• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

16.04.2016

19:48

(FOTO) KOBNI LET: Biznismen Zoran Petrović stradao u padu aviona kod Požarevca!

Vesti

(FOTO) KOBNI LET: Biznismen Zoran Petrović stradao u padu aviona kod Požarevca!

Podeli vest

Poznati požarevački biznismen Zoran Petrović je pilot koji je stradao u nesreći koja se dogodila kada je jednokrilni klipni avion "Piper 28 Čiroki" pao u okolini Požarevca...

Kako Informer saznaje, Petrović je mnogo voleo letenje i tim sportom se bavio godinama. Pravio je fotografije brojnih gradova iz aviona i objavljivao ih na svom fejsbuk profilu.

Kao iskusan pilot često je učestvovao na aeromitinzima koji su bili organizovani u Srbiji i okruženju. O njemu je snimano nekoliko emisija u kojima je pričao o letenju.

TRAGEDIJA KOD POŽAREVCA: Pao mali avion, poginuo pilot!
 

S druge strane, kako podseća vazduhoplovni portal "Tango siks", Zoran Petrović bio je vinovnik, u vazduhoplovnim krugovima poznatog incidenta, 2005. godine kada je sa istim Piperom 140 zajedno sa još trojicom putnika po odlepljivanju sa piste sportskog aerodroma "Kostolac“ uleteo u Dunav.

Sve osobe u avionu tada je spasla posada broda koji je srećom plovio nedaleko.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milica

pre 8 godina

Da li je ovaj biznismen bio poznat policiji??????

deda Raša

pre 8 godina

To ne znam, ali znam da je mislio da ako je biznismen ume i da leti.

mis

pre 8 godina

Milice, covek je radio svoj posao ugostitelja, posten i cenjen u svom gradu. Ne sudi na osnovu novinarskog naslova, bianismen=kriminalac, sto nije slucaj ovde. Neka mu je laka zemlja.

Nikola

pre 8 godina

Ovaj biznismen kako ga vi nazivate ima ime... Zvao se Zoran Petrović i bio je ugostitelji a ne biznismen kako govorite.... Bio je poznat svima u gradu jer je imao veliko srce.... Koji retko ko ima u današnje vreme....

Dragan

pre 8 godina

Ne nije bio Bisnismen u tom smislu.Nije kriminalac, to se zna u Pozarevcu.Bio je dobar muz, otac i deda.Voleo je svoj hobi, letenje.SLava mu!\n

Radosavljevic Zoran

pre 8 godina

Stradao je moj veliki prijatelj sa kojim sam momkovao u Pozarevcu. Jos tada je pokazivao da se nije bojao nikoga i niceg, a i kasnije ostao dosledan toj svojoj osobini, nije se plasio ni leta avionom, bio previse slobodan. Verujem da se, dok je pilotirao, osecao kao da vozi auto, ili da skoro kao da hoda zemljom, pa ipak nije tako, mozda je previse verovao u to, sto ga je kostalo zivota zbog cega je meni veoma zao, bicu vecito tuzan. Moj dragi prijatelju, pocivaj u miru, saucesce porodici.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija