je licno presudio zeni ili je nalagodavac zlocina

nina34

pre 7 godina

nemogu da se nacudim kako se tapka u mjestu, a dosta stvari govori o porodici Marjanovic

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija