• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.04.2016

20:28

ŠTA KRIJU MARJANOVIĆI?! Misterija svirepog ubistva zvezde Granda, i Jelenin dever POD ISTRAGOM!

Vesti

ŠTA KRIJU MARJANOVIĆI?! Misterija svirepog ubistva zvezde Granda, i Jelenin dever POD ISTRAGOM!

Podeli vest

Policajci veruju da Miloš Marjanović, rođeni brat Jeleninog supruga Zorana, krije neke informacije o ubistvu pevačice... I on je PAO NA POLIGRAFU, baš kao i muž Zoran i svekar Vladimir, ali za sada nema materijalnih dokaza koji bi ih povezali sa zločinom

Miloš Marjanović, dever ubijene "zvezde Granda" Jelene Marjanović, nalazi se pod istragom zbog sumnje da krije važne informacije o ovom zločinu, saznaje Informer!

NAJNOVIJI DETALJ SA OBDUKCIJE! Jelenu Marjanović slomljene glave ubica živu bacio u kanal!

Rođeni brat Jeleninog supruga Zorana pao je na poligrafskom ispitivanju, baš kao i većina članova porodice Marjanović, pa policija sumnja da bi on mogao da zna kad i kako je pevačica usmrćena, a možda i to ko ju je ubio.

Marjanovići - ko je sumnjiv?

Suprug Zoran - Dva puta pao na poligrafu, imao krvave i izgrebane ruke posle zločina, davao kontradiktorne izjave, svedoci tvrde da je bio opsednut Jelenom

Svekar Vladimir - Pao na poligrafu na pitanjima da li krije nešto o zločinu i da li zna da je njegov sin Zoran umešan

Svekrva Zorica - Odbila poligraf. Činjenice da se bavi nadrilekarstvom i da nije bila na sahrani "zbog loše energije" dodatno komplikuju njenu ulogu

Dever Miloš - Pao na poligrafu, zna mnogo detalja o Jeleninom i Zoranovom odnosu

Zoranov sin Uroš - Protiv njega nema indicija, osim što se veoma nervozno i bahato ponašao prema medijima

Posle 14 dana opsežne istrage ovog misterioznog slučaja policija polako steže obruč oko ubice, a sve su jače sumnje da pojedini članovi porodice Marjanović imaju veze sa zločinom. Međutim, iako su Jelenin muž Zoran, svekar Vladimir i dever Miloš pali na poligrafu, za sada nema materijalnih dokaza koji bi ih povezali sa ovim ubistvom.

Znao sve odnose

Prema rečima sagovornika Informera iz istrage, gotovo je izvesno da je Jelenin dever Miloš Marjanović bio dobro upoznat sa bračnim odnosima svog brata i snaje i da, samim tim, ćuti o nekim stvarima koje bi mogle da doprinesu pronalaženju ubice.

STRAVIČNI DETALJI ISTRAGE! Vatrogasac u kanalu nagazio na unakaženo telo Jelene Marjanović!

- Potpuno je jasno da Zoranov brat Miloš zna celu istoriju ovog slučaja, ili da budemo precizniji, upućen je do detalja u bračne odnose svog brata i snaje. Njih dvojica su veoma bliski, a istovremeno, Miloš je živeo pod istim krovom sa Zoranom i Jelenom. Dakle, ako postoji nešto u toj kući što je moglo da dovede do zločina, on je sa time upoznat. Međutim, ima indicija da Miloš krije i neke informacije vezane za samo Jelenino ubistvo. O tome govori činjenica da je, baš kao i njegov brat i otac, pao na poligrafskom ispitivanju. Miloš je, slično kao i njegov otac Vladimir, vrlo nesigurno odgovarao na pitanja da li krije nešto o zločinu i da li zna da je brat Zoran umešan u Jelenino ubistvo. Zbog svega toga istraga je proširenja i na njega - kaže naš sagovornik iz policije.

Novak Đurović

Osim članova porodice Marjanović, pod sumnjom su i druge osobe bliske Jeleni, posebno kumovi i najbolji prijatelji.

Šta zna kuma?
Proveravamo kakva saznanja ima Zoranova i Jelenina kuma Verica. Ona je prva prijavila pevačicin nestanak
Izvor Informera iz istrage

(VIDEO) TAJNA JELENINE POSLEDNJE PESME: S kim je trebalo da snima u noći kada je nestala?!

- Proveravamo kakva saznanja ima Zoranova i Jelenina venčana kuma Verica. Njoj je Zoran na dan Jeleninog nestanka rekao da ode u policiju i prijavi slučaj, što je ona i učinila, tako da vrlo dobro zna šta se dešavalo te kobne subote. Osim toga, i ona je bila veoma bliska sa Jelenom, baš kao i sa Zoranom. To, doduše, ne znači da je na bilo koji način osumnjičena, ali policija u ovom komplikovanom zločinu više ništa ne sme da prepušta slučaju - dodaje naš izvor.

Nema dokaza

Ipak, najveći problem sa kojim se inspektori koji rade na ovom slučaju suočavaju jeste to što, i pored određenih indicija ili saznanja, nemaju nikakvih materijalnih dokaza da bi bilo koga i formalno povezali sa Jeleninim ubistvom.

NAJČUVANIJA TAJNA IZ ISTRAGE UBISTVA: Jelenin svekar pao na poligrafu, svekrva odbila da ide na detektor laži!

- Imamo sve jače sumnje da su pojedini članovi porodice Marjanović umešani u ubistvo, ali nemamo nikakve materijalne dokaze da to i potkrepimo. Jelenin suprug Zoran, svekar Vladimir i dever Miloš, svi su pali na poligrafu, ali to nije dokaz koji bi se mogao upotrebiti protiv njih. Zato je vrlo važno da što pre prikupimo konkretne dokaze validne na sudu i tako zatvorimo ovaj slučaj - zaključuje naš sagovornik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Alexa

pre 8 godina

Nadam se da je provereno gde se odnosi djubre iz njihove ulice,iz njihovih kuca,na koju deponiju.U kojoj prodavnici kupuju, videti da li je kobnog dana ili dana pre ubistva,ili dan posle ubistva kupljena varikina ili sl...Proveriti ko je iz njihove kuce tada isao u kupovinu i kada,prekontrolisati kontrolne trake racuna u toj prodavnici...recimo...Forenzicari su nadam se,obradili njihovo kupatilo,slivnike...nadam se...

Aleksandar

pre 8 godina

Ja duboko verujem da nista os toga nije uradjeno!

pancevac

pre 8 godina

ma muz je ubio tamo na livadi i bacio u kanal. samo ne mogu da ukapiram gde je dete bilo u tom trenutku. da li je krenuo kolimaili pesaka da je susretne na trcanju?! tada mu je bio iskljucen telefon i ruke su mu bile izgrebane verovatno od granja gok je bacao u kanal... te grane bi recimo mogle biti dokaz... 99,99% mogu da se kladim da je muz ubio

deda

pre 8 godina

Pa svi su umesani i garantujem 100% da je otac ubica....zivi bili pa videli.

uff

pre 8 godina

Pod uslovom da clanovi porodice stvarno masovno padaju na poligrafu ili ga odbijaju, te da su lagali o lokacijama na kojima su bili u vreme ubistva, onda mi inspektori deluju kilavo. Da sam na njihovom mestu, prvo bih zavalio po nekoliko zestokih samarcina vracari, "poglavici" i svilenim potomcima...nakon cega bih postavljao pitanja i proveravao im memoriju.

Marko014

pre 8 godina

E, svaka ti cast. Tako mogu i mene da uhvate koji sam bio dvesta kilometara daleko. Ja bi "pao" posle dva, najvise tri, samara.

sinisa

pre 8 godina

Ja bi pozvao FBI da resi ovu misteriju.Sve ovo vec dugo traje.\n

Inspektor Smradiša

pre 8 godina

Ispituješ ih sve 24 sata, a u prvih 5 min šamarčina.

poucan vic iz titinog vremena

pre 8 godina

Mucili se dugooo najbolji naucnici arheologije da utvrde vek pronadjenog kostura, ali uzalud. Neko ih uputi na titinu miliciju. Dolaze trojica k'o od brda odvaljeni, dvojica ulaze u sobu s' kosturom a treci ostaje ispred. Nastaje buka tras, krrr, bap...naucnici u frci sta se desava, ovaj ispred ih smiruje da je to protokol koji kratko traje. Nakon 10-ak min. izlaze i saopstavaju tacan datum smrti kostura...ovi u neverici pitaju, kako znate? A titini milicajci ce njima: progovorio, i priznao sve!

Nebojsa iz Beograda

pre 8 godina

Resicemo mi ovo samo jos malo da se priblize izbori pa ce biti efektnije

Posmatrac

pre 8 godina

Pritvor za celu porodicu ( njih cetvoro ). Razdvojiti ih na dva dana.Na izmisljenu provokaciju - ce se neko od njih odati zbog umora i straha. Zorica Marjanovic je kljuc.Manipuslise svima.Teski psiho slucaj. Treba u drzavi zabraniti rad svim tim vidovnjacima,carobnjacima,magovima,cudotvorcima a astrolozima i numerolozima osnivanje delatnosti treba da bude preskupo kao i porezi na tu delatnost. Sve su to uglavnom prevaranti koji zive na tudjoj muci. Ako je neko poznati pozvao Jelenu kome je prisla, moguce je da je drugi iz zasede iza ledja prisao tiho po ranijem dogovoru - udario je u glavu. Mozda je udario cak i svojom glavom u startu.

kanti

pre 8 godina

Astrologija je nauka...i cak pravi astrolog po uporednom horoskopu noze da otkrije mnogo toga o ovom slucaju..gde je uvijena, kako pa i ko! Samo dobar poznavalac...

Toma diploma

pre 8 godina

Eto sta se desava kad svi imaju kupljene diplome ,zamislite tek kad vas uhvati da operise lekar sa kupljenom diplomom

raska

pre 8 godina

Ja bi njih sviju osim make kcerkice zatvorio i nebi ih pustio napolje dok ne pokazu prstom na ubicu, pa kada bi to trajalo godinama. Prema stampi koja svasta pise ipak su oni pravo sumljivi. Po meni su sazreli za pritvora dok jos nekog nisu ubili.

lala

pre 8 godina

Ma,dogovorila se braca,ovaj se igra,kao,sa detetoma,ovaj drugi napravio sacekusu i zavrsio stvar,na veliku zalost deteta,majke i cele javnosti.

Samo sila breee

pre 8 godina

Samo dobro omascen pendrek tu pomaze .......

M2

pre 8 godina

U ovim svim vasim izmisljenim i recikliranim vestima, jer se ne zna kada su bile istinite, a kada laz jos samo niste izvrsili poligrafsko ispitivanje majke stradale zene i utvrdili da i ona nije govorila istinu i da se nije cula sa kcerkom u 15.35 tog dan koja joj je rekla da ide jos jedan krug. Još samo majku niste optužili koja je u kontaktu sa porodicom svaki dan. I njoj su novinari počeli da broje zube i da je prate u stopu. Još u wc da ih počnu pratiti za JEZIVO, STRAŠNO, NAJNOVIJA VEST. Da li je nije sve to malo čudno? Mozda je sve to deo tajne istrage. Policija zna ali o tome se ne priča. Ili se ćuti da pred izbore policija ne bi ispala nesposobna? Njihove frizure i stil života ih ne čine krivim. Ili hapsite ili prestanite mučiti ljude. Nije moguće da toliko ljudi bude krivo.

Alex

pre 8 godina

Nemojte ljudi lupati gluposti pa mi imamo jako dobre ljude za resavanje tih problema. Dajte savete kojo ce mozda pomoci . Mi svi trebamo da ucestvujemo u resavanju tog zla. Moje je isto misljenje .ubili su je ljudi sa kojima je zivela.

Mile

pre 8 godina

Ovo je preraslo u masovno ludilo, sve nadriinspektori, sta ce jadni kad se ovo razresi, prizeljkivace novo ubiatvo. \n

Ne

pre 8 godina

Ne verujem da su oni krivi, mnogi kazu dobri ljudi, ne gresite dusu zbog sebe, mozda nesto znaju ali ne smeju da kazu a nisu oni to uradili. Sigurno onda znaju nesto i prijatelji, kolege... Greh je krivo optuziti. Nije to nase da sudimo.

Beogradski mangup

pre 8 godina

Ovo sve vishe lichi na "PORODICU ADAMS""..koji tipovi,jana ova Jelena,mora da je imala teshke trenutke sa njima,ne izgledaju bre normalno.

Aleks

pre 8 godina

Ја нисам и не сматрам себе никаквим екстрасенсом али после сазнања о смрти певачице, рекао сам мојој супрузи да мислим да је усмрћена од најуже фамилије. Немам никакав доказ, нити икога познајем али сам то јој рекао сасвим спонтано без икакве претходне приче и посебног разлога. То и даље мислим, верујте не знам зашто, нашта ми је супруга одбрусила да не причам којешта.

Pipitok

pre 8 godina

Pitam se kad li ce na red da dodju Paja Patak i Donald Duck kao moguce ubice naravno sve to iz pouzdanih izvora. Ili ce sledece obavestenje novinara da glasi da ju je ubila ona baba sto cuvala koze? Naravno sve informacije iz pouzdanih izvora. Pa svaki dan iznikne neki novi potencijalni ubica. Trnutno ih imamo 6 (opsednuti muz, komsija vihor, svirepi podmukli svekar, nadprirodna svemocna svekrva, debeljan dever, gospodin nepoznati tajni ljubavnik iz gazele...). Dal sam nekog zaboravila? Ma nema veze i da jesam sutra ce vec da se pojavi novi. U svakom slucaju bravo novinari, dobili smo smo informacije iz vrlo pouzdanih izvora, napravili ste od jedne uzasne tragedije i monstruoznog zlocina pravi cirkus. Cestitamo i naravno jedva cekamo da cujemo ime sledeceg kandidata iz pouzdanih izvora...... A mozda biste mogli i da nas zaobidjete malo i da nam jednostavno javite kada se definitivno pronadje manijak koji je ugasio jedan tako mlad zivot jedne prelepe i divne zene i ostavio jedno malo dete bez majke. Ne mora cak da bude informacija iz pouzdanih izvora, neka bude samo definitivno resenje ovog zlocina. A mislim da govorim u ime svih nas da bi mu mi drage volje sudili i presudili cisto da se nase pravosudje ne muci dalje oko toga. Eto mi cemo tu obavezu drage volje preuzeti. Hvala unapred.

Dragomir

pre 8 godina

Полиграф,полиграф,полиграф али нема доказа!То вам је истина о којој само ја пишем!ПОЛИГРАФ ЈЕ СКАЛАМЕРИЈА КОЈУ СУД НЕ ПРИЗНАЈЕ!Сео поред полографа или ошо код мандовке Рајке да види шта кажу карте ти је исто.

zeljko02

pre 8 godina

Vidi samo koji SU to likovi!? Meni izgledaju kako cudno.

milena

pre 8 godina

Posto ni jednom policija nije dala izjavu,ja mislim da ce do kraja mesca izaci sa imenom ubice.Citam komentare i nemogu da verujem koliko ljudi povrsno i olako komentarisu...nije detektivski film pa da se za pet dana otkrije pocinitelj ili pocinitelji.I ja mislim da je sirotu zenu ubio clan porodice i da ga kriju ukucani.I nadam se da ce pocinitelj i saucesnici dobiti po 40 godina robije!!!!

Zeljko 02

pre 8 godina

Zasto im ne oduzmu dete ako sumljaju u njih? To nije zdravo okruzenje za nju.

Džordž

pre 8 godina

Ubistvo će se rešiti u toku nedelje, pred izbore naravno!!! Sve je ovo samo predizborna kampanja SNS, živi bili pa videli

Irina

pre 8 godina

Ako daju pare na pravo mesto - izvuci ce se. :(

slavoljub sjosuc

pre 8 godina

strašno se dešava ubicu treba vaša ti na stadionu pred što hiljada gledalacatreba ga mučiti najgorim kaznom zatvoriti ga u nekom podrumu gde ina zmije pacovi mravi da ga živog pojedu stotinu monstruma treba ta kim mahinacija doživotnu robiju bez svetla idiitn

Dusan

pre 8 godina

Sve se zna,ceka se dan pred izbore da mali Nebojsa izadje pred TV sa sve naoruzanom svitom i kaze ko je uhapsen i osumnjicen

mile

pre 8 godina

da nije umesan neki velika zver iz vlasti pa otezu obratiti paznju njihovo politicko delovanje sta otezati izgreban po rukama d n k ispod noktiju ako se slaze jeleninih sa muzevim hapsi muza ako ne pustaj ili su unajmili ubicu njene veze ako je imala tako se to radi puno komolikujete kao da namerno nece da nadu ubicu

dt

pre 8 godina

Svi mediji su objavili da je muz dva puta prosao poligraf, ovo sada prvi put cujem da je pao

sudija

pre 8 godina

0ni  se svi odvedu na ispitivanje. Obuju im se cipele dva broja manje i oni sami pocnu da pricaju sta znaju nakon desetak minuta. \n

Kluzo

pre 8 godina

svi skupa u corku, dok ne rese da priznaju. svekrva na celo kolone

Baltazar

pre 8 godina

Boze gospode koji su ovo likovi. Jelenina nezna faca nikako se ne uklapa u ovu sredinu. Voleo bih da gresim, ali mislim da se ubica nalazi u ovoj porodici.

moravka

pre 8 godina

KOJE SVE GLUPOSTI SE DOSAD PISALO,JOS UVEK NISTA SE ZVANICNO NEZNA.

Master

pre 8 godina

Ajmo sad ovako. Svi se ovde kolektivno kitite verom i pravoslavljem, a prvi zaboravljate na ovo: "Ne sudi, da ti ne bi bilo sudjeno!" Svaka vam svima cast na neopevanom licemerju! Dalje, svi vi kriminalisticari iz fotelje se zapitajte samo jedno: Da li je, STVARNO, bilo ko iz policije toliko lud da daje detalje iz istrage koja je u toku? Samo se to na trenutak zapitajte, i bice vam jasno da ste sami dovedeni u zabludu recenicom IZVOR BLIZAK ISTRAZI! I mozete poceti da radite nesto u i sa svojim zivotima, umesto sto istresate frustracije komentarisuci tudji! Valja izaci iz podruma roditeljske kuce, naci posao, edukovati se malo, procitati nesto duze od prosecne SMS poruke (knjige su i dalje primarni izvor informacija obrazovnog karaktera, verovali ili ne), mozda malo uvesti neke hobije u svoje zivote, koji nisu strujanje po medijskim portalima, besmisleno lupetanje u komentarima po istima, kao i gledanje rijalitija! Ovaj slucaj, kao i mnogi pre, samo pokazuju stanje nacije i u kom smeru ovaj narod razmislja! Moram priznati da mi se ni najmanje ne svidja! Vec znam, sad ce da krenu odgovori AKO TI SE OVDE NE SVIDJA TI IDI! Nemojte da strahujete, hocu, sa nikad vecim uzitkom, ako Bog da zdravlja, vrlo uskoro! ;)

vlada 1401

pre 7 godina

Gospodo,mislim da treba pustiti policiju da radi svoj posao.Kao sto smo videli ovo nema veze ni sa izborima niti sa bilo cim,samo sto niko ko je o tome pisao nije izasao i rekao ZAJEBAO SAM SE.Glupo je mesati politiku,izbore,vucica itd.Sto se Marjanovica tice vreme ce pokazati,moje misljenje da toliki pritisak sa svih strana niko ne bi mogao da izdrzi.Sto se VRACARE tice niko ne kaze da ona za svoje usluge ne uzima novac i da zaista pomaze ljudima,a ona se optuzuje kao glavni organizator.Koliko god dana da proslo Jelenu nece nista vratiti,a mi mozemo samo da cekamo i docekamo da vidimo KO JE

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija